Dodaj do ulubionych

Fajerwerki

IP: *.satkabel.com.pl 23.12.03, 08:20
Zgodnie z rozporządzeniem wojweody naszego województwa obowiązuję zakaz
używania fajerwerków i innych materiałów pirotechnicznych. Czyżby koniec z
fajerwerkami na Sylwestra??

PS. Nie wiecie gdzie w Wałbrzychu można kupić jakieś fajne?:)
Obserwuj wątek
    • ledwozipie Re: Fajerwerki 23.12.03, 08:39
      Polecam sklep ogrodniczy na ul. Kaszteleńskiej 1, teraz sprzedają tam również
      fajerwerki. Kupuje tam co roku, duży wybór i niskie ceny. Pozdrawiam
      • Gość: Majka Re: Fajerwerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 10:09
        Zakazać, spakować i wywieżć z kraju!
        Popękane szyby, popalone kurtki, zawałowcy na chodnikach w centrum, szalone
        brygady małolatów o 2 w nocy pod domem (przez cały okres przerwy
        świątecznej)... aż mnie ciarki przechodzą, gdy zaczyna się "wybuchowy" czas :((
        Gdyby to tylko Sylwester... ale to 2 tygodnie wybuchów z zaskoczenia :(
        • Gość: jura57 Re: Fajerwerki IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 13:34
          Cóż za pesymizm przebija się w Twoich słowach. Po takich stwierdzeniach
          należałoby zamknąć się w swoim mieszkaniu gdyż "nadchodzi czas apokalipsy". A
          przecież jest to czas radości związany z nadejściem NOWEGO ROKU. Jeżeli zaś
          idzie o pozostałe dwa tygodnie, o których wspominasz, to są od tego nasze
          nieudolne służby(straż miejska,policja), których "psim obowiązkiem" jest
          wyegzekwowanie rozporządzeń jednostek administracyjnych w tym kraju.
          • Gość: Majka "wybuch" radości? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 14:08
            Jakoś nie budzi we mnie uczucia spontanicznego szczęścia wybuch pod stopą (gdy
            idę zamyślona) czy w kapturze kurtki - a zdarzyło mi się.

Niech się Nowy Rok święci - ale nie przez 2 tygodnie bezkarnych zabaw
            nieujarzmionych paszczaków w różnym wieku ;)
    • Gość: HASAN_SAS Re: Fajerwerki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.12.03, 12:28
      na Szczawienku kola Pubu u Mikolaja naprzeciwko domu dziecka Rodzinka.
    • Gość: jura57 Kogo "rajcują" fajerwerki niech się wpisuje. IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 13:41
      Czy mógłbyś w pełni zacytować rozporządzenie wojewody dotyczące użycia
      fajerwerków.
    • Gość: Justyna Re: Fajerwerki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.03, 07:56
      Nie wiecie czy będzie coś w rynku w sylwestra?
    • Gość: FAJKA Re: Fajerwerki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.03, 16:57
      ja będę na pewno w rynku a to juz duża atrakcja przyjdz, czekam, będę na ławeczce trzeźwiała bo mi izbę wytrzeźwień zamknęli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka