Dodaj do ulubionych

Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim

04.08.09, 10:32
Witam. Czy ten wątek został usunięty lub przeniesiony ?
Nie mogę go nigdzie znaleźć.Nawet wujek google nie pomógł.
Czyżby komuś przeszkadzał aż tak ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 11:24
      Wątek o mobbingu został najpierw wysłany do oślej ławki a następnie
      usunięty.Widocznie przeszkadzało komuś z władz Wałbrzycha aby tego problemu
      dalej nie drążyć.A może pani dyrektor Mops-u ma takie macki ,ze sama
      zainterweniowała?W każdym bądź razie najwidoczniej żyjemy w kraju gdzie nadal
      jest cenzura a niewygodne tematy trzeba usunąć.już niedługo ktoś z warszawy
      zainteresuje się tym tematem i nie potrzebne będzie forum Pozdrawiam .Katarzyna
    • Gość: Anonim Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.cust.tele2.pl 04.08.09, 21:30
      Pani Kasiu. Zanim zacznie wypowiadać się Pani na stronach forum gazety.pl na
      temat rzeczywistości w MOPSie,czy na jakikolwiek inny temat, proponuję najpierw
      posiąść wiedzę dotyczącą zasad polskiej pisowni. Obciachowo jest pisać z
      błędami. Serdecznie pozdrawiam i życzę owocnej nauki.szczerze.
      • Gość: Katarzyna Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:35
        Panie Anonim,to, że pisząc szybko gubi się czasami kropkę ,lub ogonek nie znaczy, że dana osoba nie posiada umiejętności w pisowni.Zresztą i Panu to się przytrafiło.Po kropce piszemy zawsze z dużej litery.
        Co się zaś tyczy wiedzy, na temat ,stosowanego mobbingu w Mops-ie,to w tym zakresie moja wiedza jest wystarczająca do tego by móc wypowiadać się w tym temacie.
      • Gość: qwerty Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.chello.pl 05.08.09, 08:41
        Mam wrażenie, że Anonim to pani dyrektor MOPSu i usiłuje na forum przenieść
        swoje śmieszne panowanie.
      • zaslawek Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim 05.08.09, 09:00
        Anonim powinno być "na stronach forum gazety" lub "na stronach forum gazeta.pl".
        Linka do strony nie odmieniaj bo go nikt nie znajdzie w necie.
        Obciachowo jest pisać z błędami i podawać linki do stron które nie istnieją
    • Gość: iii Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:24
      Szanowni Państwo jeżeli macie problem do proszę to zgłosić w sądzie pracy.
      Użalenie w tłumie nic nie da. A może nie chce się wam pracować?
      • Gość: Anonim Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.cust.tele2.pl 05.08.09, 20:47
        Popieram wypowiedź Gościa iii! Drodzy Państwo, jeżeli nie podoba się Wam praca,
        to ją zmieńcie! Po prostu. Pani Kasiu, zwłaszcza Pani. A może Pani już tam nie
        pracuje i z żalu lub innych pobudek snuje pani oskarżające treści dotyczące
        mobbingu? A nie chodziło mi o interpunkcję( bardzo trudne słowo) a zwrot,
        którego Pani użyła, tj. " w każdym bądź razie" - mówi się w każdym razie lub
        bądź co bądź, to tak na przyszłość.
        Pozdrawiam i proponuję wziąć się do pracy.
        • Gość: qwerty Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.chello.pl 05.08.09, 21:30
          Teraz mam pewność.To ta porypana dyrektorka.
          Czepia się szczegółów żeby rozmydlić główny temat.
          Ale forum to nie MOPS.Nie da się zakrzyczeć.
    • Gość: tvn24 Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 15:10
      ja proponuje sprawe poruszyc przez telewizje tvn24 oni takie sprawy
      kochaja
    • Gość: hahahaha by każdy wiedział o kogo chodzi (nasza klasa) IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 15:20
      nasza-klasa.pl/profile/489287
      Grażyna Urbańska-Ogórek pseudonim "księżniczka" - ale trzeba być porytym by taki
      pseudonim sobie nadać bo zapewne nikt oprócz niej tego by nie zrobił xD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka