Gość: gość IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.09, 21:38 z jakiej korporacji korzystasz najchętniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: taxi IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.09, 21:40 Ja przypadkowo i nigdy się nie zastanawiałam, czy są lepsze -tańsze, czy też jest jednakowo. Jestem ciekawa waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: taxi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.09, 21:43 najlepsze taxi w miescie to radiowoz B382 nie trzeba placic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: taxi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 20:51 Szczerze powiem, że o ile mam wybór to z 1919. Ich taxi dużo pod realem. Szybko się zgłaszają i moment jak podjedzie. A o to przecież chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: taxi IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 07:35 Z czystej ! Ale w Wałbrzychu ta korporacja nie działa. Jest kilku co wiedzą do czego służy odkurzacz itp. sprzęt. Kilku na ok 500 aut ! Odpowiedz Link Zgłoś
wania79 Re: taxi 12.08.09, 21:33 Taxi SUDETY, zbierasz paragony, przy 10tym kursie oddajesz kierowcy 9 paragonów i za kurs płacisz dyszkę mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 58-300 Re: taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:54 Ja korzystałem przez pewien czas z taxi serce. Zależy jaki kierowca przyjechał. Byli tacy z którymi można było pogadać, mili kulturalni, technika jazdy super, ale był też taki co za wszelką cenę omijał dziury jadąc praktycznie pod prąd, trafiali się mrukowaci, i tacy których higiena pozostawiała wiele do życzenia. Samochody różnie. Przeważnie jaki samochód taki kierowca. Co do cen to chyba wszystkie korporacje taksówkowe mają taki sam taryfikator (albo takie samo naliczanie), bo raz przyjechał chłop z szyldem taxi real i skasował mnie tyle samo, swoją drogą też bardzo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: taxi IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.08.09, 07:23 Najlepsi taksówkarze to ci co są niezrzeszeni super ceny i autka też super banda darmozjadów!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożydar Re: taxi IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.09, 23:13 panowie z dużej Wałbrzyskiej firmy ochroniarskiej jeżdżący w nocy wożą za darmo zwłaszcza chętne panie!!! Odpowiedz Link Zgłoś