Gość: asika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:50 Witam. Poszukuję sklepu, w którym można kupić legginsy-getry, bawełniane, dobrej jakości. Gdzie można takie dostać? Dzięki za info i wskazówki gdzie się udać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asika Re: dziewczyny proszę o informację!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 11:27 podbijam... ostatnio zakupiłam jedne na bazarze na Podzamczu, ale są tak marnej jakości, że nadają się ewentualnie do chodzenia po domu lub wyrzucenia, już pierwszego dnia szwy się porozchodziły i trzeba było je szyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: dziewczyny proszę o informację!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:43 poszukaj na Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dziewczyny proszę o informację!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:12 ja kupiłam w sklepiku na limanowskiego obok mięsnego na przeciwko sklepu z odzieżą dziecięcą ZOSIA jestem bardzo zadowolona :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dziewczyny proszę o informację!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.08.09, 20:10 po co sie ubierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: dziewczyny proszę o informację!!! IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 26.08.09, 20:17 :D też bym chciała mieć takie problemy :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś