Dodaj do ulubionych

Znaleziono suczke

29.11.04, 17:45
Dziś rano w okolicach szkoły nr 5 moje dzieciątko znalazło piękną suczkę
bokserka , zabiedzona i lekko poturbowaną przez inne psy .... musiała chyba
kilka dni być bez właścicieli ... może ktoś po niej płacze ... więcej
wiadomości na @
Obserwuj wątek
    • astria1 widziałam ją ... ! :-) jest słodka !!! 29.11.04, 21:51
      Mam nadzieję że uda się nam gdzieś jej zdjęcia wstawić - bokserka ta jest
      śliczna Ba!!! . powiem inaczej jest przepiękna i gdybym nie miała swojego psa to
      ten biszkopcik zostałby u mnie :)
      Bokserka widać ze jest dobrze ułożona, zachwyciła mnie paroma rzeczami ktore
      widac iż są dla niej charakterystyczne :-) tak byłam nimi zachwycona że
      porobiłam kilka zdjęć - zresztą Ja_ex wie o czym mówię :-))

Psiunia tymczasowo znalazła dom u Ciotki Viki, jesli właściciel się nie zgłosi
      po psiaczka to Ciotka jego na stałe zaadoptuje...
      • to_man Schronisko w Bieszkowicach? 29.11.04, 22:00
        Ja tam ciotce zazdrosny nie jestem ale pewnie ktoś szuka swojego pieska. Może
        pogadaj z Alishyą, niech wrzuci zdjęcie do tych stron schroniska w
        Bieszkowicach. I w ogóle jakąś tam informację. Może ktoś tam będzie szukał?
        • vika411 Re: Schronisko w Bieszkowicach? 29.11.04, 23:46
          No coz...ona nie wyglada na psa zaniedbanego lub odtraconego, maltretowanego(
          jest ufa i sympatyczna) czy wyrzuconego.Zachowuje sie jak wzorowo ulozony
          pies.Gdyby nie symptomy, ze wluczy sie dosc dlugo myslalabym, ze sie
          zgubila...minimum tydzien temu.
          W chwili znalezienia nie miala obrozy.
          Kto wie gdzie mozna sprawdzic czy ma czip? Moze ma...
    • ruda15 Re: Znaleziono suczke 30.11.04, 00:00
      Ja-ex! to nasze Wejherówko jest takie malusie, że właściciel napewno się
      znajdzie:-) Mam nadzieję, że z tego powodu śpisz normalnie;-)
      • to_man Re: Znaleziono suczke 30.11.04, 00:09
        On to sobie śpi a ja nie mogę czekając w napięciu na pewną odpowiedź ;-)
      • ja_ex Re: Znaleziono suczke 30.11.04, 09:35
        Spałem dobrze , bo wiem , ze u Ciotki V bedzie suczka miala dobrze . Moje
        dziecko bardzo przezywa cala sytuacje i dzis po poludniu bedzie rozwieszac
        ogloszenia - mamy nadzieje , ze wlasciciel sie odnajdzie ...
        • astria1 Re: Znaleziono Włascicela... :-) 03.12.04, 23:10
          .... a właściwie sam się odnalazł i zabrał psiaka do tęskniącej czterolatki...
          taką wersję usłyszałam, mam nadzieję ze Ja_ex stanie na wysokości zadania i
          dowie się choć krotkiej historii naszej * Lumpusi *, * Biszkopcika* :-)
          Taaak... tyle dostała imion - tyle ludzi ją zdążyło polubić,nacieszyć się jej
          towarzystwem nawet wiemy co lubi jeść :-) napewno nie lubi suchej karmy ;-)))
          wiemy że smiesznie zasypia (zasłania łapką mordkę) :-)- każdy szukał jej nowego
          "oddanego" domu na wypadek gdyby własciciele się nie odnalezli, tyle dni
          szukania i dopytywania się o humor psiaka a tu się okazuje ze dzis nastał TEN
          dzień i własciciel się odnalazł.... cieszę się... !! :-) a jakże !!! ........ale
          czegoś mi brakuje.. żebyśmy chociaż dowiedzieli się jej prawdziwego imienia...

JA_ex do dzieła ! :-)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka