Dodaj do ulubionych

Cała prawda o boa 666

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 10:05
www.myspace.com/666boa

Złapany:)Sukces :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zet zet Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.09, 10:09
      szwabisko jakies
      • Gość: nika Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.08.09, 14:49
        A co za róznica kim jest Niemcem czy chinczykiem pisze prawdę o
        Wałbrzychu i to jest najważniejsze
    • Gość: EFG Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.anonymouse.org 31.08.09, 13:14
      Ja też mogę założyć na nk konto boa-666 i wkleić tam zdjęcia kompromitujące itp.

Słaba kompromitacja jest słaba...
    • Gość: g.prawda Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:26
      Gość portalu: spostrzegawczy napisał(a):

> www.myspace.com/666boa
      >
      > Złapany:)Sukces :)

Buahaha, ha, ha....!!!! Ktoś inteligentny zaraz by zauważył różnicę
      pomiędzy blogiem naszego Boa 666 a tym wyszpiegowanym w sieci
      przez "spostrzegawczego"....matołka. Cóż, azbest juz widać działa i
      sieje spustoszenie w niektórych główkach.
      • ewa10-0 Re: Cała prawda o boa 666 31.08.09, 14:43
        Po drugie,komu z Niemiec chciałoby się walczyć o nasz Wałbrzych?
        To tak samo,jak ja bym teraz chciała toczyć bój o Neapol we Włoszech,bo tony
        śmieci leżą na ulicach,szczury łażą takie duże jak mutanty,smród zapiernicza
        praktycznie po całym mieście.
        Jak ten gościu jest taki "spostrzegawczy",to dlaczego nie spostrzegł bliskiej
        zagłady Wałbrzycha przez tych cholernych trucicieli?
        Może ten azbest pustoszy nie tylko główki,ale działa negatywnie na wzrok,węch,i.t.d?
    • Gość: Ja Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:33
      Wpiszcie w google ewa10-0 w wyszukiwarce grafiki :)
      • ewa10-0 do Ja 31.08.09, 14:59
        A co ma wspólnego tamten wątek do tego?
        Taki sam czub jak ty,napisał stek bzdur pod moim adresem,a ciebie to rajcuje?
        Dlaczego nie zalogujesz się podły szczurze,żeby wszyscy wiedzieli z jakim
        debilem mają do czynienia?
        Najlepiej jest kogoś obrażać anonimowo.

Jeżeli chcesz się przekonać,czy jestem hetero,bi,czy lesba,to musisz znaleźć
        jeszcze jedną stronę w internecie z moim udziałem(dozwolone od lat
        18).Podejrzewam,że mamusia zablokowała ci tą stronę,za pały w dzienniku.
        HA!HA!
        • Gość: Ja Re: do EWY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:10
          Widze, że nie zrozumiałaś ironii. Można poprostu wpisać w google każdy "nasz" nick i zawsze coś wyskoczy. Ale widze, że nieźle się nakręciłaś całą sprawą. Jeśli Cię to bodło to przepraszam, ale troszke wyluzuj...
          • ewa10-0 do Ja 31.08.09, 15:32
            Jeżeli chodzi o ścisłość,to nie każdy nick można wpisać do wyszukiwarki,tylko
            ten,pod którym jesteś zarejestrowany/a.Wtedy można COŚ znaleźć.
            Akurat na mnie nikt nic nie znajdzie kompromitującego.
            A dlaczego akurat mój nick przyszedł Ci do głowy,żeby go wpisać w google,a nie
            innej osoby?
            A dlaczego Ty się nie ujawnisz pod prawdziwym nickiem,tylko wpisujesz się jako gość?
            Zresztą to mnie nie obchodzi,ale proszę więcej mnie nie tykać,tylko pisać
            komentarze na temat wątków.
            Oczywiście,że tą sprawą się zainteresowałam,bo kiedy wrócę do
            Wałbrzycha,chciałabym żyć normalnie,a nie być zatruwana.
            A Ty nie chcesz być zdrowy/a?
            • Gość: HM_ Re: do Ja IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.08.09, 15:40
              "spostrzegawczy", autor tego wątku jest po prostu prawdziwym Polakiem. Przez duże "P".
    • boa-666 Re: Cała prawda o boa 666 31.08.09, 16:05
      No cóż, najciemniej pod latarnią,
      poszukaj w otoczeniu Najjaśniejszego
      :)
      • Gość: kkk Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 16:24
        Tak jak myślałem, trzęsienie ziemi w tej dziurze może zrobić tylko gość z
        podwójnym lub innym obywatelstwem pochodzący stąd, tubylec nie miałby dużych
        szans w starciu z aparatem państwowym, a tak jak nawet namierzą boa666 to mogą
        mu nagwizdać.
        Tak więc szacunek dla boa666 a my chociażby przekazujmy dalej to co on napisał
        pocztą pantoflową jeśli nic innego nie możemy zrobić na razie.
        • Gość: woojtek Re: Cała prawda o boa 666 IP: 212.160.172.* 01.09.09, 09:57
          Witam - Czy ktoś z was czytał blog boa 666 ? napisał tam że Go dwa
          lata nie było w mieście - widiocznie mieszkał w Niemczech , ale to
          chyba nie jest w tym najważniejsze , ważne jest to ze zajął sie
          tematem i na razie nie odpuszcza......
          • pozor_vlak Re: Cała prawda o boa 666 01.09.09, 10:49
            Gość portalu: woojtek napisał(a):

> Witam - Czy ktoś z was czytał blog boa 666 ? napisał tam że Go dwa
            > lata nie było w mieście - widiocznie mieszkał w Niemczech
            ... i zostal kibolem trzecioligowego FC Erzgebirge Aue...
            ludzie, dlaczego wy tacy głupi jesteście?

Nie w Niemczech, tylko w Rawie Mazowieckiej, skąd wyrywał dupy na
            iLove (i nawet zamieścił fotę jak robi kupę do fontanny)
            www.ilove.pl/dtf/profile/show.do?uid=10000140240
            • Gość: dobrze widzacy do pozorny -flak IP: *.centertel.pl 01.09.09, 12:51
              Oglądałem i nie zauważyłem niczego złego w tym,że gościu kucnął przy
              fontannie.Skąd nasz taką pewność,że to ten sam boa666,co pisze na forum?Nie
              widać twarzy,a czy wiesz jak On wygląda?Znasz Go?
              Jam można "zrobić kupę"nie ściągając spodni?Dokładnie widać na tej fotografii,że
              ma spodnie na dupsku.
              To dla ciebie "niepozorny flaku"
              https://forum.gazeta.pl/forum/w,168,99689420,99694470,Re_okulista.html
              • pozor_vlak Re: do pozorny -flak 01.09.09, 13:28
                Gość portalu: dobrze widzacy napisał(a):

> Oglądałem i nie zauważyłem niczego złego w tym,że gościu kucnął przy
                > fontannie.Skąd nasz taką pewność,że to ten sam boa666,co pisze na forum?Nie
                > widać twarzy,a czy wiesz jak On wygląda?Znasz Go?
                > Jam można "zrobić kupę"nie ściągając spodni?Dokładnie widać na tej fotografii,ż
                > e
                > ma spodnie na dupsku.

Teraz, pusty idioto czytaj powoli, staraj się zrozumieć, albo niech ci twój opiekun socjalny przeczyta i to czego nie będziesz mógł załapać- narysuje. Uwaga, już:
                Leję z tego beznadziejnego wątku, w ktorym ktoś prowokacyjnie wynalazł myspace-owy profil jakiegoś osiła z niemieckiego zadupia. Trzeba być absolutnym kretynem żeby nie zatrybić, że to zbieżność nicków. Ponieważ populacja (opiekun socjalny wyjaśni ci co znaczy to trudne słowo) ziemi wynosi szacunkowo 6,77 mld, można podejrzewać że ze setkę Boa-666 by się uzbierało.
                najśmieszniejsze jest to, że tacy rozkoszni kretyni się znajdują, i to w obozie Boa. posty podpisane kkk i woojtek są tak tragicznie żenujące, że wynalazłem Boa666- srającego lowelasa z Rawy Mazowieckiej, żeby wprowadzić element rozrywkowy. Tymczasem złapał się kolejny nadęty przygłup.... Pocieszne :)))
          • Gość: graf Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 10:57
            Gość portalu: woojtek napisał(a):

> Witam - Czy ktoś z was czytał blog boa 666 ? napisał tam że Go dwa
            > lata nie było w mieście - widiocznie mieszkał w Niemczech , ale to
            > chyba nie jest w tym najważniejsze , ważne jest to ze zajął sie
            > tematem i na razie nie odpuszcza......

No nie! Ratunku, zaraz padnę ze śmiechu czytając te "logiczne"
            wywody. Czy jeżeli kogoś nie było dwa lata w Wałbrzychu to zaraz był
            w Niemczech? Pewnie był tam u dziadka z Wehrmachtu. A jak nie u
            dziadka to musi coś knuje z Niemiaszkami przeciwko naszemu
            najjaśniejszemu preziowi:) Kilka lat kaczego prania mózgu plus
            azbest robią już swoje.
    • Gość: rrr Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.tktelekom.pl 01.09.09, 07:21
      Materiały Boa666 otrzymał dziennikarz spoza Wałbrzycha. Jego opinia
      to: temat kontrowersyjny i bardzo ślizgi
      • Gość: dziennikarz spoza Re: Cała prawda o boa 666 IP: 83.96.144.* 01.09.09, 07:32
        ślizgi powiadasz? dla mnie jestes miszczem śfiata
        • Gość: rrr Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.tktelekom.pl 01.09.09, 07:48
          mogę być miSZCZem, waSZniejsza jest spraFa
    • Gość: dziennikarz spoza Re: Cała prawda o boa 666 IP: 83.96.144.* 01.09.09, 08:04
      I tu się z Tobą zgadzam, w imię sprawy - wybocz moją złośliwość, i
      nie ma tu ironii
      • Gość: rrr Re: Cała prawda o boa 666 IP: *.tktelekom.pl 01.09.09, 08:23
        Wiem. Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka