Gość: rotacyjny IP: *.satkabel.com.pl 23.12.03, 19:48 ktoś był? całość nieco trąciła nudą, ale mimo wszytsko fajnie że coś na tym rynku się jednak dzieje. No i przemawiał mój faworyt wśród duchowieństwa proboszcz Warmiński:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: wigilia na Rynku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.04, 21:20 Werminski Odpowiedz Link Zgłoś
balbina24 Re: wigilia na Rynku 04.01.04, 13:37 proboszcz nazywa się Wermiński, ale moim faworytem na pewno nie jest...bleee Odpowiedz Link Zgłoś
biuro221 Re: wigilia na Rynku 04.01.04, 22:47 balbina24 napisała: > proboszcz nazywa się Wermiński, ale moim faworytem na pewno nie jest...bleee dlaczego bleeeeeeeeeeeeee? każdy może napisać nie jestem związny z klerem wręcz przeciwnie - do nie dawna sam mówilem bleeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!! muszę jednak przyznać że jest to facet (nie ksiadz) któremu się chce chcieć a takich wszedzie brakuje za to go cenię choć do kleru mam dalej dystans - choc przyznam - mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
balbina24 Re: wigilia na Rynku 05.01.04, 13:12 mam osobiste powody,żeby o nim się tak wyrażać, ale o tym nie będę przecież tu pisała, bo tematy śliskie...pozostanę przy swoim zdaniu, a znam w.w. księdza bardzo, bardzo długo... Odpowiedz Link Zgłoś