Gość: piranha IP: *.chello.pl 27.07.09, 16:10 hej , mam pytanie można gdzieś w Wałbrzychu oddać używane podręczniki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: używane podręczniki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.07.09, 18:14 Jest budka na Zielonym Rynku w Śródmieściu,polecam.Można zostawić książki w komis,zaraz po sprzedaniu wypłacają pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: używane podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 18:02 Ma ktoś może do sprzedania ksiązki do 1 klasy 1LO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piranha Re: używane podręczniki IP: *.chello.pl 29.07.09, 12:44 powiedz jakie potrzebujesz mam sporo podręczników to może akurat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: używane podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:43 Szukam tych podręczników: www.1lo.walbrzych.pl/podrczniki-20092010/35-liceum/144-klasy-pierwsze.html klasa 1A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piranha Re: używane podręczniki IP: *.chello.pl 31.07.09, 11:38 a dają na tym zielonym rynku jakąś fakturę za książki? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.pks Re: używane podręczniki 31.07.09, 13:50 Może ktoś by był zainteresowany: Fizyka i astronomia 3 wyd: Cambridge, Nowa Era Geografia 2 wyd: Operon Historia 2 Czasy nowożytne wyd: Operon Stan bardzo dobry Kontakt: piotr.pks@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: używane podręczniki IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.09, 14:00 księgarnia na podzamczu przyjmuje w komis podręczniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: używane podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 20:45 Szukam tych podręczników: www.1lo.walbrzych.pl/podrczniki-20092010/35-liceum/144-klasy-pierwsze.html klasa 1A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piranha Re: używane podręczniki IP: *.chello.pl 01.08.09, 19:04 o nie na podzamczu w księgarni odradzam bardzo książki zostawiać ta baba tam to stara handlara zostawiasz książki dajmy na to w czerwcu a pieniądze ( jeśli łaska w ogóle wypłacić ) to dopiero listopad grudzień. Naprawdę wiem co gadam bo nie raz już tam dawałam i tyle nerwów ,chodzenia , proszenia się to nikomu nie życzę... A co do książek to ja mam na stanie takie: - PASSWORT DEUTSCH 1 /LEKTOR KLETT + CD + ĆWICZENIA - PASSWORT DEUTSCH 2/ LEKTOR KLETT + CD + ĆWICZENIA - PASSWORT DEUTSCH 3/ LEKTOR KLETT + ĆWICZENIA - BARWY EPOK 1 - BARWY EPOK 3 - PAMIĘTAJCIE O OGRODACH 1 - HISTORIA 1 / PODRĘCZNIK CZ. I /OPERON - HISTORIA DLA MATURZYSTY ŚREDNIOWIECZE / PWN - HISTORIA DLA MATURZYSTY STAROŻYTNOŚĆ / PWN - GEOGRAFIA 1 /PAWEŁ WŁAD /ORTUS - GEOGRAFIA 2 / PAWEŁ WŁAD / ORTUS - GEOGRAFIA 3 / OPERON - PRZYSPOSOBIENIE OBRONNE / J.SŁOMA / NOWA ERA - PRZYSPOSOBIENIE OBRONNE / PODRĘCZNIK CZ. I / OPERON - FIZYKA I ASTRONOMIA 1 / OPERON - ZBIÓR ZADAŃ Z FIZYKI /R.SUBIETA - WIEDZA O KULTURZE /KULTURA I PRZYSZŁOŚĆ / OPERON - TECHNOLOGIA INFORMACYJNA NIE TYLKO DLA UCZNIÓW / PWN A poza tym mam jeszcze do gimnazjum trochę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: używane podręczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 19:30 Skoro tak trudno odzyskać kasę, to po co tam chodzisz? Mało masz księgarni? Babo, gdybym raz była niezadowolona to bym tam więcej nie zostawiła podręczników w komis, poza tym w sezonie nikt nie będzie biegał po regałach żeby rozliczyć twoją książkę, jak ludzie stoją w kolejce. Ja jestem zadowolona, a po odbiór kasy zawsze chodzę w październiku i nie mam problemów z odzyskaniem pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piranha Re: używane podręczniki IP: *.chello.pl 03.08.09, 20:54 od dawna tam nie chodzę - Babo! Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska-z-jajami tu są dobre ceny 04.08.09, 08:23 Podręczniki szkolne - używane są bardziej eko ale nie zawsze aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bond Re: używane podręczniki IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 10:57 parking naprzeciwko fabryki „Krzysztof”, ul. Kilińskiego 1, tam w garazu skupuja i sprzedaja, placa od reki kolo 5-6zl za sztuke. Odpowiedz Link Zgłoś