Dodaj do ulubionych

Mieroszowskie dno

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 21:33
Tegoroczne dni Mieroszowa, to kompletne dno. Z roku na rok gorsze !
Gratuluje propagandy panie burmistrzu w prasie!
Obserwuj wątek
    • Gość: nikt Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 22:04
      Dno jest celem politycznym PO i SLD.
      Takowa sytuacja wyzwala energię wymuszająca w nas odbicie się od
      dna ! Tak wymusza się w nas wolę walki.
      Ważne wówczas abyśmy wiedzieli z czym (lub kim) należy walczyć ?
      • Gość: do mieszkańca Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 22:57
        To typowe dla burmistrza Mieroszowa i jego przydupasow.Elita się bawi,a
        jakze a plebs patrzy jak szpak w pizde .
        • Gość: ... Re: Mieroszowskie dno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 22:59
          teraz juz wiem skad pochodza i dlaczego fladry,ktore zabieraja męzów żonom i
          ojców dzieciom
          • Gość: kamil Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 21:53
            A co to za flądry są takie okrutne ?
    • Gość: matylda Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 01:48
      A co konkretnie źle? Bo nie każdy jest na bieżąco w sprawach Mieroszowa i na razie nie wiadomo, o co chodzi. Niech ktoś chociaż rzuci jakiś link.
      • Gość: jakub Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 09:31
        Burmistrz cieszy się z rzekomych sukcesów, bo płci wałbrzyskiej
        prasie z naszych podatków. Proszę zapytać się zwykłego mieszkańca
        czy odbyły się dni Mieroszowa ? To kpina całe to MCK razem z
        dyrektorem to jedno wielkie nieporozumienie utrzymywane za nasze
        pieniądze. Myślą tylko jak przetrwać, a nic nie robić. A radni
        cieszą się, że z wielkiego poziomu kulturalnego w gminie. Jak był
        Hnatiuk to coś się działo, proszę zobaczyć do sąsiedniej gminy
        Boguszowa czy innych. A tu przydypasy wychwalają burmistrza, który
        rządzi jak Łukaszenko. Brawo mieroszowska Białoruś !
      • Gość: cabaj Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 15:46
        dni mieroszowa juz byly, ale jak chcesz link to masz
        www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,Zapowiedzi,8744,dni_mieroszowa_2009.html
        • Gość: matylda Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 17:21
          Dzięki. Rzeczywiście żadna rewelacja.
    • Gość: ewa Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:06
      W Mieroszowie koncertują tylko w rynku pijaczki bo policji nie ma a
      burmistrz wydaje pieniądze na somochody dla nich.Popieram Białoruś !
      • Gość: miś Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 15:04
        O o o !!! Mieroszów się obudził. Nareszcie widzicie co macie.
      • Gość: Hehe Re: Mieroszowskie dno IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 22:11
        To co tu jeszcze robisz ?
    • Gość: rak Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 15:32
      A jak ukochany Łukaszenko wszystkich przeciwników niszczył to
      siedzieliście cicho ! Potrzeba otrzeźwienia w tej gminie, a nie
      komisji alkocholowej pani kierownik OPS.Żoneczkę pana burmistrza po
      rodzinie pani zatrudnia i własnego męża - gratulujemy białoruś .....
      a rada miejska ślepa i głucha !
      • Gość: klon Re: Mieroszowskie dno IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.06.09, 15:57
        Sami wybieramy tą władzę zawsze z nadzieją na lepsze ale obecny
        burmistrz i tzw. "bezradni" to nie Białoruś to są ludzie ślepi,
        pazerni i bez godności, a przede wszystkim bez kręgosłupa moralnego
        i bez wstydu chodzący po naszej Gminie rządzocy za nasze pieniądze.
        Panowie i Panie zachowajcie resztki honoru odejdźcie od chlewa a
        ludziom zaświećsie "światło" chodźby te na ulicach ( w nocy).

• Gość: derek Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 16:02
        W urzedzie mieroszowskim pracują koledzy kolegów królika.Sama klika
        i powinowactwa rodzinne.A zona burmistrza wyżej sra niz dupę ma i słoma
        z butów jej wystaje.Burmistrz rogi jej przyprawia i sobie obciach
        robi.Glośne byly jego romanse m.in z dyrektorką przedszkola.Wszyscy
        walą glupa i myślą,że ludzie nie widzą.Cały mieroszowski urząd to
        sranie w banie!!!
        • Gość: ewa Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.09, 07:56
          Popieram burmistrz nawet mi się spodobało Łukaszenko wyłączył
          światło w mieście a na swojej ulicy nie ! Jak on nas traktuje co
          robią ci bezradni radni. W Urzędzie panuje nepotyzm wszyscy
          zatrudniani po znajomości razem z nie wykształconą żoną burmistrza
          w najbardziej znienawidzonej i plotkarskiej instytucji OPS. A
          burmistrza erotyczne ekscesy, cóż chłop za swoim koniem nie
          nadąża..he,he...
          • Gość: ja [...] IP: *.torun.mm.pl 27.03.10, 16:37
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Wyborca Re: Mieroszowskie dno IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 09:19
              Ale wy tam popierniczeni jesteście. Wywalcie to przy wyborach i
              spoko.
              • Gość: czytacz Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 19.04.10, 17:09
                Nasz Burmistrz to porzadny chlop.Wstaje o 6:00 rano,na biurku ma
                poukladane,trawniki przy domu zawsze wygolone,uprawia sporty,wieczorem
                wraca na obiad do domu i czyta do snu.
        • Gość: ja [...] IP: *.torun.mm.pl 27.03.10, 16:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: koń Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:21
        Przy takiej radzie miejskiej to i konia burmistrz zatrudni..... i
        będzie dobrze !
    • Gość: Zauroczony Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 23:10
      "1.06. - Poniedziałek
      Godz. 10.00 - Międzynarodowy Turniej Sportowy[...] (konkurencje loeooklatelcyzne
      i gry zespołwe) wy ..."
      pyszne zwlaszcza te konkurencje loeooklatelcyzne... ;))
    • Gość: pracownik Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 14:38
      A festyn Cameli zorganizowany w deszczową sobotę na stadionie to
      kolejne dno !!! Gratuluje poziomu tu wszyscy zgłupieli !!!
      • Gość: olo Re: Mieroszowskie dno IP: *.wb.energiapro.pl 30.06.09, 15:46
        Mieroszów to najgorsza gmina, razem z Wałbrzychem świetnie paują do
        siebie - dno.
        • Gość: suck Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 16:04
          olo sam się pauj analfabeto
        • Gość: m-ów Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 15:24
          Trzepiaj się brudnego Wałbrzycha i socjalistycznego dworca PKS
          wałbrzyski dupku !!!!!
          • Gość: desa Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 20:41
            Czas temat zakończyć,powyzywajcie się na private.
            • Gość: Dave Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 12:42
              Myśle, ża cała sprawa leży w rękach wyborców, czyli nas.
              Może nie zdajemy sobie z tego sprawy, ale naprawdę możemy zrobić bardzo wiele, np. odsunąć od władzy naszego łysego jebakę, lub naszych "bezradnych" (podoba mi się to określenie:P), którzy dążąc za własnym interesem zatracili gdzieś po drodze sens z jakim przyszli do rady, tj. dobro gminy i jej mieszkańców.

Słyszałem nawet, że nasz jebaka sprytnie wziął radę miasta w swoje raczki oferując im różne benefity, lub przymknięcie oka w niektórych sprawach. I oczywiście, że na to poszli, pensja burmistrza odrazu wróciła do przedwyborczej wysokości, a nawet może i ją pobiła...
              Plus kochanka w osobie przewodniczącej rady - hmmm kto by nie chciał?

Ostrzegam jednak, że na fotel burmistrza naszego miasta pełną gębą szykuje się większy wiesław od obecnego burmistrza, ów wielki pan dyrektor ZGKiMu. Ludzie nie pozwólmy na to, bo wpadniemy z deszczu pod rynne! Burmistrz chociaż preferuje dyrektorki i pracownice urzędu a dyrektor ZGKiM nawet sprzątaczką nie popuści... Do tego wszystkiego jest kompletnym imbecylem, którego horyzont kończy się na wierzchołku jego peniasa, lub brzucha w zalezności od tego czy bankiet za nasze podatki był syty czy nie.
              Wybierzmy kogoś za kogo nie bedziemy musieli się wstydzić, kto będzie nas reprezentował i bedzie żył z nami a nie obok nas.

Jeśli chodzi o światło i to nawet nie chce mi się tego komentować.
              Ale pomyślcie, czy łysy playboy arystokrata byłby aż tak głupi i chciałby być widzianym jak wraca nocą od swoich kochanek? A prawda jest taka, że gdzie Andrzej uderzy tam baba leży...

Kończąc powiem, że się cieszę, że rośnie w nas świadomość polityczna i że wiemy o wszystkich występkach naszych rządzących.
              Nie zapomnimy o tym na pewno. A na nadchodzących wyborach ładnie im za to "podziękujemy".
              • Gość: wierna Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 22:52
                do Dave ale zazdrościsz przcież masz żonę jak to nie pomaga to
                zacznij się onanizować to pomaga na stres cipo !
                • Gość: Dave Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 01:28
                  Żal mi Ciebie kotku...:P
                  • Gość: wierna Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 07:51
                    mi ciebie nie jest żal, twoje motto to wykończyć oszczerstwami
                    konkurentów panie radny ? obyś się nie pomylił, ty polityczne i
                    zaślepione dno !
                    • Gość: Dave Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 12:57
                      I znowu pudło Kotku. Nie jestem radnym. Lepiej zajmij się czymś o czym naprawdę masz pojęcie.
                      • Gość: wariat Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:56
                        Chłopie lecz się ! to najlepsza gmina w powiecie i najlepszy
                        burmistrz. Jak możesz ze słyszenia kogoś obrażać. Twoja kultura
                        chamie równa się zero za mało dwa zera.....
                        • Gość: ple ple Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 11:41
                          kulturę można stosować do ludzi którzy ja posiadają,o naszej władzy nie da się tego powiedzieć
                          • Gość: Dave? Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 12:49
                            Do wiernej.
                            Rozważ, że mogę być kobietą i mogę mieć męża. Zrozum, że jestem z tych, które znają sprawę od podszewki. Zdziwiony?
                            • Gość: uważaj Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 12:54
                              Już się tak nie chwal.Lepiej będzie dla ciebie jesli zachowasz ciut
                              skromności.Uważaj,bo cię szybko rozszyfrują.Popieram to co mówisz i
                              pewnie wiele innych osób.
                              • imeshu Re: Mieroszowskie dno 09.07.09, 19:27
                                ...już tak dawno się nie uśmiałem :)

dziwi mnie jedno - dlaczego większość problemów ogranicza się do
                                kwestii tzw. łóżkowych?? powiem wprost mało mnie interesuje kogo
                                posuwa burmistrz - a kto burmistrza itd. itd. czasem powiem
                                szczerze, że nawet nie smaczne są niektóre oskarżenia... to problem
                                dla ojca rydzyka i jego wiernych fanów, a nie do debaty politycznej -
                                jakoś nawet Clinton nie odpuścił po tym jak mu loda zrobiono...
                                Zatem wydaje mi się słusznym aby poprostu zakończyć wątek łóżkowy i
                                powrócić do głównego wątku - DNI MIEROSZOWA...

na samym pocztku warto sobie zadać pytanie kto organizuje dni
                                mieroszowa? oczywiscie Burmistrz, który do realizacji tego zadania
                                ma tzw. MCK. O Burmistrzu padło już wiele słów - ten temat można
                                pominąć... O MCK jednak jeszcze nikt nic nie napisał - a szkoda, bo
                                jest to instytucja w której zatrudnia się - często bez konieczności
                                świadczenia obowiązku pracy - radnych oraz wszelkiej maści
                                popleczników mieroszowskiego ex SLD... Taka czarna dziura...
                                głosujesz jak JA chcę, a w zamian dostaniesz ciepłą wypłatkę, za
                                którą nawet nie będziesz musiał nic zrobić... Takich etatów było
                                jeszcze nie tak dawno 4 - ile jest dziś?? Nie wiem, obawiam się
                                jednak, że może być ich więcej.... Oczywiście nikt nie widzi tego
                                problemu - bo oficjalmie praktycznie nikt o nim nie wie...
                                A rachunek ekonomiczny jest prosty - weźmy pod kalkulację 3 etaty -
                                3 x 2000 pln brutto (pewnie więcej ale...) x 12 miesięcy = 72000
                                pln... za te pięniądze można by było zrobić nie jedną imprezę - lub
                                poprostu DNI MIEROSZOWA marzeń... ale - tata oczywiście nie spuści z
                                etatów swoich bezradnych :)

Można wiele złego powiedzieć o każdym z elity politycznej
                                Mieroszowa... jeśli nie merytorycznie to chociażby jak moi
                                przedmówcy uprościć to wszystko do kwestii łóżkowej... jednego tylko
                                nie można zarzuć Andrzejowi, który na Burmistrza chce kandydować -
                                nie afiszuje się tak jak tata na lewo i prawo z kasą - bo tego
                                nowego domku to tatuś ciężką pracą sobie nie zbudował i ponadto
                                Andrzej nie ustawia swoich partyjnych kolegów z Walimia i Wałbrzycha
                                w rodzimym ZGKiM tak jak to czyni wielce szanowny Burmistrz
                                Mieroszowa, który pokazuje swoim wyborcom, że są gęsi i do emigracji
                                się tylko nadają...

...jednak jak to w życiu bywa nic nie trwa wiecznie... kolejne
                                wybory za rok :)
                                • Gość: obserwator Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 20:21
                                  Końcówka do dupy.Chcesz wypromować Andrzeja z ZGKiM.Po to sie tyle
                                  napisales przydupasie? On nielepszy.Uśmiać to się można z
                                  ciebie.Żalosny jestes!
                                  • imeshu Re: Mieroszowskie dno 09.07.09, 20:49
                                    Jeśli to dla Ciebie jest wazeliniarstwo to przykro mi bardzo, że tak
                                    to odebrałeś :) W przyszłości nie dokonam porównania tylko wytknę
                                    złe uczynki abyś nie musiał zbytnio się zastanawiać czy promuję Pana
                                    X czy Pana Y.

Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Końcówka do dupy.Chcesz wypromować Andrzeja z ZGKiM.Po to sie tyle
                                    > napisales przydupasie? On nielepszy.Uśmiać to się można z
                                    > ciebie.Żalosny jestes!
                                    • Gość: szook Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 21:07
                                      Lepiej nie pisz nic wazelino-jak się sam określiłeś.Włazisz w dupę
                                      Andrzejowi z ZGKiM bez mydła.Ośmieszasz się tylko he he...
                                      • Gość: m-ów Re: Mieroszowskie dno IP: *.range86-153.btcentralplus.com 09.07.09, 21:17
                                        A co ty się tak na tego Andrzeja uparłeś - nie zrobił ci czegoś
                                        przypadkiem? a może twojej żonie? czy też dziewczynie?
                                      • imeshu Re: Mieroszowskie dno 09.07.09, 21:22
                                        Gość portalu: szook napisał(a):
                                        Włazisz w dupę Andrzejowi z ZGKiM bez mydła

he he - nie tylko jemu... twoja Pani Ci jeszcze nic nie
                                        powiedziała?? he he
                                        • Gość: jaro Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 21:49
                                          Tak kulturalnie zacząłeś platfusie a teraz sam się wpychasz w pizdy?
                                          • Gość: szook Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 23:04
                                            A to ty starą Andrzeja z ZGKiM posuwasz,bingo!.I dlatego tak dupę mu
                                            liżesz i pewnie jemu dupy nastawiasz.Ale tak to jest wazelino jebana-
                                            wazelinie to zawsze wiatr w oczy,nóż w plecy i Andrzeja z ZGKiM h... w
                                            twoją dupę.Dawno się tak nie uśmiałeś,to masz okazję :)
                                • Gość: gosciu Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 07.03.10, 02:26
                                  Sam wpadasz, dla kogo "rodzinny ZGKM"-a Lipka znamy i wiemy czym mu
                                  buty pachna.Jak sie podlizuje Burmistrzowi i trzyma Radnych,aby nie
                                  sprywatyzowali ZGKM,ktore na dlugach jedzie-taki z niego gospodarz.
                            • Gość: Zołza010 Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 11:20
                              Samo życie,powodzenia w kwiecistej twórczości.
              • Gość: ja? ;) Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.09, 23:12
                Hahahaha Dobre! Pozdrawiam P. ;)
              • Gość: ja? ;) Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.09, 23:15
                Hahahaha... Dobre! Pozdrawiam P. ;)
              • Gość: lech Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 15:25
                katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=L&katalogId=3&subpageKatalogId=3&pageNo=1&nameId=12947&osobaId=22
                514&
              • Gość: ;/ Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:59
                "pauj", "trzepiaj", "sprzątaczkĄ nie popuści"...Boże! Zlituj się! Nie
                wytrzymam...tego się nie da czytać!
    • Gość: też mieszkaniec Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 00:24
      znam obu panów z Mieroszowa o imieniu Andrzej i cieszyłbym się gdby
      wystartowali w wyborach na burmistrza. Ciekawi mnie który by wygrał ?
      Ale ta dyskusja na forum przeniosła się na ich życie prywatne
      (rodzinne),a szkoda. Młodzież ( która pozostała w Mieroszowie) tak
      naprawdę nie ma żadnej wakacyjnej rozrywki,a szkoda - brak pomysłu ?
      Jestem zażenowany tak brutalną formą autorów: dave, szook. Jak znam
      życie za pomówienia i oszczerstwa odpowiada się karnie. Wszystko
      jest do sprawdzenia. A propo zazwyczaj jest tak, że są tacy co
      chowając się za anonimem czują się bezkarni, a szkoda że nie staną
      twarzą w twarz z przeciwnikiem.
      • Gość: lol Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.09, 00:32
        Słuchaj,nie bądz taka mądra.Dlaczego ty uzywasz pseudo nick.Może sie
        tak przedstaw szerokiej publiczności.Ciekawe czy to zrobisz.I nie
        pie...o tym ,że dzieciom sie nudzi,bo twoje dupy z domu nie ruszą .A
        do odpowiedzialności karnej to sie sama pociagnij i swojego starego, bo
        niezłe z was numerki...
        • Gość: 555 Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.09, 15:39
          jednak w tym Mieroszowie naprawdę ch... jest do roboty, wiocha jak każda inna i
          jak w każdej wiosce nuda
    • Gość: hans Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 21:56
      ja jestem młodym mieroszowianinem i niestety moim zdaniem w naszym mieście nie ma nic ciekawego do roboty poprostu nic sie nie dzieje raz na pól roku jakiś `festyn` który ma na celu upicie połowy mieroszowa i to wszystko jeśli chodzi o rozrywkę ;/ może kompleks sportowy coś uratuje :D
      • Gość: mieroszowianka Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 07:23
        Fakt jest taki, że Mieroszów pod względem rozwoju w każdej dziedzinie stanął w
        miejscu- wystarczy wyjechać kawałek dalej w Polskę i można sobie
        porównać.........żenada i zaścianek. Brak jakiejkolwiek alternatywy dla
        młodzieży a potrzeby osób starszych są coraz mniejsze...to miasteczko
        zamiera.Brak światła???- Polska się oświetla a Mieroszów gaśnie-dosłownie...
        • thordan Re: Mieroszowskie dno 12.08.09, 14:36
          Miejmy nadzieje ze chociaz turystyka ruszy...
          Restauracja w kowalowej moze jakos wynagrodzi brak lokalow,
          Dla mlodzieży ponoc Eden rganizuje imprezy,
          Do tego Smażalnia Pstrąga w Sokłowsku o ktorej są oraz ciekawsze
          opinie... [osobiscie polecam]
          Lesne Źródło moze tez cos ciekawego zaproponuje...

poczekamy zobaczymy :)
    • Gość: anonim Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 10:17
      katalog.bip.ipn.gov.pl/showDetails.do?idx=L&katalogId=3&subpageKatalogId=3&pageNo=1&nameId=12947&osobaId=22
      514&
      • Gość: meddle Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 23:26
        A ja Szanowni Mieszkancy Mieroszowa pytam: co sami robicie zeby w Mieroszowie
        bylo lepiej? Organizujecie mase imprez tylko Laszkiewicz nic nie robi? Otoz
        chyba raczej nie kwapicie sie zeby samemu cos zrobic.. Naturalnie poza
        chlopakami z Cocroach, ktorzy staraja sie cos sami animowac.. A poza
        nimi,chlubnym wyjatkiem, to prezentujecie myslenie jak sprzed lat...Najlepiej
        niech ktos przyjdzie i cos za was zrobi..
        • Gość: też mier. dupek Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 10:11
          Tak, tak! Może coś ktoś za was zrobi. Najlepiej postawi (za darmo) napój procentowy. A butelki rozbijcie przed mck. Też za was ktoś posprząta. Acha, i obsikajcie pomnik. Ale jak ktoś chce do władzy, to powinien skończyć jakieś szkoły, żeby umiał. I ma wiedzieć, aby nie mówił, że przedtem nie wiedział, tylko chciał. I powinien mieć zaświadczenie od psychiatry, że nie jest kretynem. Ponadto, aby krytykować to trzeba znać temat. A nie podpierać się inwektywami, bzdurami. Może rzeczywiście trzeba by autorów tych bzdur wysłać na Białoruś na edukację. Też ekonomiczną. Marzenia wszystkich dupków spełnią się w niebie jak tam trafią, w co wątpię.
          • Gość: oko Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 12:48
            Pointa jest taka, że nie Andrzej-Jebaka
            Też nie Andrzej-Komunalny
            Obu ich łączy przecież uścisk fekalny
            • Gość: gosc 2 Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 16.02.10, 23:22
              Nie tylko uscisk fekalny ich laczy,ale wspolne imprezy,wyjazdy np.do
              Grecji i plany co do stanowisk.
          • Gość: oko Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.09, 12:57
            Poprzedniczka -jak sądzę, która napisała o butelkach przed mck itd...
            pewnie mieszka blisko i boli ją:) jak młodzież się "bawi"
            I masz już proszę pierwsze pole do popisu, zrób coś z tym! przecież jesteś takim
            mądrym człowiekiem. Najlepiej wszystkich zaproś do siebie XD
            • Gość: kumaj Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 12.02.10, 23:04
              Biedny ten Mieroszow , zadnej innej alternatywy,brak trzeciego
              Andrzeja?,a moze i trzeci Andrzej sie czai i dlatego w Kowalowej
              organizowane sa imprezy dla mlodych-wizdze, ze perspektywy Mieroszowa
              sa zalosne,dlatego mam pomysl,aby wszystkich o tym imieniu wydalic z
              gminy.
              • Gość: MAK Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 14.02.10, 23:03
                Skoro wszyscy myslacy,albo aktywni wyjachali,albo sie gdzies ulokowali-
                ciezko bedzie znalezc dobrego kandydata na burmistrza,zostali tylko
                niespelnieni nieudaczncy nocami szukajacy pociechy w kieliszku,
              • Gość: ipaweł Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 07:31
                A może ty Kumaj będziesz kandydatem na burmistrza masz fajne
                pseudo, jesteś zatroskany losami gminy i wyjdziesz z nory tchórza
                no i przecież nie masz na imię Andrzej ?
                • Gość: Zołza010 Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 10:54
                  Masz poczucie humoru.Wcześniej Frycz Modrzewski powiedział"Takie będą
                  Rzeczpospolite,jakich młodzieży chowanie."Słowacki"Chodzi mi o to,aby język
                  giętki,powiedział wszystko ,co pomyśli głowa"Kłaniam się do ziemi,rodzicom i
                  nauczycielom,którzy wyedukowali tych "redaktorów".Wiadomo,czego im brakuje,bo o
                  tym ciągle piszą.I,albo głowa za mało nabyła wiedzy,albo język za myślami nie
                  nadąża.
                  • Gość: mak Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 04.03.10, 21:08
                    Pani intrygantka tylko wyszukuje sensacji na powiatowych forach,lepiej
                    niech czuwa nad praca i nie wychyla sie, bo dostanie po premii.
                    • Gość: Zołza010 Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 23:06
                      Przepraszam ,matole,ale nie pisze się po premii,tylko "nie dostanie premii".A
                      tak w ogóle ,to co to jest premia?
                • Gość: kumaj Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 04.03.10, 21:22
                  Najpierw poczekam kiedy Ciebie wyniosa na mieroszowskie wysypisko.
                  • Gość: kumaj Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 04.03.10, 21:37
                    To wysypisko oczywiscie dla kandydata na burmistrza.
    • Gość: zzz Re: Mieroszowskie dno IP: *.chello.pl 15.02.10, 10:35
      dno
    • Gość: ula Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.10, 15:13
      A ja życzę powrotu do zdrowia Panu Burmistrzowi !!!
      • Gość: goryl Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 22.02.10, 03:51
        I dobrej kondycji na nastepne lata,aby moc z dziewczynami hasac !!!
      • Gość: Zołza010 Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 15:32
        Reasumując te wszystkie wypowiedzi to:.Zacznę od końca.Szefowa OPS nie po to pół
        życia straciła aby zdobyć męża{musi mieć jakieś zalety ukryte},aby teraz spuścić
        go z oczu i któraś z kobiet mogła by go jej odbić.Żona burmistrza,nie może
        uprawiać działalności charytatywnej i praca "u podstaw"chociaż symboliczną ale
        musi mieć zapłatę.Widocznie burmistrz nie zarabia tak dużo.Plotkują,muszą się
        jakoś odstresować.Przecież nie pracują z elitą intelektualną.Co do potencji
        Andrzejów,tylko im pozazdrościć,ale mają rodziny i takie insynuacje są nie na
        miejscu.Cóż sprzątaczka też może mieć seksapil.Myślę,że piszący to wszystko jest
        impotentem,albo ma poniżej dolnej granicy i wszystkim wszystkiego
        zazdrości.pijaczkom,że mają odwagę pić jawnie.Hazardzistom,że
        wygrywają.Samobójcom,że nie boją się huśtania i chcą się powiesić.Żal marnować
        czas na takie obrzucanie ludzi błotem.
        • Gość: gosc 2 Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 28.02.10, 18:40
          Widze,ze nie lubimy zmian,ulozone wszystko z Andrzejami i tak jest o.k.
          Zawsze Andrzej,tylko co 4 lub 8 lat zmienia nazwisko nie zmieniajac
          walorow ,bieda i dno.
          • Gość: Józek Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.10, 21:02
            W tym naszym urzędzie nic tylko piją i walą się na hektary. Zajmują się
            pierdołami,trwonią gminne pieniądze i jeden drugiego kryje. Jak to mówią "ku...
            ku...e łba nie urwie"!
            • Gość: Bezio Re: Mieroszowskie dno IP: *.dialog.net.pl 28.02.10, 23:40
              Coż! zostaje nam tylko mieć nadzieje, że do wyborów przystąpi ktoś trzeci,który
              faktycznie nadaje sie na to stanowisko, a jeśli nie to co? - bojkot wyborów.
              • Gość: gosc2 Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 01.03.10, 04:30
                Uwaga !!!bo jakis "TRZECI" zaczajony i koresponduje-widac ma nadzieje.
                • Gość: Zołza010 Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 19:38
                  No to podłoże do wyborów przygotowane.Szukamy radnych po przychodniach,aby nie
                  mogli pić i p...
        • Gość: goryl Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 02.03.10, 02:28
          Pani polonistka sprytnie to podsumowala.
          • Gość: Z Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 07:05
            Dzięki.Chcę sprowokować i podnieść dyskusję na wyższy poziom intelektualny,aby
            odbiła się od "dna" i wyszła z rynsztoka,a polonistką nie jestem.
        • Gość: pap Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 09:50
          A czy niedoszli samobójcy też mają zamiar startować ?
          • Gość: Z Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 05.03.10, 20:04
            Nie,odreaguja na naszych dzieciach podczas wycieczki szkolnej.Chyba
            inni z tego grona sie przymierzaja,dopiero poznanie budzetu gminy moze
            doprowadzi ich do desperackiego czynu.
            • Gość: Zołza010 Re: Mieroszowskie dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 22:17
              To dobre,to lubię.W minionym roku nie tylko były skandaliki,ale i skandale i to
              tam gdzie ich być nie powinno.Może ktoś zgłębi ten temat.
              • Gość: gosciu Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 06.03.10, 00:43
                Propaganda sukcesu naszego "wodza" dobiega konca, a problemy finansowe
                gminy pozostana i to jakie!!!
            • Gość: aga Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 10:50
              A co na to pani dyrektor szkoły udaje, ze nic się nie stało?
              Spróbował by skrzywdzić moje dziecko !
            • Gość: goździkowa Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.10, 13:08
              Jacy samobójcy? Jakie dzieci? Żadne plotki do mnie nie dotarły.
    • Gość: loofcik Re: Mieroszowskie dno IP: 78.9.128.* 01.03.10, 23:38
      Mieroszowskie i unisławskie dno nudzi się na wsi i przyjeżdża do K10 wiochę
      odwalać. otwórzcie im jakąs zagrodę na te spędy!
      • Gość: kumaj Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 02.03.10, 20:47
        Zagrody juz sa,to w nich odbywaja sie mieroszowskie imprezy za nasze
        pieniadze (w zagrodach kolegow).
        • Gość: Wasz Pan Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 10:56
          Ej, mieroszowskie wieśniaki. Kogo obchodzą wasze problemy ? Wypad na
          pole i do pługa, wiosna idzie.
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 12:06
            Zobaczcie tak mała wieś i jak się tam nienawidzą. Dosyć prania
            waszych brudów na naszej stronie!
            • Gość: goryl Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 03.03.10, 21:30
              Czy ja dobrze czytam,calkiem jak u brata ZSRR wszystko Wasze i Nasze,
              ale moje najlepsze.
              • Gość: gosc 2 Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 03.03.10, 21:46
                Prawda, czasy kiedy przywozono w teczce nominacje minely, my mamy swoje
                zagrody,a wy powiatowi w swojej gminie tak samo wielkie.Lepperada!!!
          • Gość: pacan Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 04.03.10, 22:03
            Wart pan pacana,dlatego zajmij sie waszymi problemami na swoim forum
            "walbrzyskie dno" dopiero porownamy wielkosc upraw polowych do zorania.
    • Gość: leo Re: Mieroszowskie dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.10, 15:59
      Widać że prawica się w kandydatch wykrwawiła a my SLD mamy swojego
      kndydata do zobaczenia na wyborach
      • Gość: gosc2 Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 07.03.10, 16:47
        Jaka prawica?kierownik ZGKM to SLD tylko potem zmienil na PO jak w
        drugich wyborach bal sie o wejscie do powiatu.W Mieroszowie zawsze
        tylko lewica i ci sami kolesie.
    • Gość: wiesiek Re: Mieroszowskie dno IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.10, 10:28
      Ładnie to tak srać we własne gniazdo wiejscy PATRIOCI?
      • Gość: mieszkaniec Re: Mieroszowskie dno IP: *.hsd1.pa.comcast.net 19.03.10, 18:23
        I kto tu ma kompleksy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka