Dodaj do ulubionych

Trafankowska nie żyje

IP: 195.136.247.* 09.04.04, 23:51
:((((((
Obserwuj wątek
    • Gość: Solaris Trafankowska nie żyje... IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.04, 23:51
      Wielka strata dla Polaków i polskiej sceny.[*]
      • Gość: doris Re: Trafankowska nie żyje... IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.04, 12:11
        Są ludzie,których nie zapomina się nigdy i pomimo tego,że odchodzą na
        zawsze,pozostają w naszej pamięci....P.Dario,żegnamy Cię,ale w naszych umysłach
        pamięć o Tobie nie zgaśnie nigdy....
      • Gość: Emilia Re: Trafankowska nie żyje... IP: 81.210.102.* 10.04.04, 14:58
        Wielka szkoda. Wyrazy wspołczucia dla rodziny i bliskich.
      • Gość: Ewa Re: Trafankowska nie żyje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 18:31
        Wyrazy współczucia dla całej rodziny
      • Gość: marta Re: Trafankowska nie żyje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 20:30
        Oj tak naprawde.Smutno mi.Współczuje rodzinie.Ja Darie Trafankowską uwielbiałam
        od czasu prowadzenia przez nią programu dla młodzieży z Januarym
        Brunovem.Pózniej za jej rolę w Na dobre i na złe.A już tak całkiem z
        dzieciństwa pamiętam ją z serialu Dom.We wszystkich rolach była wspaniała.Pokój
        jej duszy.
    • mamotoja [ i ] [ i ] [ i ] 09.04.04, 23:51
      ...
    • Gość: C00l3r Jestem w szoku... Pokoj jej duszy... IP: *.csc.com.pl 09.04.04, 23:52
      <*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*>...
      • Gość: Kasia Niech spoczywa w pokoju. IP: *.nmexav01.dc.comcast.net 10.04.04, 06:10
      • Gość: Dorota Re: Jestem w szoku... Pokoj jej duszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 10:38
        Nie mogę uwierzyć, że już nie zobaczymy siostry oddziałowej w "Na dobre i na
        złe". Pamiętam ostatni wywiad Pani Darii. Jej siłę oraz chart ducha w walce z
        chorobą. Wierzyłam, że Jej się uda.Niech odpoczywa w pokoju. Najbliższym
        składam wyrazy współczucia
    • Gość: marysia Trafankowska nie żyje IP: *.euronet.net.pl 09.04.04, 23:52
      odszedł kolejny wspanialy człowiek - zapalmy świeczkę [']
    • Gość: mrova Kondolencje dla rodziny zmarłej IP: *.espol.com.pl 09.04.04, 23:52
      (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
      (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
    • Gość: kamcia Trafankowska nie żyje IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 09.04.04, 23:52
      to nie moz byc prawda dlaczego ona w taki dzien
    • teufel Re: Trafankowska nie żyje 09.04.04, 23:53
      ['] Pamiętam ją nie tylko z na dobre i na złe, ale także m.in. z Szalonych
      Liczb.
      P.S. Co się w tym roku dzieje?? To już klejna znana osoba, która zmarła:(((
    • Gość: green_eyes_girl R.I.P. IP: *.75.56.143.brzesko56.ptc.pl 09.04.04, 23:55
      ehh..[']...
    • Gość: tana Re: Trafankowska nie żyje IP: *.icpnet.pl 10.04.04, 00:00
      Dario!Na chwilę zwątpiłaś i stało się ...............to nie tak miało być....
      Zostawiasz nas wszystkich zbolałych....
      • Gość: szkoda Re: Trafankowska nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 00:05
        Dziękuję!Żegnaj.Odpoczywaj w spokoju.
    • Gość: Gala ['] Trafankowska nie żyje ['] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 00:02
      szczegulnie ja lubilam w 'Potopie' i serialu 'Lalka' ... szkoda, ze ostatnio
      nie grala ... podobno zajmowala sie buddyzmem czy byla w jakiejs sekcie?
      dokladnie nie wiem tak slyszalam ...

'Spieszmy sie kochac ludzie! Tak szybko przeminiemy ...'
      Ksiadz Twardowski

• Gość: jj Re: ['] Trafankowska nie żyje ['] IP: 195.245.213.* 10.04.04, 09:58
        W Potopie i Lalce grała Małgorzata Braunek i o ile wiem żyje i ma się dobrze
    • Gość: rudagosia Re: Trafankowska nie żyje IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 10.04.04, 00:04
      to straszne tak mi przykro...kondolencje najszcersze dla syna!!!!!!
    • Gość: Tadeusz Re: Trafankowska nie żyje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 00:06
      Trzymaj się Duśka i nie zapominaj o nas. Dziekujemy Ci za wszystko i sorry, że
      nie zdążyliśmy trzymaj dla nas miejsce i do zobaczenia.

Tadeusz Chudecki
    • Gość: ... Re: Trafankowska nie żyje IP: *.chello.pl 10.04.04, 00:07
      Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej
      świeci....
    • Gość: stiven Re: Trafankowska nie żyje IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 00:08
      Jest mi ciężko na duszy. Odeszła naprawdę świetna aktorka.
      Wyrazy wspólczucia dla rodziny.
    • Gość: talitha Re: Trafankowska nie żyje IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 00:12
      jej... :(((
    • Gość: Piotrek Strasznie mi przykro. Kondolencje dla rodziny. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.04, 00:20
    • Gość: hugo Re: Trafankowska nie żyje IP: *.szpital.olkusz.pl / *.oskar.net.pl 10.04.04, 00:21
      Współczując rodzine, żegnam jedną z sympatyczniejszych postaci telewizyjnych,
      śledziłem jej zmagania z chorobą, wiedząc na co choruje, przynam szczerze że
      dawałem jej niewielkie szanse, ale jej optymizm i wewnetrzna siła sprawiały że
      tez wierzyłem że mimo wszystko da radę...- wygra, niestety.Szkoda ........
      Cześc jej pamieci

MEMENTO MORI!!
    • Gość: PollA Pani Dusiu ... dziekujemy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.04.04, 00:27
      Pani Dusiu ... w takiej chwili nie ma odpowiednich słów ... dziękujemy Pani za
      każda miłą chwilę w kinie lub przed telewizorem.... do zobaczenia... [*]
      • Gość: bokaj Re: Pani Dusiu ... dziekujemy IP: *.rtk.net.pl 10.04.04, 00:29
        Boże!
        Dlaczego zabierasz nam samych DOBRYCH LUDZI!?
    • Gość: łodzianka Pokój Jej duszy. Była wspaniała aktorką... IP: *.smrw.lodz.pl 10.04.04, 00:39
      Była wspaniałą aktorką i Wszyscy będziemy Ją taką zawsze pamietać. Pokój Jej
      duszy, i szczere kondolencje dla rodziny składają Wszyscy łodzianie. Panie
      świeć nad Jej duszą.:(
      • Gość: marynat Pokój Jej duszy. Była wspaniałym człowiekiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 01:04
        W moich wspomnieniach jest zawsze roześmiana, pełna energii. I choć wciąż czymś
        zaabsorbowana - mająca czas i taka ciepłą serdeczność dla innych, zwłaszcza
        potrzebujących pomocy. Boże, trudno się pogodzić z myślą, że Duśki już nie ma
        wśród nas...
    • snow.white Re: Trafankowska nie żyje 10.04.04, 00:53
      Bardzo,bardzo przykro...
      ja mialam wielka nadzieje,ze jednak uda sie Jej wygrac...
      Strasznie przykro... :(((
    • Gość: sandra524 Re: Trafankowska nie żyje IP: *.torun.mm.pl 10.04.04, 01:19
      POKOJ JEJ DUSZY.
    • Gość: teretere Swieczka dla niej [`] IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 10.04.04, 01:32
      Wielka szkoda... :**-(
      A pamietam ja jeszcze z programu dla dzieci. Ciekawa aktorka byla... [`]
    • Gość: Pati Re: Trafankowska nie żyje IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 10.04.04, 01:36
      Niech czuwają Nad Tobą dobre Anioły ['] :-((((9
    • patihash Re: Trafankowska nie żyje 10.04.04, 01:40
      Niech czuwają Nad Tobą Dobre Anioły ['] :-((((
      Pokój Twojej Duszy [']
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka