Gość: maniuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:26 Ogłaszam konkurs na najbardziej "walniętego""ordynarnego""chamskiego" urzednika pup.Nagroda- lekcje kultury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mary Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:32 Pani Aleksandra R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luis Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:14 zajmijcie się czymś pożytejniejszym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty. Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.06.09, 18:53 a ja ogłaszam konkurs na nabardziej śmierdzącego potem,bez wykształcenia,bez podstaw kultury języka polskiego,bez jakiego kolwiek doświadczenia,bez znajomości języków obcych, nędznego bezrobotnego- petenta...niestety jest was w tym mieście za dużo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anty Re: Konkurs urzędników pup IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 18:58 Chyba Ci się kobieto znudziła praca. Uważaj żebyś ty nie stała się antypatyczną bezrobotną. Zapamiętaj sobie i wbij w ten tempy łeb, że to ty jesteś dla ludzi i twoim zasranym obowiązkiem jest być miłą i uśmiechniętą wobec petenta, bo siedzisz tam za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 19:17 tak wyglada gospodarka, każdy na siebie pracuje. też mi nowość. ja nie pracuje w UP, ale jak kiedyś tam chodziłem i widziałem tą całą elite, przesiadującą tam, to łapałem się za głowe i współczułem pracownikom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Konkurs urzędników pup IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 19:56 przekonałam sie ze naprawde są tam małpy.ledwo podeszłam do jej stanowiska a juz zaczeła sie ciskac i szarpac nerwowo moje dokumenty az wreszcie wynalazła jakis szczególik i znowu odesłała z kwitkiem.i tak od 3 tygodni nie moge sie zarejstrowac!ciągle cos nowego jej brakuje.(stanowisko 11).jak myślicie czy wizyta u przełozonego pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANA Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 20:43 niestety w UP niektore panie traktuja ludzi z pogarda i brakiem szacunku uwazaja ze jak ktos jest bezrobotny to jest gorszy od nich a tak naprawde to niejeden zarejstrowany tam czlowiek ma o wiele lepsze wyksztalcenie i kwalifikacje bo nie wszyscy bezrobotni to lumpy ze szkola podstawowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:15 Pracuje tam jeszcze chyba jedna kobieta na parterze która po każdym wzięciu dowodu osobistego bezrobotnego do ręki szła je myć do umywalki.Jest to autentyczne.Babka ma niezłą nerwicę natręctw ale tak one mniej więcej postrzegają bezrobotnych, jako trędowatych i dopust boży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerja Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.09, 22:16 niestety na forum jest dużo postów na temat tej nie dojeb...instytucji i raczej niema co wybierać lecz powiesić im na ścianie order za najbardziej nie dostępną i uciążliwą instytucje-to jest w 99 procent banda bezmózgów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik PUP Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.06.09, 22:36 Ulżyło wam już? Jeśli nie to z chęcią pośmieję się z waszych kolejnych wypocin na tym forum. Fajnie się to czyta hehe. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 12:41 ...biedni bezrobotni...nic dziwnego,że nie ma ofert pracy dla hamów śmierdzących alkoholem i moczem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.09, 23:15 w up wysylaja wszystkich teraz na staze za 600zl nawet na staz wysylaja ludzi 50-letnich,zenada,nic dziwnego ze nikt nie chce robic za takie pieniadze bo to az smieszne jest,i przestancie obrazac tu bezrobotnych bo owszem sa i lumpy zapijaczone ale bezrobotnym moze stac sie kazdy nawet pozadny czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerka Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 12:21 a tak z trzy paniusie z tego urzedu posłać na bezrobocie,niech postoją w tycvh kolejkach gdzie faktycznie są różni ludzie,wchodzisz do pokoju-siedzą tam trzy i się drą -że prosze nie wchodzić,ja zawołam,banda dziadów ale niestety za urzędy w wałbrzychu niechce się wziąść żadna kontrola-biuro od przestępstw gospodarczych oraz afer ma widocznie omnijać ten syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do phi..... Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 15:24 Albo jesetś pracownikiem pup albo jesteś chorym człowiekiem.....Osobą bezrobotną kazdy moze zostać bez wzgledu na sytuacje materialna,więc nie pisz< biedni bezrobotni...nic dziwnego,że nie ma ofert pracy dla hamów > śmierdzących alkoholem i moczem...bo możesz w ten sposób obrazić inne osoby Życzę tobie abyś sam kiedyś został bez pracy bo w życiu różnie bywa...RAZ NA WOZIE RAZ POD:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy do naczelnik PUP IP: 188.33.125.* 08.07.09, 08:54 Do kogo mam zgłosić,że urzędniczka podpisuje się na dokumentach wystawiających,nie swoim nazwiskiem,a nazwiskiem drugiej osoby siedzącej razem z nią w jednym pokoju?Przecież to jest PRZESTĘPSTWO!Wydaje mi się,że jest to sfałszowanie podpisu,a zarazem nieważność wystawionego dokumentu. Mam na to dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do obcy 20.07.09, 08:32 To prawda.Tak praktykują w pok.nr.7 Pani Klimek podpisuje dokumenty,które daje petentowi nazwiskiem pani Flis. Tak było w moim przypadku. No właśnie,do kogo powinno się zgłosić taki incydent? Może do p.naczelnik,a jak nie to może do kogoś na wyższym stanowisku?Chodzi mi o przełożonych p.naczelnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik PUP Re: do obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:08 Jest to przestępstwo ścigane z urzędu. art.270 kk § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego dokumentu jako autentycznego używa, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, zaopatrzony cudzym podpisem, niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu używa. § 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Powiadomić należy organa ścigania (policja, prokuratura) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 20:28 sprawdź sobie błędy ortograficzne ty "BEZMÓZGU" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwww Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.09, 21:30 znalazł się językoznawca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 15:45 Zgadzam się z wypowiedzią,akurat jestem osobą pracującą ale w pup pracownicy którzy tam pracują są dla petentów i nieważne kim oni są.Czy pachnącymi młodymi kobietami czy męzczyznami czy śmierdzącymi przepraszam za okreslenie lumpami.To wasza praca i uśmiech na twarz i do roboty!!!!Za to wam płacą,a jeszcze jedno gdyby właśnie nie ci bezrobotni to wy również byście nimi zostali!! POZDRAWIAM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:03 WIECIE CO !!! STUKNIJCIE SIĘ W GŁOWE ZANIM ZACZNIE PISAĆ TAKIE BZDETY!!!! JA AKURAT JESTEM PRACOWNIKIEM P.U.P JESTEM NA STAŻU!! NIECH KTÓRYŚ Z WAS CHOĆ NA CHWILE SIE ZAMIENI!! KIEDY TACY JAK WY PRZYCHODZĄ I BEZKARNIE NAS OBRAŻAJĄ,, NIE WSZYSCY SĄ TACY JAK ICH OPISUJECIE ,,BO PISZĄC W TAKI SPOSÓB OBRAŻACIE WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW A TAK NIE JEST ,NIE KAŻDY JEST ,,BEZMÓZGIEM,WALNIĘTYM,, CHAMSKIM...I NA PRAWDĘ NIE JEDEN Z WAS BY SIĘ ZDZIWIŁ ZA JAKIE!!!!!!!!!!!!! pieniądze my pracujemy bo nie jeden z was zarabia więcej na boku,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwww Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.09, 22:28 czemu ty się stresujesz jak sam-a zaznaczyłeś jesteś na stażu,więc poczekajmy jak przerobisz w PUP pare lat i wtedy zobaczymy jakim jesteś ziółkiem,oczywiście na boku nie zarobisz ale nauczą cię jak dyskretnie brac łapówki-oczywiście narazie to jest dla ciebie temat tabu ale latka praktyki swoje zrobią,a wtedy masz dobrą oferte w łapie i co masz za to/-W ŁAPE OD KANDYDATA,POMIJAJĄC TEN FAKT ,JAKO PRACOWNIK PUP UWAŻASZ ŻE TE KOLEJKI POD KAŻDYM POKOJEM Z KĄD SIĘ BIORĄ?-Z FAKTU ŻE CI CO MIELI STAŻ PARE LAT TEMU-DZIŚ GRAJĄ OFICJALNIE W H...A Z PETENTAMI A TO DZIĘKI TYM PETENTOM MAJĄ PRACE A TY STAŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Konkurs urzędników pup IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 05:20 Tee Panie pracownik PUP widac,ze jestes z PUP, bo nie znasz podstaw nie pisz na CAPSIE, bo to krzyk a pokrzyczec to se mozesz na kolesi z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.09, 09:41 >> to se mozesz _sobie_ koleżko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:01 Ok, kto zwycieżył w konkursie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.09, 09:41 jednogłośnie 98 procent pracowników mających bezpośredni kontakt z petentami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 16:12 Aha czyli to te 98%, ktore proponuja wam ? Zacznijcie wymagac tez czegos od siebie, a nie tylko od pracownikow PUP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????? Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 21:34 a co my mamy wymagac od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.09, 21:40 Ja po 20 latach pracy, zostałam osobą bezrobotną.Szukam pracy nie licząc na UP, idę tam tylko z obowiązku podpisania papierów.Pierwsza moja wizyta była dla mnie traumą,czułam się upokorzona.Młoda kobieta z pokoju nr 9 potraktowała mnie jak intruza,kazała mi szybko się decydować na przedstawioną ofertę pracy bo nie ma czasu, bo ma dużo pracy.Nie można tam liczyć na pomoc z ich strony, tam pracują na akord.A bezrobotni są tam różni, wiele osób naprawdę szuka pracy i to są uczciwi ludzie, ale wielu bierze tylko zasiłek i nie szuka pracy, albo pracuje na czarno.Niektórzy faktycznie są wczorajsi, ale nie róbcie ze wszystkich bezrobotnych brudasów, nierobów itd. Nie życzę nikomu, żeby musiał tam się zarejestrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 16:20 Witam, czytam tak powyższe wypowiedzi i przerażenie mnie ogarnia. co do "Pań" z PUPu to uważam, że nieważne gdzie się pracuje i co robi - one reprezentują urząd państwowy i nic nie zwalnia je z obowiązku rzetelnego wykonywania swojej pracy i wykazywania się szeroko pojętą kulturą osobistą, bo przecież jeżeli nie odpowiada im praca oraz wysokość zarobków to zdaje się że powinny poszukać sobie innego zajęcia.....no chyba że do pracy na tzw. rynkowych warunkach się nie nadają. a póki co ich pensja idzie min. z moich podatków, więc niech to uszanują i wezmą się do roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.09, 19:28 Najbardziej beszczelna i nie zadowolona ze swojej pracy to ta mloda w ciemnych wlosach na dole w kancelarii czy informacji.Nie pamietam dokladnie jak to sie nazywa.Kompletnie sie nie nadaje do pracy z ludzmi.Wiecznie robi laske zeby przyjac jakies papiery w przeciwienstwie do tej pani blondynki ktora jest naprawde sympatyczna.A odpowiedzi na slowo"DZIEŃ DOBRY" to nikt ja nie nauczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cry cry cry Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 19:31 wiecznie robi laske? muszę się tam wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.09, 19:59 Ha Ha dobre!!!!Oczywiscie mialam na mysli "Łaskę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Konkurs urzędników pup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:11 zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, niestety w urzędzie pracy nie można liczyć na POMOC W ZNALEZIENIU PRACY a tak powinno być...panie zazwyczaj nie przykładają się do tego aby ułatwić nam podjęcie pracy...niestety...wolę szuka pracy w gazetach, internecie...uważam że panie tam podchodzą do nas jak do jakiegoś zwierzęcia a nie do osoby które potzrebują ich pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Banan Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:38 Hehe obie Panie są okropne. Wrzeszczą, robią łaskę a jak poprosiłem kiedyś o ksero jednej kartki dla potwierdzenia że dany dokument wpłynął stwierdziły że nie mają. Pytam więc co stoi za nimi to jak naskoczyły na mnie szmaty, że to drukarka, skaner i jak chcę mieć dokument potwierdzający to mam jechać na Piaskową do usługowego ksero wkońcu jestem biznessmenemmmmmmmm heheh bo mam działalność gospodarczą, bezczelne. A juz pomijając tą całą informację to przynajmniej skoro nie są miłe to przynajmniej powinny być pachnące bo śmierdzą fajkami jak niejednen "lump" i chodzą do pracy jak na festyn. Drogie Panie urzędaski koszula, marynarka i staniki powinny być podstawą. Odpowiedz Link Zgłoś