Gość: Dżemik
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
27.06.09, 17:16
Witam. Chciałbym się podzielić z wami kilkoma przemysleniami , choć wiem , że rzeczy o których piszę są często komentowane ale i ja dołożę swoje ziarenko . Byłem niedawno w Legnicy w miescie dużo mniejszym od Wałbrzycha i mniej liczebnym ale jadąc ulicami tego miasta i spacerując po deptaku ( w trakcie remontu )ma sie wrażenie , że nasze miasto zatrzymało się w czasie i mimo , ze wszystko prze do przodu my stoimy w miejscu a nawet się cofamy . W Legnicy cały czas coś sie dzieję , drogi są w bardzo dobrym stanie , mają obwodnice a my mamy prezydenta który często się uśmiecha i to wszystko co ten gość potrafi . Wiem , że niektórzy mi napiszą - to wyprowadz się do Legnicy ale ja nie chcę , chcę mieszkać w Wałbrzychu choć wielu już wyjechało . Nie wiem co trzeba zrobić żeby coś się w koncu zmieniło . Jechałem dzisiaj przez Nowe Miasto - wystające studzienki niedokończonego remontu drogi to skandal , a inne drogi ? Dlaczego nic się nie dzieje ? Nie ma imprez rodzinnych , na rynku puchy , czy ktoś w końcu coś zrobi ?????