Dodaj do ulubionych

laptop do naprawy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 00:03
czy w wchu jest szansa, by ktoś, jakaś firma naprawił/naprawiła laptopa firmy
Lenovo, na który wylał się sok. Gdzie coś takiego mogę naprawić. Pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: oooo Re: laptop do naprawy IP: 94.254.223.* 05.09.09, 00:21
      KOSZT MOZE BYC DOSC WYSOKI. Mozliwa wymiana płyty glownej nawet. Zanies do
      sklepu gdzie kupilas badz innego komputerowego i popros o wysłanie do serwisu
      • Gość: info Re: laptop do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 18:44
        Nie wiem czy wysla.. Tutaj problem z gwarancja bedzie.
        • Gość: karolina Re: laptop do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 13:05
          Byłąm w serwisie (wrocław) i powiedzieli, że nie są w stanie tego naprawić. Więc
          szukam konkretnej podpowiedzi. Trochę pytałam po znajomych, ale nie pomogli.
          • Gość: AA Re: laptop do naprawy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.09.09, 13:41
            a może jakiś zakład GSM by pomógł? Cały pic polega na wyczyszczeniu (np. w myjce
            ultradźwiękowej/lub za pomocą jakiś chemikaliów całej elektroniki i
            pozostawienie do wyschnięcia. O ile po wylaniu nie próbowałaś go włączyć z
            uporem maniaczki. Tak ratują zalane komórki, i działają po tym normalnie, jak
            przed zalaniem.
            • Gość: kasia Re: laptop do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:31
              być może,ale dziewczynie chyba chodzi o bardziej poważny problem
              • Gość: do Karoliny Re: laptop do naprawy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.09, 23:40
                Hej. Ja dokładnie dwa miesiące temu borykałam się z tym samym
                problemem ponieważ wylaąłm na swój komputer napój gazowany. Nikt nie
                umiał mi pomóc w serwisie Siemensa zaproponowano mi naprawę
                polegającą tak naprawdę na wymianie płytki i klawiatury za bagatela
                700 zł . Niestety na to się nie mogłam zdecydowac i wtedy kolezanka
                poleciła mi swojego kolegę, który zajmuje się tego typu sprawami.
                Dwóch kumpli ma swój punkt w bramie na tej ulicy jak się idzie od
                Placu Magistrackiego w stronę więzienia. Pierwsza brama-od ulicy
                widac szyld. Chłopaki zamówili mi nową klawiaturkę i za 200 zł
                naprawili mi kompa. Chodzi bez zarzutu. I oja dobra rada udaj się do
                nich czym prędzej bo jeśli jeszcze nie ma widocznych oznak śniedzi
                to może się skończy tylko na wyczyszczeniu płytki i zakniesz się w
                mniejszej kwocie. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Pozdrawiam
                Monika
              • Gość: info Re: laptop do naprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:40
                Sprobuj zapytac chlopakow z Infomatu. nr 074 842 31 36. Moze sie tym zajma.
                • Gość: polecam się Re: laptop do naprawy IP: 79.162.162.* 07.09.09, 08:50
                  Zadzwoń, na pewno to jest do naprawienia, zdiagnozuje, poinformuję o cenie
                  (ewentualnych uszkodzonych częściach) naprawy i jeśli zaakceptujesz wykonam
                  usługę. Dojazd do klienta gratis. Tel: 790-720-557
                  http://www.ithouse.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka