Gość: Preslaw IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 08:12 Radiostacja zostła uznana najlepszą stacją radiową w Polsce za rok 2003r. Więcej informacji na portalu "Wirtualne Media". Ale słuchać się tego i tak nie da. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mh2 Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 01.05.04, 09:22 Jest to sukces porówywalny z sukcesem wypromowania nowej marki majtek na rynku (bo przecież nie nowej CocaColi). Panom, pożal się Boże, marketingowcom wydaje się, że w radiu nie liczy się program, prowadzący, poziom, lecz sprawność kampanii reklamowej i stąd mamy takie radio jak pomysły tych, to je tworzą. A Radiostacji słuchalność wzrosła. Z zera na zero plus, czyli w granicy błędu statystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan że co?????????? najlepsza??????? IP: *.chello.pl 02.05.04, 04:13 a jakie były kryteria? chciałbym wiedzieć bo ja dałbym RDST nagrodę za stację radiową która najbardziej obniżyła loty. z żalem mówię ale to zrobiło sie takie g... ze przeciez tego nie da sie słuchac na trzezwo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekisk Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.05.04, 14:08 kto tego słucha ? Ja nawet nie wiem , na jakich częstotliwościach owo radio nadaje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytr Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.acn.waw.pl 03.05.04, 16:59 Najpierw poznaj dokladnie kryteria konkursu i wtedy jesli bedziesz posiadal taka wiedze + masz odrobine zielonego pojecia o mediach to przyznasz racje osoba wybierajcym Radiostacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ave Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.axelspringer.com.pl 03.05.04, 17:15 no tak, w koncu to radio robione przez marketingowcow, wiec innym marketinoidom rowniez sie podoba. Ktos chyba jednak zapomnial o sluchaczu. Wielkie jou. Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 03.05.04, 23:20 Nie mozesz tego sluchac, bo pewnie jestes za stary.... Gość portalu: Preslaw napisał(a): > Radiostacja zostła uznana najlepszą stacją radiową w Polsce za rok 2003r. > Więcej informacji na portalu "Wirtualne Media". Ale słuchać się tego i tak > nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan ja jestem stary no i co w związku z tym? IP: *.chello.pl 04.05.04, 00:59 RDST stała się badziwnym radiem w 2002 roku i niestety trwa to do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 16:43 Pewnie masz rację. Starość nie radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ianu Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 08.05.04, 23:37 > Nie mozesz tego sluchac, bo pewnie jestes za stary.... A pewnie, pewnie! My "starzy radiosłuchacze" jesteśmy rzeczywiście bardzo starzy, łysi i brody mamy do kolan. I mamy też laski wielkie, którymi wszystkich dresiarzy przegonimy. Do książek! Uczyć się! Kończyć te przedszkola i podstawówki a nie radia słuchać i dyskutować! Odpowiedz Link Zgłoś
roar Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 05.05.04, 14:41 Co najlepiej świadczy o pozostałych stacjach i całym rynku radiowym... Oj, biedniśmy, biedni... > Ale słuchać się tego i tak nie da. Heh. Na szczęście da się nie słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 17:15 To prawda, całe szczęście, że jest gałaka w radiu albo inne przyciski i można zawsze włączyć coś innego, ale ja ostatnio radio raczej całkowicie wyłączam. Nic dla siebie nie znajduje. Może gdybym mógł słuchać Radia Jazz, ale we Wrocławiu go nie ma. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlorofil jazz... IP: 80.48.244.* 08.05.04, 12:48 a nie chciałbyś czasem przez internet słuchać? :) można przez www.shoutcast.com pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 08.05.04, 17:14 Żenada. Obecna Radiostacja nijak się ma do RDST nawet za czasów Metza. To Radiodresssss dla pół(co ja mówię ćwierć) -główków. Odpowiedz Link Zgłoś
ffred Re: Radiostacja - stacją radiową 2003 roku 08.05.04, 21:54 Teraz 70% mlodziezy chodzi w dresach wiec troche szacunku prosze. Odpowiedz Link Zgłoś