zaslawek 04.08.09, 10:32 Witam. Czy ten wątek został usunięty lub przeniesiony ? Nie mogę go nigdzie znaleźć.Nawet wujek google nie pomógł. Czyżby komuś przeszkadzał aż tak ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Katarzyna Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.09, 11:24 Wątek o mobbingu został najpierw wysłany do oślej ławki a następnie usunięty.Widocznie przeszkadzało komuś z władz Wałbrzycha aby tego problemu dalej nie drążyć.A może pani dyrektor Mops-u ma takie macki ,ze sama zainterweniowała?W każdym bądź razie najwidoczniej żyjemy w kraju gdzie nadal jest cenzura a niewygodne tematy trzeba usunąć.już niedługo ktoś z warszawy zainteresuje się tym tematem i nie potrzebne będzie forum Pozdrawiam .Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.cust.tele2.pl 04.08.09, 21:30 Pani Kasiu. Zanim zacznie wypowiadać się Pani na stronach forum gazety.pl na temat rzeczywistości w MOPSie,czy na jakikolwiek inny temat, proponuję najpierw posiąść wiedzę dotyczącą zasad polskiej pisowni. Obciachowo jest pisać z błędami. Serdecznie pozdrawiam i życzę owocnej nauki.szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:35 Panie Anonim,to, że pisząc szybko gubi się czasami kropkę ,lub ogonek nie znaczy, że dana osoba nie posiada umiejętności w pisowni.Zresztą i Panu to się przytrafiło.Po kropce piszemy zawsze z dużej litery. Co się zaś tyczy wiedzy, na temat ,stosowanego mobbingu w Mops-ie,to w tym zakresie moja wiedza jest wystarczająca do tego by móc wypowiadać się w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.chello.pl 05.08.09, 08:41 Mam wrażenie, że Anonim to pani dyrektor MOPSu i usiłuje na forum przenieść swoje śmieszne panowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim 05.08.09, 09:00 Anonim powinno być "na stronach forum gazety" lub "na stronach forum gazeta.pl". Linka do strony nie odmieniaj bo go nikt nie znajdzie w necie. Obciachowo jest pisać z błędami i podawać linki do stron które nie istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 13:24 Szanowni Państwo jeżeli macie problem do proszę to zgłosić w sądzie pracy. Użalenie w tłumie nic nie da. A może nie chce się wam pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.cust.tele2.pl 05.08.09, 20:47 Popieram wypowiedź Gościa iii! Drodzy Państwo, jeżeli nie podoba się Wam praca, to ją zmieńcie! Po prostu. Pani Kasiu, zwłaszcza Pani. A może Pani już tam nie pracuje i z żalu lub innych pobudek snuje pani oskarżające treści dotyczące mobbingu? A nie chodziło mi o interpunkcję( bardzo trudne słowo) a zwrot, którego Pani użyła, tj. " w każdym bądź razie" - mówi się w każdym razie lub bądź co bądź, to tak na przyszłość. Pozdrawiam i proponuję wziąć się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.chello.pl 05.08.09, 21:30 Teraz mam pewność.To ta porypana dyrektorka. Czepia się szczegółów żeby rozmydlić główny temat. Ale forum to nie MOPS.Nie da się zakrzyczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tvn24 Re: Wątek o mobbingu w MOPSie wałbrzyskim IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 15:10 ja proponuje sprawe poruszyc przez telewizje tvn24 oni takie sprawy kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha by każdy wiedział o kogo chodzi (nasza klasa) IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.09, 15:20 nasza-klasa.pl/profile/489287 Grażyna Urbańska-Ogórek pseudonim "księżniczka" - ale trzeba być porytym by taki pseudonim sobie nadać bo zapewne nikt oprócz niej tego by nie zrobił xD Odpowiedz Link Zgłoś