Dodaj do ulubionych

Region FM=Tyczyński Maxxxx

IP: 62.233.163.* 18.03.04, 14:44
...kolejna porażka niezależnych mediów.Ciekawe za ile sie znowu sprzedali 2
panowie z których jeden to "biedny chłopak z Gdowa".No cóż więc nie dane nam
bedzie posłuchac w Krakowie normalnego,zwykłego radia,w którym oprócz
zachrypnietych głosów damsko-meskich i czterokrotnych powtórek Anastasii i
innej kupy nie bedzie nic wartosciowego...
Ehhh...Kasa misiu kasa jakby powiedział trener Wójcik...
Obserwuj wątek
    • viking73 Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx 18.03.04, 14:49
      Po co ta hipokryzja? Niby kiedy to było niezależne radio lokalne?
      • Gość: r220 Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 18.03.04, 16:09
        A które radio w Krakowie niby jest niezależne?
        • viking73 Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx 18.03.04, 19:19
          No właśnie, które?
          • Gość: Adam Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.04, 23:27
            Przypuszczam że dużo zamieszania na krakowskim rynku wywoła umacniająca się
            pozycja Planety 101,3 mhz, która urozmaici krakowski eter :)
            • Gość: pipen Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.crowley.pl 19.03.04, 12:46
              hmmm..kolejne radio grajace wszystko zagosci w Krakowie,zreszta niczym ciekawem
              poza hop bec krakowa Region nie zawojowal,Planeta 101,3?Umocnili sie i ida w
              badaniach jak burza,oby tylko bylo ich lepiej slychac,ta stacja wcalym tym
              zamieszaniu zrobi dobre wyniki
              • Gość: r220 Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 16:35
                Wedlug mnie - nie ma takiej stacji, ktora jest nie zalezna.

Co do PLANETA FM - strasznie mnie interesuje, jak rynek na te stacje zadziala.
                Zgodnie z najnowszymi wynikami RadioTRACK region jest numer 1 teraz w Krakowie
                cos bloki 12% sluchalnosci. Na Slasku planeta tez jest numer 1 ale oni tam maja
                4% sluchalnosci. Czy w Krakowie osigna dobre wyniki?:) Strasznie mnie to
                ineresuje ... czas pokaze! Ja stawiam: ze nie wejda na sam szczyt, ale uzyskaja
                sluchalnosc w granicach 5-6%

pooozdro,
                • Gość: epik Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.crowley.pl 20.03.04, 20:00
                  co TY masz za badania!?bo ja widzialem inne i byly inne wyniki!
                  • Gość: r220 Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 12:47
                    RadioTrack || marzec 2004 || area: Kraków
                    • Gość: yeti Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 11:12
                      jesli istnieje taka mozliwosc skopiuj wyniki tych badan w odpowiedzi na
                      list,zainteresuja one wielu,mnie takze,dziekuje r220:)
                • mike_ Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx 24.03.04, 16:45
                  Gość portalu: r220 napisał(a):

> Wedlug mnie - nie ma takiej stacji, ktora jest nie zalezna.
                  >
                  > Co do PLANETA FM - strasznie mnie interesuje, jak rynek na te stacje
                  zadziala.
                  > Zgodnie z najnowszymi wynikami RadioTRACK region jest numer 1 teraz w
                  Krakowie
                  > cos bloki 12% sluchalnosci.

BZDURA...nie wiem jaki wynikami się posługujesz ale na pewno nie Radio Track.
                  CHyba że ograniczyłeś grupę celową do 15-20 lat....
    • Gość: rrrrr Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: 62.233.163.* 24.03.04, 12:59
      no ładnie
    • Gość: Piotr Re: Region FM=Tyczynski Maxxxx IP: 62.233.155.* 24.03.04, 14:49
      Koelner to chyba nic nowego, czy Region czy Blue powiazania byly przeciez te same :) jak to mowia "... a to Polska wlasnie"
      • viking73 RMF i Eska razem? 24.03.04, 15:01
        To dla mnie news dnia:

www.medialink.pl/?kat=6&id=11942
        Zewsząd usiłowano mi wmówić, że RMF FM ponoć nienawidzi Eski za to, że mu
        częstotliwość w Krakowie "ukradła" po byłym Blue FM. A tu proszę...

• Gość: ? Re: RMF i Eska razem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:35
          co z tymi badaniami...moze je ktos tu skopiowac,mowa o krakowie,od stycznia do
          marca 2004...bede wdzieczny jesli tak owe badania miacie :)
          • viking73 Re: RMF i Eska razem? 24.03.04, 15:57
            Coś mi tu nie pasuje. Niby skąd miałyby być te całościowe badania za marzec,
            skoro marzec się jeszcze nie skończył?
            • Gość: no wlasnie Re: RMF i Eska razem? IP: *.crowley.pl 26.03.04, 15:41
              dlatego prosze o skopiowanie owych badan na forum lub opis zrodla ich
              pochodzenia...bo "marzec jeszcze sie nie skonczyl",chyba ze juz wiadomo kto
              jakie mam wyniki;)
    • Gość: ?? Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.crowley.pl 28.03.04, 19:32
      co z tymi badaniami??????????????????????????jakie to mamy badania do Marca
      drogi REGIONIE???juz sie chcecie sztucznie pompowac???hehehehehe
      • Gość: Robert Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 29.03.04, 13:15
        Chyba autorowi posta chodzilo o publikacje - marzec a nie badany miesiac. Ja
        widzialem badania opublikowane z 2 czy 3 misiace po zamknieciu eski i trzeba
        oprzyznac ... ze w targecie eski i regionu region jest na 1 miejscu. W ogolnej
        klasyfikacji wyprzedzala go tylko Wanda.

Mnie tylko interesuje jaki bedzie RMF MAXXX... bo wszyscy sa niechetni na nowy
        projekt tak jak na NOVA ESKE KRAKOW... a moim zdaniem wniesli wiele do
        krakowskiego eteru...
    • Gość: r220 Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 10:19
      Sorry ze dopiero teraz sie odzywam, ale nawal pracy u mnie straszny :)
      Chodzilo mi o marzec, jako miesiac publikacji, a TARGET taki jaki maja eska i
      region - 15 - 25 :) Wkleje w tym tygodniu jeszcze czesc badan ... pozdro
      • Gość: kiki Re: Region FM=Tyczyński Maxxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:37
        oki r220,milo bedzie zobaczyc takie badania,mnie osobiscie interesuja one w tej
        wlasnie grupie 15-25:)
        chyba wszyscy mamy nawal roboty,chlopaki a co dalej z "zawieszona" Eska???
        slyszalem ze sobie ludzie z tej ekipy powoli juz inne zajecia zaklepali lub sa
        w trakcie zaklepywania:)
        r220 dziki za odpowiedz i czekamy na te badania:)
    • Gość: r220 b a d a n i a IP: *.modlnica.sdi.tpnet.pl 03.04.04, 13:22
      Zeby nie bylo. Niestety w chwili obecnej moge udostepnic badania z przedzialu
      15-25. Ponizej mozna zobaczyc srednia udzialu w rynku z wszystkich grup
      wiekowych. Pozdrawiam.

======
      Okres: Wrzesień 2003 : Luty 2004
      Wskaźnik: Udział w rynku, poniedziałek-niedziela

SoftReport Explorer - 04-03-18
      Badanie: Radio Track
      SMG/KRC Poland Media S.A.

Kraków

Radio RMF FM 27.6%
      Radio Zet 13.3%
      Polskie Radio Program 1 9.2%
      Złote Przeboje Wanda 92,5 FM (Kraków) / do 2003-12 Radio Wanda (Kraków) 9.0%
      Polskie Radio Program 3 7.7%
      Radio Eska 97,7 FM (Kraków) 5.3%
      Radiostacja 3.6%
      Radio Region 96,7 3.6%
      Polskie Radio Kraków 3.4%
      Radio Alfa (Kraków) 2.8%
      Radio Plus Kraków 2.3%
      Radio Blue 103,8 FM (Kraków) 2.1%
      Radio Maryja 2.1%
      Radio TOK FM 1.7%
      Radio Wawa 1.3%
      Radio Jazz (Kraków) 0.8%
      Radio 100,5 eX FM (Kraków) / do 2003-10 Radio Żak 100,5 (Kraków) 0.5%
      Polskie Radio Program 2 0.5%

• viking73 Re: b a d a n i a 05.04.04, 11:53
        No bardzo ładne badania. Ale ponoć miały to być wyniki udowadniające, że
        PLANETA FM "idzie jak burza i ma już 12%". W zaprezentowanych badaniach jakoś
        nie mogę się dopatrzyć potwierdzenia takiej tezy:-)
        • viking73 Re: b a d a n i a 05.04.04, 11:55
          Poprawka: "Planeta idzie jak burza, a Region ma coś bloki 12%". Tak czy owak -
          nie mogę się tego dopatrzyć:-)
          • Gość: kiki Re: b a d a n i a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 13:09
            Bo ialy byc badania dla docelowki 15-25 a sa ogolne z Krakowa...poza tym dziwne
            wydaje sie ze w okresie od grudnia do lutego ktos badania robil,ja dostane
            teraz ale za okres grudzien-marzec,poza tym popatrzcie na pozycje eski ktora od
            polowy grudnia nie nadaje...a nadal tak wysoko...i jeszcze zobaczcie jak zlote
            przeboje stoja...wiecie moze to teoria spiskowa bedzie..ale jakos w te badania
            przestaje wierzyc,zupelnie przestaja miec cos wspolnego z rzeczywistoscia...kiki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka