Gość: bara IP: 79.162.129.* 19.08.09, 11:07 czy ktoś stosuje lindaxe i jakie efekty?proszę o opinię bo zastanawiam się nad tym lekiem? z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaslawek Re: lindaxa 19.08.09, 11:16 Nie powielaj wątków. Trochę wysiłku: forum.gazeta.pl/forum/w,168,98254984,98254984,lindaxa.html forum.gazeta.pl/forum/w,168,97215688,98172214,Re_lindaxa_15.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bara Re: lindaxa IP: 79.162.129.* 19.08.09, 19:10 Skoro powielam to po co odpowiadasz?skoro Cię to nie interesuje,nie zaglądaj!!! Ponawiam pytanie-chudniecie po tych tabletkach?proszę o nowe opinie,bo tamte linki wrzucone przez znudzonego kolegę nie mają zbyt wiele odpowiedzi. Pozdrawiam gorąco zainteresowanych tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farmaceuta Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 21:29 Podróba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INS Re: lindaxa IP: *.siedlce.vectranet.pl 21.08.09, 22:17 Hej Biore lindaxe 15 od 1.08.09 i efekty są super.Jak na razie schudłam 3 kg., wcale nie chce mi się jeść, a co najważniejsze nie mam żadnych skutków ubocznych. Polecam w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: lindaxa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.09, 23:45 to zwykle prochy na bazie amfetaminy, zobaczysz co sie stanie jak przestaniesz je brac, waga x2. L-( nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: lindaxa IP: 83.2.241.* 17.01.10, 23:26 jak po odstawieniu zaczniesz znów sie napychac to tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjaaa Re: lindaxa IP: 213.108.84.* 12.09.09, 09:26 ja biore lindaxa od trzech dni i są już efekty,mniej 2 kg.Czuje się ok,żadnych skutków ubocznych.POLECAM GO WSZYSTKIM:)Zmniejsza się po nim apetyt i to najważniejsze!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 11:17 Ja po 1,5 m-ca schudłam ok.7-8 kg w pasie ubyło mi kilka cm w biodrach też ale mniej .Nie mam żadnych skutków ubocznych (na samym początku ,tylko trochę mi szyja i twarz się zaczerwieniały ale to przeszło).W czasie urlopu przestałam je brać(zapominałam ) i wcale nie ma efektu jojo .Teraz znowu biorę ,nie chce się wcale jeść .Wszystko zależy od organizmu ,każdy organizm reaguje inaczej .,np.koleżanka nie może ich brać bo bolało ją serce .Aha i nie jem ziemniaków i białego chleba .Nie można łączyć węglowodanów z białkiem (np.ziemniaki+mięso ).Po lindaxie kurczy się żołądek gdy mało jesz i jak już nie bierzesz to też mniej jesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 20:40 Po lindaksie nic się nie kurczy, ani żołądek ani portfel. Jest to po prostu tani substytut innego leku. Może być skuteczny. Ale nie wymaga takiej głupiej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 08:44 do kik:to nie jest głupia reklama ja tego nie sprzedaje tylko napisałam swoje doświadczenia !wkurzają mnie te najmądrzejsze osoby ,które jak nie mają nic do powiedzenia na dany temat to krytykują innych ,pełno na tym forum takich cwaniaczków !Nie wiem czy dosłownie żołądek się kurczy bo nie jestem lekarzem ,ale gdy się zacznie mało jeść to póżniej już nie jesz więcej ,chyba to logiczne .No chyba ,że na siłe się opychasz .Takie jest moje doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: lindaxa IP: *.przyrow2.gre.pl 09.11.09, 14:20 DZIEWCZYNY CHCE SCHUDNĄC 15 KILO JAK MYŚLICIE W ILE TO ZRZUCE ODPISZCIE MI PROSZE Odpowiedz Link Zgłoś
mimuna Re: lindaxa 20.11.09, 13:10 te tabletki działają ,są delikatniejsze od meridi , bo nie ryją tak głowy , ale działają niewiem ile ci zajmnie odchudzanie bo kazdy ma inny organizm a te tabletki też trzeba trochę brac żeby było widac efekty , ja zaczęłam chudnąć po trzecim opakowaniu , a niby do 6 mieś można stosować kurację , chociarz jest w tym trochę prawdy że nie ma co przesadzać z braniem ich za długo bo zaczyna się z powrotrm tyć , skąd to wiem?? mam przykłady koleżanki które ze mną pracują , zaczęły od jednej tabletki ,biorą jejuż ponad rok ijuż po trzy tabletki na dzień i tyją , to nie jest normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:18 Biorę lindaxe 20 dni,schudłam 6 kg.Narazie nie mam żadnych skutków ubocznych.Przez pierwsze 2 dni czułam się trochę dziwnie ale potem przeszło.Znajoma brała 1 miesiąc i schudła 16kg(miała dużą nadwagę),minął miesiąc odkąd nie bierze tabletek i nie przytyła ani deka.No ale oczywiście nie je już tyle co przed kuracją.Życzę powodzenia Słyszałam że nie na każdego działają tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 20:24 powiedzcie coś więcej, ten lek jest na receptę? Dla kogo, jeśli chcę schudnąć max 10 kilo to mogę go brać? Czy raczej jest dla osób bardzo otyłych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedstawiciel Re: lindaxa IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.09.09, 09:15 Jest dla otyłych, u których dieta i wysiłek fizyczny nie redukują patologicznego przyrostu masy ciała i nie ma przeciwwskazań. Dobry efekt to 4-5 kg/m-c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: lindaxa IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 08:51 Wszystkie te środki to o d roztrzaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lindaxa IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.02.10, 12:36 Hej ja dostałam recepte u lekarza pierwszego kontaktu odrazu na 3 opakowania,jakie działanie trudno powiedziec ,każdy pisze co innego .wiem jedno żeby waga spadała cos trzeba robic ze soba a najgorsze że sama niewiem jakiej diety stosowac przy niej powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozevera Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 23:13 Witaj! Ja stosuje lindaxa 15 od 2 miesięcy i schudłam.....20 kg,ale traktuje siebie dość rygorystycznie, nie jem słodkośći, nie pije kawy,nie jem chleba i rzeczy smażonych tylko gotowane np,mięso i od godziny 17.00 nic już nie jem tylko pije wode mineralną gazowaną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: lindaxa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.10.09, 23:56 bez tych smieci tez pewnie bys schudla katujac sie tak. jak ktos lubi amfetamine to niech bierze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 13:21 glupi/a jestes i tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: lindaxa IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.09, 17:59 jeżeli nie masz pojęcia o tym leku poprostu nie wypowiadaj sie-zostaw wolne miejsce dla zainteresowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LL Re: lindaxa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.11.09, 19:25 tylko dieta pasibrzuszki, łakomczuszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lindaxa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.02.10, 13:35 w której aptece dostanę lindaxe bez recepty i w jakiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aga Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 09:12 ha ha nikt Ci tego nie napisze .Apteka by była,, spalona .,, Odpowiedz Link Zgłoś
paryzanka_25 Re: lindaxa 30.03.10, 19:45 Wasze opinie są irytujące. Osoby otyłe też chudną przez wysiłek tylko trudniej im się ruszyć i tak siedzą i narzekają. Polecam program klinika otyłości na travel&living. Tam przekonacie się że z 400 kg można zejść do 100 bez trucia się gównem. Tylko trzeba chcieć. Większość z was jak po miesiącu nie widzi efektów to traci zapał i uważa że już nic się nie stanie..... A to nie prawda. Tak na marginesie to każdy organizm funkcjonuje tak samo. Jak nie spalimy tego co zjemy to odłożymy i nie pierd.... głupot że nie można bez tego chudnąć. Czy wiecie że lindaxa odwadnia organizm co daje złudne wrażenie spadku wagi ?? Czy wiecie jak działa na wasz organizm i co robi z układem pokarmowym ?? A efekt jojo macie gwarantowany bo organizm będzie chciał uzupełnić braki różnego rodzaju składników które są potrzebne do normalnego i zdrowego funkcjonowania.....Skóra będzie szara, włosy matowe, ciągle będziecie zmęczeni bo organizm tak jak parowóz bez węgla nie pojedzie. Dla mnie to jest temat na który mogła bym pisać i pisać. Ja też pokusiłam się o lekką formę odchudzania i nie jest ona fajna. Nie ma to jak wysiłek fizyczny(ustępują bóle pleców) lekkostrawne jedzenie( niweluje zaparcia) i odpoczynek(regeneruje organizm). Jak chcecie uzyskać więcej informacji na temat odchudzania to piszcie. A otyłym polecam aquaaerobic aby nie obciążać stawów. I często a maluśko pojadać owoce i warzywa(szczególnie w czasie zbiorów i z babcinego ogródka) :-))) Życzę powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: lindaxa -mitologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 20:48 Czy wiecie że lindaxa odwadnia organizm co daje złudne wrażenie spadku wagi ?? nieprawda, mechanizm działania jest inny Czy wiecie jak działa na wasz organizm i co robi z układem pokarmowym ?? z nim nic istotntego nie "robi" A efekt jojo macie gwarantowany bo organizm będzie chciał uzupełnić braki różnego rodzaju składników które są potrzebne do normalnego i zdrowego funkcjonowania..... zasadniczo masz rację Skóra będzie szara, włosy matowe, ciągle będziecie zmęczeni bo organizm tak jak parowóz bez węgla nie pojedzie. bzdura Dla mnie to jest temat na który mogła bym pisać i pisać. lepiej nie;)) Ja też pokusiłam się o lekką formę odchudzania i nie jest ona fajna. no to nie masz się czym chwalić... Nie ma to jak wysiłek fizyczny(ustępują bóle pleców) zależy ... lekkostrawne jedzenie( niweluje zaparcia) a od kiedy to? bogatoresztkowa dieta nie jest lekkostrawna i odpoczynek(regeneruje organizm). Jak chcecie uzyskać więcej informacji na temat odchudzania to piszcie. A otyłym polecam aquaaerobic aby nie obciążać stawów. I często a maluśko pojadać owoce ho, ho - jakieś nowości - bogatocukrowa dieta? i warzywa OK! (szczególnie w czasie zbiorów i z babcinego ogródka) nawożonego bogatym w lamblie i jaja glisty własnym "nawozem" - to Tak! -chudnięcie i zapalenie jelit gwarantowane! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grass Re: lindaxa IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.10, 10:59 Nie wiesz o czym mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
paryzanka_25 Re: lindaxa 31.03.10, 19:09 Nikt mnie nie przekona że lindaxa jest super extra lekiem na otyłość i nie pustoszy organizmu ..... a osoby którym zależy na sprzedaży tego wspaniałego środka zawsze będą odpierać negatywne opinie..... Ja stawiam na odpowiednio dobraną dietę i przede wszystkim ruch ..... a wy róbcie co chcecie to wasze zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: lindaxa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.04.10, 08:53 Nie kumam ! Skoro jest na recepte to dlaczego ma takie utajnione szkodliwe działanie i to z amfą ??? Nie przebadali i dopuścili z amfą ??? Coś tu nie gra ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: lindaxa IP: *.versanet.de 05.04.10, 14:44 To świetny lek jeśli chodzi o efekty!! Sama go brałam i zrzuciłam oczekiwane kilogramy. Brały go też moje koleżanki i wszystkie osiągnęły dobry efekt. Cudem jest to, ze nie czujesz potrzeby jedzenia, nie myślisz o jedzeniu. Waga zmniejsza się super szybko. Po odstawieniu ich nie miałam efektu jojo, bo zminieniły się moje nawyki żywieniowe. Skutki uboczne: całkowite osłabienie organizmu (nie mogłam nawet odkręcić zakrętki od butelki), bezsenność, włosy wypadały mi garściami, okropne zaparcia. Moja koleżanka zaczęła mieć problemy z sercem-bóle. Pomimo tego nie spotkałam jeszcze leku, który autentycznie przynosi takie świetne rezultaty w odchudzaniu i z pewnością sięgnę po niego jeszcze w razie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bara Re: lindaxa IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.10, 19:13 no niestety już go nigdzie nie znajdziesz-został wycofany z aptek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: lindaxa IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.10, 09:20 od najmłodszych lat dzieci przyzwyczaja się do objadania się słodyczami ciastkami i potrawami cięzkostrawnymi a przy tym brak sportu, wysiłku fizycznego zwłaszcza u dziewczynek i po kilku latach rosnąca otyłość trzeba niestety zmienić nawyki żywieniowe i ruchowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: lindaxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 20:38 Początek roku szkolnego to pielgrzymki lolitek do przychodni po zwolnienia z WF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportowiec Re: lindaxa IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 01:22 Same się okaleczają. Uważam, że nie powinno być zwolnień z WF - co najwyżej specjalne inne świczenia rechabilitacyjne w/g wskazań lekarza. A tak to potom rośnie pokolenie nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javoll Re: lindaxa IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 20:49 therecruiter.info/?pwid=d293c31cab864d0db7af8204b128c25e Odpowiedz Link Zgłoś