Dodaj do ulubionych

Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4

IP: *.sattom.pl 24.06.09, 08:52
witam,

od niedawna stałem się posiadaczem tego autka (rocznik 2008, silnik 2,2 16V
135km). Mam pytanie do posiadaczy-jakie jest u was średnie spalanie. Mi po
mieście wykazuje aż 13,6 litra!! Staram się jeździć oszczędnie. W danych
katalogowych jest grubo poniżej 10 litrów.
Na pierwszym przeglądzie serwisant pitolił coś o laboratoryjnych warunkach
pomiarów spalania i nie chce mu wierzyć.
Dajcie znać jak jest u was.

Pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bierz diesla Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.opera-mini.net 24.06.09, 12:14
      Chyba za duże jednak. To nowe auto. Sprinter z 98roku z motorem 2.9tdi spalal mi niecałe 10 w mieście :D
      • Gość: gość Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.06.09, 21:19
        Poprzedni model z benzyną 2.0 spala po mieście ok. 11. Nic w tym dziwnego, auto
        ma stały napęd na cztery łapy.
    • Gość: ss Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.06.09, 22:37
      tnij.org/toyotarav4
      ludzie, uzywajcie google! to na prawde nie jest trudne.
      • Gość: m Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.sattom.pl 25.06.09, 08:02
        Synek ja google używam bynajmniej. Chciałem się ino zapytać praktyków. Ktoś z
        właścicieli jest na tym forum??
        • Gość: ewa Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 08:37
          www.autocentrum.pl/toyota/
        • Gość: ss Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.06.09, 09:53
          nie mow do mnie synku. nie jestes moim ojcem.
          • Gość: m Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.sattom.pl 25.06.09, 10:35
            Powiedziałem w ten sposób bo zachowujesz się jak dziecko neostrady.
            • Gość: ss Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.06.09, 12:01
              ja? spojrz na siebie. myslac logicznie latwiej zadac takie pytanie na forum toyoty (jest ich troche), a nie na walbrzyskim forum, gdzie pewnie malo kto jezdzi toyota rav4 z dokladnie takim samym silnikiem jak Ty.

dwa, chcialem Ci pomoc, ale widze ze zle zrobilem. lepiej zostawic dzieci neo w sieci i niech sobie same radza.

temat uwazam za zakonczony.
              • Gość: m Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.sattom.pl 25.06.09, 14:04
                Po co się rejestrować skoro anonimowo i szybko mogę zadać to pytanie
                bezpośrednio komuś kto jeździ takim autem. Mówisz że mało kto jeździ w
                Wałbrzychu z takim silnikiem - rozejrzyj się w koło.
                Dzieci neo nie jeżdżą ravkami raczej :)
                Idąc tym tokiem rozumowania 90% tematów nizwiązanych z Wałbrzychem należałoby
                usunąć co oznaczałoby śmierć tego forum chyba:)
                Dobrze że zakończyłeś temat, nie chce mi się wdawać w dyskusję z tobą.
                • Gość: prosze Re: Pytanie do posiadaczy Toyota RAV4 IP: *.chello.pl 25.06.09, 20:45
                  odezwał się lepszy, bo z RAV4, tylko nie wie co to wyszukiwarka
                  internetowa...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka