Gość: domyślny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.09, 21:27 www.youtube.com/watch?v=2jghsbSjfZ4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fun boy Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.09, 21:36 wiedziałem ha ha ha!! ale wkrętkę zrobił wszyscy łyknęli ten kit jednak jest mistrzem składam mu hołd jest the best ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shah Massud Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:41 To ja Wam powiem jakie spostrzezenia poczynila moja kolezanka z pracy..Kojarzycie taka Pania ubrana na rozowo zazwyczaj, ktora tanczy na wszelkich festynach i tegu typu gigach? Taka starsza... Otoz ta kolzanka zauwazyla...Przyjrzyjcie sie tej Pani jak ja zobaczycie..Wlosy, cera, nosek... "Who's bad?" zatem...Michael alive bez dwoch zdan:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wania79 Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.08.09, 21:53 Bierz połowę z tego co teraz, albo zmień dilera. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garuch Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 22:08 debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.09, 22:14 Pani "Fiku Miku" z Michaelem Jacksonem ma wspólną tylko sławę;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shah Massud Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:19 No wreszcie jeden ktory zalapal moj nieco pazdzierzowy dowcip:-).Ja nawet nie wiedzialem ze Ona taka ksywke ma:-). W kazdym razie wedle kolezanki podobienstwo jest uderzajace:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżin Re: michael jackson żyje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.09, 10:40 michael Jakson żyje stewen wonder go widzał!!! Odpowiedz Link Zgłoś