Dodaj do ulubionych

michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.09, 21:27
www.youtube.com/watch?v=2jghsbSjfZ4
Obserwuj wątek
    • Gość: fun boy Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.09, 21:36
      wiedziałem ha ha ha!! ale wkrętkę zrobił wszyscy łyknęli ten kit jednak jest
      mistrzem składam mu hołd jest the best ........
      • Gość: Shah Massud Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:41
        To ja Wam powiem jakie spostrzezenia poczynila moja kolezanka z
        pracy..Kojarzycie taka Pania ubrana na rozowo zazwyczaj, ktora tanczy na
        wszelkich festynach i tegu typu gigach? Taka starsza... Otoz ta kolzanka
        zauwazyla...Przyjrzyjcie sie tej Pani jak ja zobaczycie..Wlosy, cera, nosek...
        "Who's bad?" zatem...Michael alive bez dwoch zdan:-)
        • wania79 Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.09, 21:53
          Bierz połowę z tego co teraz, albo zmień dilera. Nie pozdrawiam.
          • Gość: garuch Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 22:08
            debile
        • Gość: Nowy Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 22:14
          Pani "Fiku Miku" z Michaelem Jacksonem ma wspólną tylko sławę;P
          • Gość: Shah Massud Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:19
            No wreszcie jeden ktory zalapal moj nieco pazdzierzowy dowcip:-).Ja nawet nie
            wiedzialem ze Ona taka ksywke ma:-). W kazdym razie wedle kolezanki podobienstwo
            jest uderzajace:-)
            • Gość: dżin Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.09, 10:40
              michael Jakson żyje stewen wonder go widzał!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka