Gość: aRTUR IP: 195.136.247.* 09.04.04, 23:51 :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Solaris Trafankowska nie żyje... IP: *.ols.vectranet.pl 09.04.04, 23:51 Wielka strata dla Polaków i polskiej sceny.[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Trafankowska nie żyje... IP: *.olsztyn.mm.pl 10.04.04, 12:11 Są ludzie,których nie zapomina się nigdy i pomimo tego,że odchodzą na zawsze,pozostają w naszej pamięci....P.Dario,żegnamy Cię,ale w naszych umysłach pamięć o Tobie nie zgaśnie nigdy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Trafankowska nie żyje... IP: 81.210.102.* 10.04.04, 14:58 Wielka szkoda. Wyrazy wspołczucia dla rodziny i bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Trafankowska nie żyje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 18:31 Wyrazy współczucia dla całej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Trafankowska nie żyje... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 20:30 Oj tak naprawde.Smutno mi.Współczuje rodzinie.Ja Darie Trafankowską uwielbiałam od czasu prowadzenia przez nią programu dla młodzieży z Januarym Brunovem.Pózniej za jej rolę w Na dobre i na złe.A już tak całkiem z dzieciństwa pamiętam ją z serialu Dom.We wszystkich rolach była wspaniała.Pokój jej duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C00l3r Jestem w szoku... Pokoj jej duszy... IP: *.csc.com.pl 09.04.04, 23:52 <*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*><*>... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Niech spoczywa w pokoju. IP: *.nmexav01.dc.comcast.net 10.04.04, 06:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Jestem w szoku... Pokoj jej duszy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 10:38 Nie mogę uwierzyć, że już nie zobaczymy siostry oddziałowej w "Na dobre i na złe". Pamiętam ostatni wywiad Pani Darii. Jej siłę oraz chart ducha w walce z chorobą. Wierzyłam, że Jej się uda.Niech odpoczywa w pokoju. Najbliższym składam wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Trafankowska nie żyje IP: *.euronet.net.pl 09.04.04, 23:52 odszedł kolejny wspanialy człowiek - zapalmy świeczkę ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrova Kondolencje dla rodziny zmarłej IP: *.espol.com.pl 09.04.04, 23:52 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamcia Trafankowska nie żyje IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 09.04.04, 23:52 to nie moz byc prawda dlaczego ona w taki dzien Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Trafankowska nie żyje 09.04.04, 23:53 ['] Pamiętam ją nie tylko z na dobre i na złe, ale także m.in. z Szalonych Liczb. P.S. Co się w tym roku dzieje?? To już klejna znana osoba, która zmarła:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green_eyes_girl R.I.P. IP: *.75.56.143.brzesko56.ptc.pl 09.04.04, 23:55 ehh..[']... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tana Re: Trafankowska nie żyje IP: *.icpnet.pl 10.04.04, 00:00 Dario!Na chwilę zwątpiłaś i stało się ...............to nie tak miało być.... Zostawiasz nas wszystkich zbolałych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Trafankowska nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 00:05 Dziękuję!Żegnaj.Odpoczywaj w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gala ['] Trafankowska nie żyje ['] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.04, 00:02 szczegulnie ja lubilam w 'Potopie' i serialu 'Lalka' ... szkoda, ze ostatnio nie grala ... podobno zajmowala sie buddyzmem czy byla w jakiejs sekcie? dokladnie nie wiem tak slyszalam ... 'Spieszmy sie kochac ludzie! Tak szybko przeminiemy ...' Ksiadz Twardowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: ['] Trafankowska nie żyje ['] IP: 195.245.213.* 10.04.04, 09:58 W Potopie i Lalce grała Małgorzata Braunek i o ile wiem żyje i ma się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudagosia Re: Trafankowska nie żyje IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 10.04.04, 00:04 to straszne tak mi przykro...kondolencje najszcersze dla syna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Trafankowska nie żyje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 00:06 Trzymaj się Duśka i nie zapominaj o nas. Dziekujemy Ci za wszystko i sorry, że nie zdążyliśmy trzymaj dla nas miejsce i do zobaczenia. Tadeusz Chudecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Trafankowska nie żyje IP: *.chello.pl 10.04.04, 00:07 Wieczny odpoczynek racz jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej świeci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiven Re: Trafankowska nie żyje IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.04, 00:08 Jest mi ciężko na duszy. Odeszła naprawdę świetna aktorka. Wyrazy wspólczucia dla rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: talitha Re: Trafankowska nie żyje IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 00:12 jej... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Strasznie mi przykro. Kondolencje dla rodziny. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.04, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Trafankowska nie żyje IP: *.szpital.olkusz.pl / *.oskar.net.pl 10.04.04, 00:21 Współczując rodzine, żegnam jedną z sympatyczniejszych postaci telewizyjnych, śledziłem jej zmagania z chorobą, wiedząc na co choruje, przynam szczerze że dawałem jej niewielkie szanse, ale jej optymizm i wewnetrzna siła sprawiały że tez wierzyłem że mimo wszystko da radę...- wygra, niestety.Szkoda ........ Cześc jej pamieci MEMENTO MORI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PollA Pani Dusiu ... dziekujemy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.04.04, 00:27 Pani Dusiu ... w takiej chwili nie ma odpowiednich słów ... dziękujemy Pani za każda miłą chwilę w kinie lub przed telewizorem.... do zobaczenia... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokaj Re: Pani Dusiu ... dziekujemy IP: *.rtk.net.pl 10.04.04, 00:29 Boże! Dlaczego zabierasz nam samych DOBRYCH LUDZI!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianka Pokój Jej duszy. Była wspaniała aktorką... IP: *.smrw.lodz.pl 10.04.04, 00:39 Była wspaniałą aktorką i Wszyscy będziemy Ją taką zawsze pamietać. Pokój Jej duszy, i szczere kondolencje dla rodziny składają Wszyscy łodzianie. Panie świeć nad Jej duszą.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Pokój Jej duszy. Była wspaniałym człowiekiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 01:04 W moich wspomnieniach jest zawsze roześmiana, pełna energii. I choć wciąż czymś zaabsorbowana - mająca czas i taka ciepłą serdeczność dla innych, zwłaszcza potrzebujących pomocy. Boże, trudno się pogodzić z myślą, że Duśki już nie ma wśród nas... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Trafankowska nie żyje 10.04.04, 00:53 Bardzo,bardzo przykro... ja mialam wielka nadzieje,ze jednak uda sie Jej wygrac... Strasznie przykro... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra524 Re: Trafankowska nie żyje IP: *.torun.mm.pl 10.04.04, 01:19 POKOJ JEJ DUSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teretere Swieczka dla niej [`] IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 10.04.04, 01:32 Wielka szkoda... :**-( A pamietam ja jeszcze z programu dla dzieci. Ciekawa aktorka byla... [`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Trafankowska nie żyje IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 10.04.04, 01:36 Niech czuwają Nad Tobą dobre Anioły ['] :-((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
patihash Re: Trafankowska nie żyje 10.04.04, 01:40 Niech czuwają Nad Tobą Dobre Anioły ['] :-(((( Pokój Twojej Duszy ['] Odpowiedz Link Zgłoś