Dodaj do ulubionych

Radiostacja - stacją radiową 2003 roku

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 08:12
Radiostacja zostła uznana najlepszą stacją radiową w Polsce za rok 2003r.
Więcej informacji na portalu "Wirtualne Media". Ale słuchać się tego i tak
nie da.
Obserwuj wątek
    • mh2 Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 01.05.04, 09:22
      Jest to sukces porówywalny z sukcesem wypromowania nowej marki majtek na rynku
      (bo przecież nie nowej CocaColi). Panom, pożal się Boże, marketingowcom wydaje
      się, że w radiu nie liczy się program, prowadzący, poziom, lecz sprawność
      kampanii reklamowej i stąd mamy takie radio jak pomysły tych, to je tworzą. A
      Radiostacji słuchalność wzrosła. Z zera na zero plus, czyli w granicy błędu
      statystycznego.
    • Gość: corgan że co?????????? najlepsza??????? IP: *.chello.pl 02.05.04, 04:13
      a jakie były kryteria? chciałbym wiedzieć bo ja dałbym RDST nagrodę za stację
      radiową która najbardziej obniżyła loty.

z żalem mówię ale to zrobiło sie takie g... ze przeciez tego nie da sie słuchac
      na trzezwo :(
    • Gość: tekisk Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.05.04, 14:08
      kto tego słucha ?
      Ja nawet nie wiem , na jakich częstotliwościach owo radio nadaje ?
    • Gość: ytr Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.acn.waw.pl 03.05.04, 16:59
      Najpierw poznaj dokladnie kryteria konkursu i wtedy jesli bedziesz posiadal
      taka wiedze + masz odrobine zielonego pojecia o mediach to przyznasz racje
      osoba wybierajcym Radiostacje.

Pozdrawiam
      • Gość: ave Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.axelspringer.com.pl 03.05.04, 17:15
        no tak, w koncu to radio robione przez marketingowcow, wiec innym marketinoidom
        rowniez sie podoba. Ktos chyba jednak zapomnial o sluchaczu. Wielkie jou.
    • ffred Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 03.05.04, 23:20
      Nie mozesz tego sluchac, bo pewnie jestes za stary....

Gość portalu: Preslaw napisał(a):

> Radiostacja zostła uznana najlepszą stacją radiową w Polsce za rok 2003r.
      > Więcej informacji na portalu "Wirtualne Media". Ale słuchać się tego i tak
      > nie da.
      • Gość: corgan ja jestem stary no i co w związku z tym? IP: *.chello.pl 04.05.04, 00:59
        RDST stała się badziwnym radiem w 2002 roku i niestety trwa to do teraz.
      • Gość: Preslaw Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 16:43
        Pewnie masz rację. Starość nie radość.
      • Gość: ianu Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 08.05.04, 23:37
        > Nie mozesz tego sluchac, bo pewnie jestes za stary....

A pewnie, pewnie! My "starzy radiosłuchacze" jesteśmy rzeczywiście bardzo
        starzy, łysi i brody mamy do kolan. I mamy też laski wielkie, którymi
        wszystkich dresiarzy przegonimy. Do książek! Uczyć się! Kończyć te przedszkola
        i podstawówki a nie radia słuchać i dyskutować!
    • roar Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 05.05.04, 14:41
      Co najlepiej świadczy o pozostałych stacjach i całym rynku radiowym... Oj, biedniśmy, biedni...

> Ale słuchać się tego i tak nie da.

Heh. Na szczęście da się nie słuchać...
      • Gość: Preslaw Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 17:15
        To prawda, całe szczęście, że jest gałaka w radiu albo inne przyciski i można
        zawsze włączyć coś innego, ale ja ostatnio radio raczej całkowicie wyłączam.
        Nic dla siebie nie znajduje. Może gdybym mógł słuchać Radia Jazz, ale we
        Wrocławiu go nie ma. Szkoda.
        • Gość: chlorofil jazz... IP: 80.48.244.* 08.05.04, 12:48
          a nie chciałbyś czasem przez internet słuchać? :)

można przez www.shoutcast.com

pozdrawiam
    • koliberek33 Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 08.05.04, 17:14
      Żenada. Obecna Radiostacja nijak się ma do RDST nawet za czasów Metza. To
      Radiodresssss dla pół(co ja mówię ćwierć) -główków.
      • ffred Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 08.05.04, 21:54
        Teraz 70% mlodziezy chodzi w dresach wiec troche szacunku prosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka