Gość: w....ony IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.09.09, 12:29 załóżcie osobne forum !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaslawek Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku 06.09.09, 12:49 Kruczek to ty czy jakiś twój przydupas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamiętamy o Mo-bru Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 12:57 I dlatego zakładasz nowe wątki, na siłę spychając ten temat? My i tak pamiętamy o Mo-bruku. Gacie macie pełne - powiązani z Mo-brukiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do wykolejony 06.09.09, 12:58 A dlaczego włazisz i czytasz te wątki na forum o MO-BRUKu? Jest wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bomba Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.09, 17:43 To jak tak cię denerwuje MO-Bruk Nie musisz czytać o "rozrywkach" wałbrzyskich.... PAMIETAMY O MO-BRUKU I NIECH WY....AJA Z TEGO MIASTA!!!! A TE ODPOADY ZBIORA SOBIE DO WŁASNEGO DOMU!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.09, 18:03 Gość portalu: Bomba napisał(a): > A TE ODPOADY ZBIORA SOBIE DO WŁASNEGO DOMU!!!!!!!!!! Czy cie pogielo ? Korzenna to bardzo fajna miejscowosc. Bylem tam pare razy i wydaje mi sie ze tam nie ma za bardzo gdzie skladowac azbestu. A Walbrzych to idealne miejsce. Na pewno wlasciciele Mobruku dobrze wybrali, od lat czytajac to forum, na ktorym jego wlasni mieszkańcy okreslaja Walbrzych jako miasto biedaszybow, meliniarstwo, zulerstwo czyli idealne miejsce na skład tego goowna. To wy sami oddaliscie miastu niedzwiedzią przyslugę piszac, jaki tu syf, brud, mieszkancy debile - tu ukłony w stronę radcoma i TSC. A teraz płacz? Ilekroć pisalem na tym forum, że Walbrzych ma potencjał, zawsze lecial w moją strone stek wyzwisk i kalumni. Jechaliście po Leśnym Grodzie jak po burej suce, a teraz znaleźli się wielcy obrońcy miasta. Chyba trochę za późno, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.09.09, 18:07 Ale kiedy to pisałeś? Bo Mo-Bruk siedzi tu od 2001.. Czyli dawniej niż istnieje to forum. Nie pieprz więc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.09, 18:11 To forum istnieje krócej, ale internet znacznie dłużej, więc ty nie pieprz. Teraz mobrukowcy tylko utwierdzają się w przekonaniu, że dobrze wybrali. Samiście sobie winni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.09.09, 18:35 Qrwa prorok się znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
proxius Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku 06.09.09, 18:38 Kolego wałbrzyszanin, rozumiem Twój punkt widzenia, rozumiem frustrację. Zauważ jednak, że nawet w kwestii Mo-Bruku na forum są wypowiedzi w tonie tych o których piszesz. Miasto ma potencjał, powtarzam -Miasto i nie sądzę żeby radcom, TSC, i wszyscy inni którzy angażują się w ten temat tego potencjału niedostrzegali - bo niby po co walczyć o miasto nie wierząc w szanse na jego rozwój? W tej chwili potrzebujemy się jednoczyć wokół sprawy - nie dzielić. Bardzo się cieszę, że dostrzegasz potencjał Wałbrzycha nie zmarnuj więc tego a jeśli nie chcesz się w to angażować to chociaż nie przeszkadzaj. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dgmara z rodziną Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:13 Gość portalu: wałbrzyszanin napisał(a): > Czy cie pogielo ? ... > ...To wy sami oddaliscie miastu niedzwiedzią przyslugę piszac, jaki > tu syf, brud, mieszkancy debile - tu ukłony w stronę radcoma i TSC. ----------------------------------------------------- Kogo pojebało, to widać. Takim jak "radcom" i TSC to Ty do pięt nie dorastasz. Akurat potępiłeś ludzi, którzy otwierają oczy mieszkańcom tego miast. To właśnie ci ludzie , tak samo jak „Boa666”, „Wasz” czy „ewa10-0” nie boją się powiedzieć głośno , że KRÓL JEST NAGI. I powiem więcej: TAKICH LUDZI POTRZEBA NAM WE WŁADZACH NASZEGO MIASTA! ......................................................... Pamietamy o Mobruku !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 19:55 Zastanawiam się jaka to atrakcja rajcowałaby turystów gdyby nie "radcom" i TSC". Bieda szyby na Nowym Mieście? Odrapane Podgórze? Dziurawe jezdnie? Śmierdzący Sobiencin? Krzyż na Hełmcu, a może składowisko Mo-Bruk'u? NIE! Największą atrakcją turustyczną jest... wałbrzyszanin! ------------- Pamiętam o Mobruku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 20:02 Chełmcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.09, 21:57 SobiĘcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 23:37 Gość portalu: kazio napisał(a): > Chełmcu. ------------ "Kaziu" ! Hełmcu, piszemy hełmcu... dziecko. Nie pisze się chełm tylko hełm . Jak pani od j. polskiego ma wąty, to zapytaj ją czy wie co to etymologia nazewnictwa. --------- Pamiętam o Mobruku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanin Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.09.09, 17:10 Teraz prosimy o wykład n/t "Sobiencina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt iiiiiiiiii IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.09.09, 20:37 Długo tu mieszkam, ale że Chełmiec to Hełmiec to już mnie rozpieprzyło pl.wikipedia.org/wiki/Che%C5%82miec_(szczyt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 17:13 up :) Odpowiedz Link Zgłoś
proxius Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku 06.09.09, 18:27 Hehe, nie ma lekko, poczytasz oj poczytasz, masz jak w banku;) ---------------- PAMIĘTAMY O MOBRUKU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w....ony Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.09.09, 19:25 To jak juz zbruzgaliscie to dupa w kroki do prokuratury - tam z imienia i nazwaka złozyć doniesienie. I jeszcze jedno - mobruk ma na to pozwolenia wiec odwalcie sie od nich. Trzeba było przeglądać obwieszczenia a nie teraz robic wielkie jejkum na forum ze mobruk jest. Inteligeetni ludzie to inaczej załatwiaja. A Wy duzo krzyczyczie i to mnie wqu...a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depozytariusz Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.09, 20:29 jaki zacietrzewiony, jaki znerwicowany, ruszyli mo-bruk i już jak bulterier szczeka zaczyna się robić zabwanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramol Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.09, 20:39 Albo udziałowiec, albo Jego podpis widnieje na którymś dokumencie. (albo i dwóch?)Dlatego szczeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EFG Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.chello.pl 08.09.09, 15:22 Troll księcia Kruczka się odezwał. Ignorować, nie karmić papką, nie podbijać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjan Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 15:56 ty wku...rwiony nie cwaniakuj. skladowanie azbestu to jedna sprawa a forma, sposob jego skladaowania to druga sprawa. jesli jestes tak tepy ze tego nie widzisz to skladam kondolencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przedszkolak Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 20:27 ja tesz mam dosc czytania o mobrókó bardziej interesuje mnie zbiurka kredek pszes naszego pana prezydęta za co serdecznie dzienkuje telewizi dami i prezydetowi kruczkoskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Mam dośc juz czytania o Mobruku IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 20:42 to nie czytaj!!!!! PROSTE Odpowiedz Link Zgłoś