Gość: Zenobiusz IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.09, 22:26 Witam Gdzie w Wałbrzychu lub okolicy można wypożyczyć auto osobowe na osobę prywatną ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ---- Re: Wypożyczenie auta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.09, 23:12 na białym kamieni jest wypożyczalnia . wpisz w google wypozyczalnia aut walbrzych i wyskoczy . co do cen to drogo !!!!! sam chciałem kiedyś wypożyczyć i wyszło drogo akurat punciaka nie mieli i w gre wchodził kompakt . wychodziło ok 800 zł za dwa dni , do tego trzeba kaucje dać chyba 1000 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenobiusz Re: Wypożyczenie auta IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.09, 23:26 Tak widziałem - teraz niby trochę taniej. Znajduje jeszcze Forda z DeGoula, ale u nich po auto chyba do Wrocławia trzeba jechać i dużo wcześniej zamawiać myślałem że jest coś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wypożyczenie auta IP: *.centertel.pl 10.06.09, 07:28 Zadzwon do Rivendella w Szczawnie, swojego czasu wspolpracowali z wypozyczalnia aut. Odpowiedz Link Zgłoś