Dodaj do ulubionych

Tor F1 w Wałbrzychu ?

IP: *.wb.energiapro.pl 02.07.09, 08:05
Czy to prawda, że w Wałbrzychu wokół Podzamcza budują tor F1? Start
ma być na światłach przy "Auchan" a "pit line" na parkingu "Bili".
Obserwuj wątek
    • Gość: TnBd Re: Tor F1 w Wałbrzychu ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:13
      Dlaczego nie, dobry pomysł. Jeśli nawierzchnia będzie równa to dlaczego nie organizować wyścigów samochodowych. Start kolo billi, nawrót koło Lidla i z powrotem w stronę billi. Po pasie zewnętrznym żeby nie utrudniać wyjazdu w czasie wyścigu z osiedla. Jestem za :D
      • Gość: ooo Re: Tor F1 w Wałbrzychu ? IP: 89.108.213.* 02.07.09, 08:29
        mi sie tez ogolnie takie cos podoba;) kedys były wyscigi rowerowe to teraz mozna
        raz na jakis czas rajdzik zrobic;)
        • Gość: Groszek Re: Tor F1 w Wałbrzychu ? IP: *.centertel.pl 02.07.09, 10:26
          Aaa to ja już wiem, dlaczego Andersa taka jest, pewnie terenówki będą się ścigać :-)
    • Gość: misiu Re: Tor F1 w Wałbrzychu ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.07.09, 20:36
      prawie jak GP Monako :D
    • Gość: F1 a jak wam się w Re: Tor F1 w Wałbrzychu ? IP: *.chello.pl 02.07.09, 21:00
      Jak wam się wydaje będzie w następnych latach tor F1 w POLSCE?? ja myśle że tak, mógł by być we wrocku bo njabardziej prawdopodobne miasto , nie wliczając krakowa czy gdańska gdzie mogl by byc
      • Gość: :) Re: Tor F1 w Wałbrzychu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 01:28
        Nie będzie ponieważ Kubica minie i zapał polaków do F1 tez minie
        • Gość: hehe Re: Tor F1 w Wałbrzychu ? IP: *.sattom.pl 04.07.09, 00:52
          Spoko niech zrobią podwale to pewnie regionalne kluby się tam przeniosą z makro ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka