Gość: Janusz IP: 195.85.227.* 20.04.04, 16:25 www.radio.com.pl/trojka/ludzie/kantereit.asp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martin Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:30 Chyba nie będziesz się spierał z autorytetem dyrekcji? BTW. Kantereit sie powolutku rozkręca, a popołudniowe ZD3 zaczyna być trochę ciekawsze. Za to bardzo mi się podoba w porannej audycji w soboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk chyba nie, wg Premiera zerem jest ktos inny ;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 20:08 Swoją drogą, to niewiele w redakcji mają do powiedzenia na temat swych tzw. osobowości. Najważniejsze, że pasuje do zarządu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk przecież No jest w TRÓJCE zbyt krótko IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.04.04, 05:49 a wylewacie na Niego tyle żalu . Dajmy człowiekowi szansę , może się rozwinie i z czasem ( być może ) też Go polubimy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Kantereit jest zerem ? IP: 195.94.209.* 21.04.04, 08:20 Przed chwilą sprawdzałem, nadal jest tylko O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArCello ...bosz...proponuję akcję "czytaj ze zrozumieniem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 14:06 Czy naprawdę trzeba tłumaczyć łopatologicznie co miał autor na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: ...bosz...proponuję akcję "czytaj ze zrozumie 21.04.04, 14:25 No to poproszę o link do strony www.janusz.pl, bo jak go nie ma to dla mnie jest to mniej niż strona z samym zdjęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ...bosz...proponuję akcję "czytaj ze zrozumie 21.04.04, 14:30 A opis obok zdjęcia zauważyłeś. Dodam, że opis układają sami zainteresowani. Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: ...bosz...proponuję akcję "czytaj ze zrozumie 21.04.04, 14:46 Nie zauważyłem, ale nawet trzeba dużo "dobrej" woli, żeby tak to zinterpretować. A chłopak jest młody i nie taki zły. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ...bosz...proponuję akcję "czytaj ze zrozumie 21.04.04, 15:45 No więc spróbuj jeszcze wziąć pod uwagę, że Janusz zakładając ten wątek mógł być mało poważny, uśmiechnij się i... będzie dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: ...bosz...proponuję akcję "czytaj ze zrozumie IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 21.04.04, 20:02 enter123 napisał: > duuużo napisał Eeech, grunt to odrobina luzu, prawda ? Informuję Cię, Enterze ponumerowany, że znak zapytania który umieściłem w tytule wątku oznacza moje szczere zdziwienie, z faktu iż Pan Kantereit tak skromnie postanowił się swoim nowym słuchaczom przedstawić. Ale to już problem Pana Kantereita i Jego słuchaczy. Ps. Uszy do góry, jak to mówią: "lepiej by zerem niż Leszkiem Millerem" Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski :-))))) 21.04.04, 14:24 uśmiałem się :-) Ale swoją drogą to muszę odszczekać moje stare biadolenie na Kowalewskiego, co by nie mówić miał jednak swoj styl, czego dokazał zresztą porzucając ten etacik. Personalnie do nowo prowadzącego nic nie mam ale moim zdaniem bezpłciowa się ta audycja jednak zrobiła, nawet nie myślałem, ze osoba prowadzącego jest aż tak ważna, choć z drugiej strony Baron poranne też rozłożył. O dziwo mój dawny ulubieniec, Łodej z czasem robi się coraz lepszy, jak tak dalej pójdzie też odszczekam to co kiedyś tu na niego brzydkiego wypisywałem hau hau! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: :-))))) 21.04.04, 14:29 Jak tak dalej pójdzie, to i Rokosa pokochasz ;-) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Re: :-))))) 21.04.04, 15:00 oj chyba nie, jak dla mnie Rokos to jednak za ostry hardkor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: :-))))) 21.04.04, 15:13 Oj, chlopcy, toz to problem macie :) Po prostu Lodej sie stara i nie jest w sobie narcyzowato zakochany jak prowadzacy T?, wiec nic dziwnego, ze chlopak sie stopniowo wyrabia. Kiedy czasem obudze sie i slysze jego audycje, to nie jest jeszcze najgorzej :) Proponuje zamiane - Rokosa na czwarta rano, w zamian niego Lodeja :) P.S. A Kantereit radzi sobie coraz lepiej - kilkuletnia praktyka w Radiu Gdansk widac okazuje sie pomocna. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski Łodej okej! 22.04.04, 07:27 coś w tym jest, moze to i metoda? Wysyłać tych wszystkich, nowych trędowatych prowadzących na taką poranną kolonię karną? Łodej naprawdę z czasem stwardniał, radiowa broda już mu chyba nawet urosła na tej zsyłce, katordze. Naprawdę składam mu swoje wyrazy szacunku. Tak hartowała się stal! Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Łodej okej! 22.04.04, 10:46 Lodej ma stycznosc z prowadzacymi nocne audycje - pozostale po dawnym Programie 3. Ma mozliwosc obserwowac Kose, Barbare Podmiotko, Ossowskiego, Deblessema, Klatta - moze tu jest spora czesc sekretu? Troche czerpie od mistrzow :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzygod Re: :-))))) 23.04.04, 22:45 o! ta sie odezwala. jak byl kowalewski, to jemu wlazila w dupe, a teraz nowemu. jurek ps. a kantereit bardzo normalny i nienadety opis sobie strzelil, czego oczywiscie szanowni oburzeni juz zauwazyc nie raczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Kantereit jest zerem ? IP: 195.117.50.* 22.04.04, 11:26 Sfrustrowane Mięczaki. Za rok powiecie,że Trujka jest Trójką, a Rokos jest waszym guru. To początek końca. A tyle czasu wam pomagaliśmy od wewnątrz. Po co? Tuhanka, ty podła ..... Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Kantereit jest zerem ? 22.04.04, 11:43 Wybacz, ale zupelnie nie rozumiem, co masz na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Kantereit jest zerem ? IP: 195.117.50.* 22.04.04, 11:47 A ja, wręcz przeciwnie. Jestem z natury pamiętliwa. I nie zmieniam zdania. To niestety prawda, co napisał max. Szkoda byo naszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
neandertalski :-)))) 22.04.04, 14:01 a ja myślę, ze to prowokacja ABWery Siemiątkowskiego;) Albo jakiś inny szpieg z krainy deszczowców i teraz będzie Tuhankę jego duch karamba tropił. Organy wewnętrznego wsparcia, nucące kukułkę murmurando przy partyzanckim ognisku, o matko, bo się wzruszę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator17 Re: Kantereit jest zerem ? 24.04.04, 03:20 > A ja, wręcz przeciwnie. > Jestem z natury pamiętliwa. > I nie zmieniam zdania. > To niestety prawda, co napisał max. > Szkoda byo naszego czasu. Waszego? A wy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator17 Re: Kantereit jest zerem ? 22.04.04, 11:50 > A tyle czasu wam pomagaliśmy od wewnątrz. Dowcip roku! Może nawet dowcip trzech ostatnich lat. Znakomity kawał, muszę go innym opowiedzieć, niech się też pośmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wttjb do bubu IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.04.04, 17:05 kiedyś słyszałem takie powiedzenie , że " tylko krowa nie zmienia zdania " Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Kantereit jest zerem ? 25.04.04, 17:02 Kantereit w końcu siebie opisał, trochę w podobnym stylu jak wcześniej na stronie Radia Gdańsk - rzeczowo i zwięźle, bez zbytniego samochwalstwa. BTW - w I połowie lat 90. często słuchałem Radia ARNet, jednak Kantereita z tamtych czasów prawie nie kojarzę, bo przede wszystkim interesowały mnie tam wieczorne audycje muzyczne Darka Małkowskiego i Adama Czajkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 11:15 Kantereit opisał siebie trochę w spoób szkolny, poprawnościowy, taki ugrzeczniony. Czynić mu z tego powodu zarzutu raczej nie można, ale z drugiej strony, to dowód na to, że osobowością radiową to on na razie nie jest. Wszytsko się takie ugrzecznione i upupione w Trójce zrobiło. Kowalewski też taki był. Takich prezenterów to oczywiście da się słuchać, ale nie przyciągają mnie do radia, równie dobrze mogło by ich nie być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.ds.pg.gda.pl 12.05.04, 13:38 tja.... bylo cosik takiego jak radio arnet - piracki odlam studenckiej agencji radiowej. czasem az milo bylo sluchac jak zaloga poszla sobie na piwo i plyta skreczowala przez godzine.... alien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 23.09.04, 21:53 Matko droga, czlowieku!!! Ty to jeszcze pamietasz? po IP domyslam sie, ze mieszkasz w akademiku polibudy. Arnet dzialal jakies 10 lat temu. Ile lat studiujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 29.09.04, 21:25 Alien, gdzie jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubie Trójkę Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 18:25 Kantereit to bez wątpienia najleoszy prowadzący Popołudniowe Zapraszamy do Trójki w historii.Na drugim miejscu jest Strzyczkowski ale Kantereit jest bezkonkurencyjny-szkoda że tak pózno dołączył do Trójki Odpowiedz Link Zgłoś
szef.komisji Re: Kantereit jest zerem ? 10.09.04, 20:16 Gość portalu: Lubie Trójkę napisał(a): > Kantereit to bez wątpienia najleoszy prowadzący Popołudniowe Zapraszamy do > Trójki w historii.Na drugim miejscu jest Strzyczkowski ale Kantereit jest > bezkonkurencyjny-szkoda że tak pózno dołączył do Trójki Wcześniej chyba nie mógł, bo chodził do przedszkola, a potem do szkoły, :-PPP Właśnie trwa promocja na szare komórki - korzystaj, póki czas! Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: Kantereit jest zerem ? 10.09.04, 20:49 szef.komisji napisał: > Właśnie trwa promocja na szare komórki - korzystaj, póki czas! Znowu ciebie 1-go poinformowali o tej promocji!!! Stały klient, co? - Jak się ma rękę w pistolecie, to się nie strzela, tylko gada! Odpowiedz Link Zgłoś
szef.komisji Re: Kantereit jest zerem ? 10.09.04, 22:30 enter123 napisał: > Znowu ciebie 1-go poinformowali o tej promocji!!! Stały klient, co? > Jakbym tak ich mocno potrzebował, to bym z zazdrości nikomu o tym nie mówił - zwłaszcza tobie. Na szczęście mam komplet i dobrze mi z tym. We wspaniałomyślności swojej uważam, że teraz inni powinni na tym skorzystać - szczególnie ty. Staraj się, staraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Kantereit jest zerem ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.09.04, 20:45 Bardzo słaby jest Kantereit, do tego prowadzi kadłubową 105 minutową audycję z koszmarną play-listą, koszmarnymi jinglami i zajawkami. BANDA CZWORGA z dwa lata systematycznie zniszczyła audycję będącą wizytówką Trójki. W nagrodę otrzymuje zgniłe buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie Trójkę Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 20:53 jingle to akurat bardzo mocna strona Trójki mi sie bardzo podobają.za playlistę odpowiada kto inny.godziny między 16 a 18 to wedłuh mnie bardzo dobry i profesjonalny program a do tego fantastyczny głos Kantereita Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: Kantereit jest zerem ? 10.09.04, 20:56 Gość portalu: koliber napisał(a): > BANDA CZWORGA z dwa lata systematycznie zniszczyła audycję ... a orły pozamieniała w koliberki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Kantereit jest zerem ? IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 29.09.04, 22:15 to prawda Odpowiedz Link Zgłoś