IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 18:17
chyba Pan na głowe upadł że odchodzi bliżiutko był.. jak pan śpiewał w
Sosnowcu do tej pory słyszę jak śpiewacie no nie ,rozmyślij się iprzjeżdrzaj
do tych ludzi co nic nie widzą tylko podwyżki .liczył.. ż pan do nas
przyjedzie i nam tak fajniście zaśpiewa .nie odchodz Pan jestem rozżal...
Życzę ci sukcesów i zdrowia .Emeryt
Obserwuj wątek
    • Gość: Braził Re: Ich Troje IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 11:58
      Odszedł kicz i posiwiał.
      pzdr
      • Gość: zosieńka Re: Ich Troje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:40
        Wszyscy jesteście beznadziejni, załamujecie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja go
        kocham, a te wszystkie Wasze opinie mam głęboko gdzieś!!!!!!!!!! Tylko nie
        rozumiem co Wy do Niego macie i do całego zesdpołu!!!!!??? Spotkałam się z Nim
        i jestem bardzo ciekawa czy chciałoby Wam się poświęcac czas np. swoim fanom
        przez godzinę stojąc na deszczu i rozdając autografy, bo Jemu się chciało...
        Naprawdę jest super gościem o ogrooooooomnym
        serduszku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomaga dzieciom (niektórzy mówią że to
        na pokaz, ale czy znajdziecie innego artystę który robi to chociaż na
        pokaz!!!!!!!!!!!!!!????) Byłam na 5 koncertach i było zajebiście, zapomniałam
        wtedy o wszystkich problemach itd!! od Michała bije jakaś taka pozytywna
        energia...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!KOCHAM
        GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        NAPRAWDĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!A co do wyglądu to każdy może wyglądać jak chce!!!!!!!!!! Jedni chodzą
        ubrani na czarno a drudzy mają czerwone włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        KOCHAM MICHAŁA WIŚNIEWSKIGO I NIGDY NIE
        PRZESTANĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Mietek Re: Ich Troje IP: 216.13.13.* 05.03.04, 00:01
      a nas bylo 4 jak walilismy tom samiczke,miala 21 lata ale jak on switnie druta
      robila,,,,,,,,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka