Dodaj do ulubionych

Konkurs urzędników pup

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:26
Ogłaszam konkurs na
najbardziej "walniętego""ordynarnego""chamskiego" urzednika
pup.Nagroda- lekcje kultury.
Obserwuj wątek
    • Gość: mary Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 11:32
      Pani Aleksandra R.
    • Gość: luis Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:14
      zajmijcie się czymś pożytejniejszym...
      • Gość: anty. Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.06.09, 18:53
        a ja ogłaszam konkurs na nabardziej śmierdzącego potem,bez
        wykształcenia,bez podstaw kultury języka polskiego,bez jakiego
        kolwiek doświadczenia,bez znajomości języków obcych, nędznego
        bezrobotnego- petenta...niestety jest was w tym mieście za dużo...
        • Gość: do anty Re: Konkurs urzędników pup IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 18:58
          Chyba Ci się kobieto znudziła praca. Uważaj żebyś ty nie stała się
          antypatyczną bezrobotną. Zapamiętaj sobie i wbij w ten tempy łeb, że
          to ty jesteś dla ludzi i twoim zasranym obowiązkiem jest być miłą i
          uśmiechniętą wobec petenta, bo siedzisz tam za nasze pieniądze.
          • Gość: de Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 19:17
            tak wyglada gospodarka, każdy na siebie pracuje. też mi nowość. ja
            nie pracuje w UP, ale jak kiedyś tam chodziłem i widziałem tą całą
            elite, przesiadującą tam, to łapałem się za głowe i współczułem
            pracownikom
            • Gość: bela Re: Konkurs urzędników pup IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 19:56
              przekonałam sie ze naprawde są tam małpy.ledwo podeszłam do jej
              stanowiska a juz zaczeła sie ciskac i szarpac nerwowo moje dokumenty
              az wreszcie wynalazła jakis szczególik i znowu odesłała z kwitkiem.i
              tak od 3 tygodni nie moge sie zarejstrowac!ciągle cos nowego jej
              brakuje.(stanowisko 11).jak myślicie czy wizyta u przełozonego
              pomoże?
            • Gość: NANA Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.09, 20:43
              niestety w UP niektore panie traktuja ludzi z pogarda i brakiem szacunku uwazaja
              ze jak ktos jest bezrobotny to jest gorszy od nich a tak naprawde to niejeden
              zarejstrowany tam czlowiek ma o wiele lepsze wyksztalcenie i kwalifikacje bo nie
              wszyscy bezrobotni to lumpy ze szkola podstawowa
              • Gość: kkk Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:15
                Pracuje tam jeszcze chyba jedna kobieta na parterze która po każdym wzięciu
                dowodu osobistego bezrobotnego do ręki szła je myć do umywalki.Jest to
                autentyczne.Babka ma niezłą nerwicę natręctw ale tak one mniej więcej
                postrzegają bezrobotnych, jako trędowatych i dopust boży.
                • Gość: nerja Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.09, 22:16
                  niestety na forum jest dużo postów na temat tej nie
                  dojeb...instytucji i raczej niema co wybierać lecz powiesić im na
                  ścianie order za najbardziej nie dostępną i uciążliwą instytucje-to
                  jest w 99 procent banda bezmózgów
                  • Gość: Pracownik PUP Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.06.09, 22:36
                    Ulżyło wam już? Jeśli nie to z chęcią pośmieję się z waszych kolejnych wypocin
                    na tym forum. Fajnie się to czyta hehe. Pozdrowienia!
                    • Gość: phi Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 12:41
                      ...biedni bezrobotni...nic dziwnego,że nie ma ofert pracy dla hamów
                      śmierdzących alkoholem i moczem...
                      • Gość: :) Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.09, 23:15
                        w up wysylaja wszystkich teraz na staze za 600zl nawet na staz wysylaja ludzi
                        50-letnich,zenada,nic dziwnego ze nikt nie chce robic za takie pieniadze bo to
                        az smieszne jest,i przestancie obrazac tu bezrobotnych bo owszem sa i lumpy
                        zapijaczone ale bezrobotnym moze stac sie kazdy nawet pozadny czlowiek
                        • Gość: nerka Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.09, 12:21
                          a tak z trzy paniusie z tego urzedu posłać na bezrobocie,niech
                          postoją w tycvh kolejkach gdzie faktycznie są różni ludzie,wchodzisz
                          do pokoju-siedzą tam trzy i się drą -że prosze nie wchodzić,ja
                          zawołam,banda dziadów ale niestety za urzędy w wałbrzychu niechce
                          się wziąść żadna kontrola-biuro od przestępstw gospodarczych oraz
                          afer ma widocznie omnijać ten syf
                      • Gość: Do phi..... Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 15:24
                        Albo jesetś pracownikiem pup albo jesteś chorym
                        człowiekiem.....Osobą bezrobotną kazdy moze zostać bez wzgledu na
                        sytuacje materialna,więc nie pisz< biedni bezrobotni...nic
                        dziwnego,że nie ma ofert pracy dla hamów
                        > śmierdzących alkoholem i moczem...bo możesz w ten sposób obrazić
                        inne osoby Życzę tobie abyś sam kiedyś został bez pracy bo w życiu
                        różnie bywa...RAZ NA WOZIE RAZ POD:)

• Gość: obcy do naczelnik PUP IP: 188.33.125.* 08.07.09, 08:54
                        Do kogo mam zgłosić,że urzędniczka podpisuje się na dokumentach
                        wystawiających,nie swoim nazwiskiem,a nazwiskiem drugiej osoby siedzącej razem z
                        nią w jednym pokoju?Przecież to jest PRZESTĘPSTWO!Wydaje mi się,że jest to
                        sfałszowanie podpisu,a zarazem nieważność wystawionego dokumentu.
                        Mam na to dowody.
                        • ewa10-0 do obcy 20.07.09, 08:32
                          To prawda.Tak praktykują w pok.nr.7
                          Pani Klimek podpisuje dokumenty,które daje petentowi nazwiskiem pani Flis.
                          Tak było w moim przypadku.
                          No właśnie,do kogo powinno się zgłosić taki incydent?
                          Może do p.naczelnik,a jak nie to może do kogoś na wyższym stanowisku?Chodzi mi o
                          przełożonych p.naczelnik.
                          • Gość: pracownik PUP Re: do obcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:08
                            Jest to przestępstwo ścigane z urzędu.

art.270 kk
                            § 1. Kto, w celu użycia za autentyczny, podrabia lub przerabia dokument lub takiego
                            dokumentu jako autentycznego używa,
                            podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności
                            od 3 miesięcy do lat 5.
                            § 2. Tej samej karze podlega, kto wypełnia blankiet, zaopatrzony cudzym podpisem,
                            niezgodnie z wolą podpisanego i na jego szkodę albo takiego dokumentu
                            używa.
                            § 3. Kto czyni przygotowania do przestępstwa określonego w § 1,
                            podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności
                            do lat 2.

Powiadomić należy organa ścigania (policja, prokuratura)
                  • Gość: franek Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.09, 20:28
                    sprawdź sobie błędy ortograficzne ty "BEZMÓZGU"
                    • Gość: wwwww Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.09, 21:30
                      znalazł się językoznawca
          • Gość: MAGDA Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.09, 15:45
            Zgadzam się z wypowiedzią,akurat jestem osobą pracującą ale w pup
            pracownicy którzy tam pracują są dla petentów i nieważne kim oni
            są.Czy pachnącymi młodymi kobietami czy męzczyznami czy śmierdzącymi
            przepraszam za okreslenie lumpami.To wasza praca i uśmiech na twarz
            i do roboty!!!!Za to wam płacą,a jeszcze jedno gdyby właśnie nie ci
            bezrobotni to wy również byście nimi zostali!! POZDRAWIAM:)
    • Gość: ???????? Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 19:03
      WIECIE CO !!! STUKNIJCIE SIĘ W GŁOWE ZANIM ZACZNIE PISAĆ TAKIE BZDETY!!!! JA AKURAT JESTEM PRACOWNIKIEM P.U.P JESTEM NA STAŻU!! NIECH KTÓRYŚ Z WAS CHOĆ NA CHWILE SIE ZAMIENI!! KIEDY TACY JAK WY PRZYCHODZĄ I BEZKARNIE NAS OBRAŻAJĄ,, NIE WSZYSCY SĄ TACY JAK ICH OPISUJECIE ,,BO PISZĄC W TAKI SPOSÓB OBRAŻACIE WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW A TAK NIE JEST ,NIE KAŻDY JEST ,,BEZMÓZGIEM,WALNIĘTYM,, CHAMSKIM...I NA PRAWDĘ NIE JEDEN Z WAS BY SIĘ ZDZIWIŁ ZA JAKIE!!!!!!!!!!!!! pieniądze my pracujemy bo nie jeden z was zarabia więcej na boku,,
      • Gość: wwwww Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.09, 22:28
        czemu ty się stresujesz jak sam-a zaznaczyłeś jesteś na stażu,więc
        poczekajmy jak przerobisz w PUP pare lat i wtedy zobaczymy jakim
        jesteś ziółkiem,oczywiście na boku nie zarobisz ale nauczą cię jak
        dyskretnie brac łapówki-oczywiście narazie to jest dla ciebie temat
        tabu ale latka praktyki swoje zrobią,a wtedy masz dobrą oferte w
        łapie i co masz za to/-W ŁAPE OD KANDYDATA,POMIJAJĄC TEN FAKT ,JAKO
        PRACOWNIK PUP UWAŻASZ ŻE TE KOLEJKI POD KAŻDYM POKOJEM Z KĄD SIĘ
        BIORĄ?-Z FAKTU ŻE CI CO MIELI STAŻ PARE LAT TEMU-DZIŚ GRAJĄ
        OFICJALNIE W H...A Z PETENTAMI A TO DZIĘKI TYM PETENTOM MAJĄ PRACE A
        TY STAŻ
        • Gość: lol Re: Konkurs urzędników pup IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.09, 05:20
          Tee Panie pracownik PUP widac,ze jestes z PUP, bo nie znasz podstaw nie pisz na CAPSIE, bo to krzyk a pokrzyczec to se mozesz na kolesi z pracy.
          • Gość: ... Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.09, 09:41
            >> to se mozesz

_sobie_ koleżko :)
            • Gość: ? Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 09:01
              Ok, kto zwycieżył w konkursie?
              • Gość: www Re: Konkurs urzędników pup IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.09, 09:41
                jednogłośnie 98 procent pracowników mających bezpośredni kontakt z
                petentami
                • Gość: XYZ Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 16:12
                  Aha czyli to te 98%, ktore proponuja wam ? Zacznijcie wymagac tez czegos od siebie, a nie tylko od pracownikow PUP.
                  • Gość: ??????? Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 21:34
                    a co my mamy wymagac od siebie?
                  • Gość: Tola Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.09, 21:40
                    Ja po 20 latach pracy, zostałam osobą bezrobotną.Szukam pracy nie licząc na UP,
                    idę tam tylko z obowiązku podpisania papierów.Pierwsza moja wizyta była dla mnie
                    traumą,czułam się upokorzona.Młoda kobieta z pokoju nr 9 potraktowała mnie jak
                    intruza,kazała mi szybko się decydować na przedstawioną ofertę pracy bo nie ma
                    czasu, bo ma dużo pracy.Nie można tam liczyć na pomoc z ich strony, tam pracują
                    na akord.A bezrobotni są tam różni, wiele osób naprawdę szuka pracy i to są
                    uczciwi ludzie, ale wielu bierze tylko zasiłek i nie szuka pracy, albo pracuje
                    na czarno.Niektórzy faktycznie są wczorajsi, ale nie róbcie ze wszystkich
                    bezrobotnych brudasów, nierobów itd. Nie życzę nikomu, żeby musiał tam się
                    zarejestrować.
    • Gość: xyz Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 16:20
      Witam, czytam tak powyższe wypowiedzi i przerażenie mnie ogarnia. co
      do "Pań" z PUPu to uważam, że nieważne gdzie się pracuje i co robi -
      one reprezentują urząd państwowy i nic nie zwalnia je z obowiązku
      rzetelnego wykonywania swojej pracy i wykazywania się szeroko pojętą
      kulturą osobistą, bo przecież jeżeli nie odpowiada im praca oraz
      wysokość zarobków to zdaje się że powinny poszukać sobie innego
      zajęcia.....no chyba że do pracy na tzw. rynkowych warunkach się nie
      nadają. a póki co ich pensja idzie min. z moich podatków, więc niech
      to uszanują i wezmą się do roboty!!
      • Gość: sss Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.09, 19:28
        Najbardziej beszczelna i nie zadowolona ze swojej pracy to ta mloda w ciemnych wlosach na dole w kancelarii czy informacji.Nie pamietam dokladnie jak to sie nazywa.Kompletnie sie nie nadaje do pracy z ludzmi.Wiecznie robi laske zeby przyjac jakies papiery w przeciwienstwie do tej pani blondynki ktora jest naprawde sympatyczna.A odpowiedzi na slowo"DZIEŃ DOBRY" to nikt ja nie nauczyl.
        • Gość: cry cry cry Re: Konkurs urzędników pup IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 19:31
          wiecznie robi laske? muszę się tam wybrać
          • Gość: sss Re: Konkurs urzędników pup IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.07.09, 19:59
            Ha Ha dobre!!!!Oczywiscie mialam na mysli "Łaskę"
            • Gość: Aaa Re: Konkurs urzędników pup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:11
              zgadzam się z powyższymi wypowiedziami, niestety w urzędzie pracy
              nie można liczyć na POMOC W ZNALEZIENIU PRACY a tak powinno
              być...panie zazwyczaj nie przykładają się do tego aby ułatwić nam
              podjęcie pracy...niestety...wolę szuka pracy w gazetach,
              internecie...uważam że panie tam podchodzą do nas jak do jakiegoś
              zwierzęcia a nie do osoby które potzrebują ich pomocy...
        • Gość: Tolek Banan Re: Konkurs urzędników pup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:38
          Hehe obie Panie są okropne. Wrzeszczą, robią łaskę a jak poprosiłem
          kiedyś o ksero jednej kartki dla potwierdzenia że dany dokument
          wpłynął stwierdziły że nie mają. Pytam więc co stoi za nimi to jak
          naskoczyły na mnie szmaty, że to drukarka, skaner i jak chcę mieć
          dokument potwierdzający to mam jechać na Piaskową do usługowego
          ksero wkońcu jestem biznessmenemmmmmmmm heheh bo mam działalność
          gospodarczą, bezczelne.
          A juz pomijając tą całą informację to przynajmniej skoro nie są miłe
          to przynajmniej powinny być pachnące bo śmierdzą fajkami jak
          niejednen "lump" i chodzą do pracy jak na festyn.
          Drogie Panie urzędaski koszula, marynarka i staniki powinny być
          podstawą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka