Dodaj do ulubionych

którędy do Ustki?

03.08.09, 11:43
Wybieramy się samochodem z Wałbrzycha do Ustki i interesuja mnie Wasze
spostrzeżenia na temat optymalnej trasy... jesli ktos z Was był i może
ewentualnie doradzić lub odradzić niektóre odcinki dróg.. jak tam dojechać
najszybciej? z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: TnBd Re: którędy do Ustki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:25
      Co jakiś czas tam jestem i... Wałbrzych - Strzegom - Środa - Wołów - Rawicz - Poznań (zależy która godzina) lub w Stęszewie na Buk i dalej na Szamotuły - Oborniki - Piła - Szczecinek - Słupsk - Ustka :)
      • Gość: gonia Re: którędy do Ustki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.08.09, 13:52
        www.mapa.szukacz.pl
        • Gość: gr Re: którędy do Ustki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:27
          polecam trase jaką wskazał tnbd tyle że tylko Poznań ominąć bokiem
          bo są straszne korki chyba że jedziesz w nocy to bez problemu.Sam
          jechałem tą trasą i bez kłopotów minęła podróż
          • Gość: Jakkalina Właśnie wróciłam... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.08.09, 07:45
            Właśnie wróciłam z Ustki, przez Poznań jechałam o godz. 14 jechało
            się świetnie. bez korków, światła zsynchronizowane przy prędkości 70
            km/h - może dlatego że to było we wtorek a nie sobota - niedziela.
            • Gość: koo a jak do dziwnowa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 07:50
              A jak do Dziwnowa?? Można jechać ta samą trasą???
              • Gość: gr Re: a jak do dziwnowa?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 12:17
                pewnie ze mozna jechac ta trasa do dziwnowa tylko zamiast na slupsk
                kieruj sie na piła-szczecinek-koszalin-dziwnów
                • Gość: TnBd Re: a jak do dziwnowa?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 13:02
                  Ja bym polecił na Dziwnów inną trase, szybszą tzn. do Szczecina przez Niemcy (autostrady + lepsze drogi) i ze Szczecina na Kamień Pomorski i dalej Dziwnów. Chyba że na Zieloną Górę - Gorzów - Szczecin - Dziwnów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka