Gość: Słuchacz jeszcze? A co z Ziemkiewiczem ??? IP: *.crowley.pl 11.10.05, 13:56 Dlaczego nie ma go na stronie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x GDZIE JEST ZIEMIEWICZ!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 11.10.05, 15:32 Agora!!!!! Co???? ty k...o!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz1237 Re: GDZIE JEST ZIEMIEWICZ!!!!!!!!!!!!! 07.01.06, 17:34 Pytanie :gdzie jest Ziemkiewicc Odpowiedź: W dupie tam jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Ziemkiewicz IP: *.aster.pl 11.10.05, 16:13 Czy mi się wydaje, czy go wywalili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Ziemkiewicz IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 12.10.05, 12:07 a jakże, nie spodobał im się artykuł o Michniku w Newsweeku. I tak wyrzucają swojego jedynego dobrego dziennikarza. Jedynego, nie będącego członkiem towarzystwa. Panie Rafale, Jesteśmy z panem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew S Re: Ziemkiewicz IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 17.10.05, 19:28 gdzie my żyjemy ? Panie Rafale jestem z panem !!!!!!!!! Kto słucha tego radia sam sobie wystawia świadectwo;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgos Czekamy na powrót Ziemkiewicza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Czekamy na powrót Ziemkiewicza!!! IP: *.chemn.tuniv.szczecin.pl 26.10.05, 14:00 DOKŁADNIE!!!!! CZEKAMY na powrot red. Rafała Ziemkiewicza na antene Radia TOK FM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giorgos red. Paradowskiej już dziękujemy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 23:55 Pani redaktor zamiast występów w radiu proponujemy raczej wizytę u logopedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Ziemkiewicz IP: *.hhpoland.com.pl 25.10.05, 18:02 Wreszcie komuna wróciła. Cały tydzień będę mógł słuchać red. Paradowskiej. W poniedziałek otwierała mi oczy, a już we wtorek ten przeklęty Ziemkiewicz je zamykał. Teraz już będę chłonął te prawdy objawione i nikt nie będzie mi mącił myśli. Przez takich oszołomów jak Ziemkiewicz porządni ludzie mogli się, o zgrozo!, zastanawiać czy pani Paradowska i red. Żakowski mają rację. Dziękuje Panu Michnikowi, że wreszcie zabronił tej fałszywej wolności słowa, która tylko ludziom miesza w głowach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.athome235.wau.nl 12.10.05, 13:28 a gdziejest RAfał Ziemkiewiecz? Juz przeszkadza - za bardzo "rafdykalny" - ni lubi Michanika? - oj jak jesli faktycznie go nie ma juz w tym radio, to daleko z Paradwkimi Milero filami nie pojedziecie - nawet Gawrylukowa Wam nie pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:39 a gdzie jest rafał a. ziemkiewicz-czyżby go zdjęto za proces z a.michnikiem? dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: couleur3 Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.icpnet.pl 12.10.05, 21:02 Niestety : salon michnikowski wyciął pana Ziemkiewicza. Nie usłyszymy go już we wtorek rano , szkoda wielka ! Pozostaje Newsweek , Gazeta Polska . Ja już chyba coraz rzadziej będę słuchał tej michnikowskiej szczekaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiony Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:01 Co się stało z Ziemkiewiczem? PIS kazał usunąć z mediów wszystkich anysocjalistów w obawie przed krytyką ?... Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Poranek w radiu TOK FM 17.10.05, 23:23 Gość portalu: zmartwiony napisał(a): > Co się stało z Ziemkiewiczem? PIS kazał usunąć z mediów wszystkich > anysocjalistów w obawie przed krytyką ?... To nie PiS a twój przyjaciel Adaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:46 CO SIĘ STAłO Z ZIEMKIEWICZEM? CZYZBY TOKFM NIE BYLO AZ TAKIE OBIEKTYWNE? CZYZBY GLOS KRYTYKI POD ADRESEM MICHNIKA TO ZA DUZO JAK NA RADIO AGORY??? MAM NADZIEJE ZE TO NIE JEST POWÓD DLA KTUREGO PRAWDZIWY PLURALIZM ZNIKNAL Z PORANNYCH AUDYCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81 Re: Poranek w radiu TOK FM 19.10.05, 01:19 Cenzura wróciła. Skoro gen. Kiszczak może być człowiekiem honoru to metody jakimi się posługiwała władza, której on służył też są OK - czego dowód najlepszy widać. Jesli ktoś miał zwyczaj słuchania RAZ to teraz jedyna mozliwość to TVBiznes - co tydzień walczy z socjalizmem Bugaja na antenie tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolność słowa wywalili Ziemkiewicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:01 Czyżby pan Ziemkiewicz dla Agory (czyt. Adama Michnika) był już tak niewygodny, że trzeba go było usunąć? Szczerze mówiąc jego "poranka" słuchałam z największą chęcią, mówił prosto z mostu i do tego zabawnie. Oj wielki błąd Panie Adamie, łatwo jest się pozbyć osób niewygodnych, ale co potem? Przecież prawdy nie da sie ukryć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokorny Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:49 Nie ma wolności bez Ziemkiewicza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchac poranny Ziemkiewicz wroc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 22:52 Gdzie Ty jestes czyżby kogos prawda przerażała, no cóż pani Paradowska jest wygodna, kłamstwo jest wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-rysia Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 23:54 Z przykrością stwierdzam,że nie ma R. Ziemkiewicza w porannej audycji TOK FM od 11 października - co się stało? - tego nie wiem, ale jedno jest pewne: szukam po całym necie jakiś wiadomości o nim. Zawsze słuchałam porannej audycji TOK FM, i z niecierpliwością czekałam na wtorki - to były komentarze Rafała Ziemkiewicza. Niewątpliwie, to jego obecność była dla mnie najbardziej znacząca i według niej oceniałam wypowiedzi wszystkich "pozostałych". Teraz już nie wiem czy szuchać TOK FM - nie wiem przede wszystkim dlaczego Rafała już nie ma. Czy ktoś może mi odpowiedzieć na to pytanie? Redakcja? Gazeta? czy jak... Fanka RAFAŁA ZIEMKIEWICZA (za jego rozsądne poglądy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __________________ ___________________Żakowski jest wlasną karykaturą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 08:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wronkaaa Re: Poranek w radiu TOK FM IP: 5.5R* / 213.17.173.* 25.10.05, 10:22 Ciekawe gdzie się podzial Ziemkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz G. Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 14:29 Reprezentujemy różne punkty widzenia, tylko muszą nam odpowiadać. Czy to jest prawdziwy TOKFM. Zawsze dawało się wyczuć tendencyjność radia, Ziemkiewicz był równowagą dla skrajnych poglądów P. Parandowskiej czy P. Żakowskiego. Teraz w moich oczach to radio straciło obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goblin666 By By Ziemkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:40 Ziemkiewicz podskoczył Michnikowi - naprawdę nieważne kto ma rację. Miałem nadzieję, że Agora wykaże się obiektywizmem w tym konflikcie. Oczywiscie A. jest właścicielem TFM i może robić co chce. Co nie zmienia faktu, że zachowanie szefów TokFM jest po prostu *** małe *** Żałosne to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick GDZIE JEST ZIEMKIEWICZ!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:28 Czyżby Tok rezygnował z wizerunku w miarę pluralistycznego i wybrał jednoznacznie lewacki :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyayurek Re: GDZIE JEST ZIEMKIEWICZ!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 08:32 jaki Ziemkiewicz? już trzeci dzień w tym tygodniu mamy stetryczałą janinę i co ma wspólnego tok z lewactwem, chętnie usłyszę na fali radia lewaków, monarchistów, radykalnych prawicowców, liberałów, te radio przestało być żywe, jest bezideowe, wyraża tylko interesy kapiatłu, który przecież nie wytrzyma cztrech lat bez władzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny JA CHCĘ ZIEMKIEWICZA!!!! PRECZ Z CENZURĄ!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:42 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `Korek Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 02.11.05, 13:00 szkoda gadać- ta stacja to już historia, bez szans na obiektywne dziennikarstwo. Zresztą od początku można było tego oczekiwać - analizując niektóre nazwiska! Był wprawdzie jeden koleś w tym radiu, który miał jaja, ale jak to bywa w naszym pięknym kraju kochani przjaciele z branży postanowili go odstrzelić. Tak będzie zdrowiej dla totalnej manipulacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałoba_po_Ziemku Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:55 Byłam uzależniona od tej radiostacji, a właściwie od powtórek wtorkowych poranków. Jeszcze zostały niektóre fajne audycje, np. EKG albo kulinarne Piotra Adamczewskiego czy weterynaryjne Pani Doroty Sumińskiej. Ale to, że wywalili Ziemkiewicza, bo podskoczył Michnikowi, wystawia świadectwo właścicielom tego radia, że mają gdzieś tolerancję którą wychwalają każdego dnia, że pluralizm ich całkowicie nie kręci, a jedynie słuszne poglądy ma tow. Michnik. Wszystkie inne - na stos, na Madagaskar, albo won! na Sybir, jak w dawnych, dobrych czasach bywało. Ja wolę jednak demokrację, niż demokrację ludową z władającymi nią "ludźmi honoru". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosta Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.chello.pl 05.11.05, 13:40 Jakiś czas temu włączałem radio TKM bo był Waldemar Ogiński (prof. Dziak). Pamiętacie go? Potem jak pojechali po nim przestałem słuchać. Teraz dowiedziałem się o Rafale Z. ustawiłem budzik aby z samego rana we wtorek posłuchać jego przeglądu prasy. Robił to świetnie. Uzależniłem się od tych audycji. Rozpropagowałem wśród znajomych. Teraz zostaną te smutasy Paradowska, Żakowski eeee, aaaaa i tak dalej. Jeszcze Gawryluk nieźle ale myślą, że i po niej pojadą. Kolęda niech lepiej z Sejmu nadaje. Tego śmiecia Michnikowego nie kupuję. Rozstaję się z TOK FM i myślę na dobre. Słuchalność mieli cienką a takimi decyzjami będą mieć jeszcze mniejszą. Oczywiście nikt po mnie nie będzie płakał ja za nimi też. Szkoda mi tylko Rafała. Dobrze, że pisze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcussss@gazeta.p Ziemkiewicz zlustrowany !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 01:08 Ja również bardzo żałuję pana Rafała. W poranku był bez wątpienia najlepszy. Ale może i dobrze się stało, gdyż Agora po raz kolejny ukazała swoje prawdziwe i jedyne oblicze. Przyszedł biedny, spłakany i sponiewierany Adaś M. do Grażynki R. i wybłagał dekapitację Rafała Z.! W Toku źle zaczęło się dziać już wtedy, gdy zlikwidowano arcyciekawe popołudniowe audycje, które prowadzili m.in. panowie Rybicki i Kondrat. Mimo to odnosiłem wrażenie, iż Agora pod postacią radia Tok-fm, staje się wreszcie instytucją hołdującą obiektywizmowi, a osoba Rafała Ziemkiewicza była doskonałą legitymizacją tego przypuszczenia. Dziś z goryczą stwierdzam, iż moje nadzieje były bardzo niedojrzałe i naiwne. Uważam, iż niektórzy pozostali prowadzący Poranek, a zwłaszcza pani Dorota Gawryluk i - może - Katarzyna Kolenda-Zaleska - powinny honorowo i solidarnie zrezygnować ze współpracy z Agorą. O tym marzę, a jedno na pewno wiem, iż ja należę już do byłych słuchaczy radia Tok-fm. Mówię to z goryczą, bo miałem nadzieję, że ta stacja stanie się erzacem Trójki, która już dawno zeszła na psy. Ale - jak widać - i Trójka znalazła swoich wnikliwych epigonów. Szkoda, że tak rychło, i że w ogóle... Trzymaj się RAFALE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Ziemkiewicz zlustrowany !!! IP: *.telkab.pl 08.11.05, 21:40 Nie będę oryginalny - szkoda. Pożegnanie ze słuchaczami znajduje się dzięki uprzejmości dr.kidler1 tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=31093656 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRANDA Re: Ziemkiewicz zlustrowany !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 17:13 Bardzo mi brakuje poranka z panem Ziemkiewiczem.Niestety wiaże jego brak z pewna audycją,gdzie nie wypowiadał sie dobrze o p.Michniku moim zdaniem słusznie .Więc to ma być wolność słowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z wielu ... Re: Ziemkiewicz zlustrowany !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:00 Niestety mnie również brakuje tych workowych poranków, Radio dużo straciło usuwając z anteny pana Ziemkiewicza, tracą również na tym słuchacze ale to chyba nikogo z nie obchodzi. Nie wiem czy można obecnie gdzieś posłuchać pana Ziemkiewicza, w radiu TokFM było o tyle ciekawie, że jego wypowiedzi można było skonfrontować z wypowiedziami innych dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp Re: Ziemkiewicz zlustrowany !!! IP: 192.85.110.* 29.11.05, 13:16 Ciesze sie ze choc po Panu Rafale zostaly ksiazki od dzis rezygnuje ze sluchania teo radia bo pana Gugaly sluchac nie mozna. myslalem ze gorszych dziennikarzy od Paradowskiej i Zakowskiego nie ma, ale znow sie myle... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek2810 Re: Niemozliwe Ziemkiewicz agentem SB... 02.12.05, 04:24 Po tym obrzydliwym komuchu o orietacji Homosexualnej nawet smrod nie został tak konczac tajni współpracownicy(ponoc donosił na kolegow ze studiow)a ksiazki to zostały po nim jak dzieła po Chruszczowie nadaja sie do jednego wyslijcie je elektoratowi Samoobrony beda wiedzieli do czego ich uzuc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekole Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.05, 10:41 Gdzie jest Rafał Ziemkiewicz? Zawsze we wtorki poprawiał mi humor swoimi komentarzami do przeglądu prasy, a dzisiaj Gugała to nieporozumienie, nic polotu , ani dowcipu. Panie Rafale Wróć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no coz... Gugala-kolejny lewak w lewackim radiu IP: *.crowley.pl 09.11.05, 00:44 Jeszcze tylko Kolende, Lisa i Wolka i zarembe mozna tu posluchac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyayurek Re: Gugala-kolejny lewak w lewackim radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 07:24 co wy z tym lewactwem, co w Polsce oznacza lewica, prawica, lewacto, kompletne pomieszanie, koktajl, po prostu chciwość, pragnienie puszenia się, władza, forsa, a w przypadku Janiny P. jeszcze lateksowa bielizna i wyuzdany seks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus71 Re: Gugala-kolejny lewak w lewackim radiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:48 :))))) A to dobre! Zgadzam się. Ale ten "wyuzdany" seks? Chyba z elektronicznym przyrządem, albo z końską uzdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Poranek w radiu TOK FM IP: *.chello.pl 10.11.05, 14:42 Żakowski to gorzej niż lewak! To pseudo-inteligent, śmieszny ze swoją 'summą", nudziarz i facet bez pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Was. Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz IP: *.aster.pl 11.11.05, 10:21 napiszcie co się stało, ża Pan M. wywalił Ziemkiewicza z TokFM. podobno Ziemkiewicz powiedział coś, co się nie spodobało naczelnemu Wyborczej, dlaczego na antenie temat został przemilczany? odejscia Ziemkieiwcza. najlepszy poranny komentator wywalony :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunia Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:57 Panie Rafale już nie słuchamy tego radia, bo co oni nam mogą powiedzieć, że jest źle? Jeśli wolno Panie Rafale proszę do innego radia zapukać, i nadać temu odpowiedni rozgłos, tak abyśmy znów mogli się usłyszeć Pana na antenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewunia Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:59 Panie Rafale już nie słuchamy tego radia, bo co oni nam mogą powiedzieć, że jest źle? Jeśli wolno Panie Rafale proszę do innego radia zapukać, i nadać temu odpowiedni rozgłos, tak abyśmy znów mogli Pana usłyszeć na antenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratnia dusza Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz IP: 195.116.133.* 25.11.05, 16:08 polecam Radio VOX (93,3 MHZ w Warszawie) przeglądy prasy z udziałem Ziemkiewicza o godz.7.30 i jego audycja w czwartki w godz. 20.00-22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratnia dusza Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz IP: 195.116.133.* 25.11.05, 16:08 polecam Radio VOX (93,3 MHZ w Warszawie) przeglądy prasy z udziałem Ziemkiewicza o godz.7.30 i jego audycja w czwartki w godz. 20.00-22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratnia dusza Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz IP: 195.116.133.* 25.11.05, 16:08 polecam Radio (93,3 MHZ w Warszawie) przeglądy prasy z udziałem Ziemkiewicza o godz.7.30 i jego audycja w czwartki w godz. 20.00-22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeden z wielu ... Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:40 dzięki za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
xyz1237 Re: Poranek w radiu TOK FM-Ziemkiewicz 07.01.06, 18:32 Gość portalu: ewunia napisał(a): > Panie Rafale już nie słuchamy tego radia, bo co oni nam mogą powiedzieć, że > jest źle? Jeśli wolno Panie Rafale proszę do innego radia zapukać, i nadać > temu odpowiedni rozgłos, tak abyśmy znów mogli Pana usłyszeć na antenie. > Pozdrawiam Droga Ewuniu-masz rację powinnaś w swym miłosnym zapale do pana Rafała oddać i ucho i ewentualną cnote.W uchu wyprostuje Ci trąbke Eustachego tak,że nie usłyszysz nic na Źle.Zaś patrząc anatomicznie niżej, wyrobiony przez poglądy język mistrza Rafałka dostarczy Ci niepowtarzalnych doznań tak,że nareszcie osiągniesz światopoglądowy orgazm. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x PERFIDNA MIERNA ...ALE WIERNA JANINA P.!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 22.11.05, 00:36 Ta kobieta po prostu nienawidzi wszyskiego co ma zwiazek z Polska, Kosciolem i PISem typowa PZPRowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: PERFIDNA MIERNA ...ALE WIERNA JANINA P.!!!!!! IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:12 spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: PERFIDNA MIERNA ...ALE WIERNA JANINA P.!!!!!! IP: *.wozniaka.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:13 do paciorka paszła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retman 25.11.2005 żakowski to dno IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.05, 20:38 takiego popisu lewactwa i wątrobianych żali już dawno nie słyszałem. i ta prymitywna agitka za marszami gejów i lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstancja Forum IP: *.mlyniec.gda.pl 27.11.05, 18:43 Kocham to Radio od wielu lat i tyleż lat cierpię, słuchając: przekrzykiwania się dyskutantów, przerywania toku wypowiedzi, odbierania głosu innym, zabierania głosu w nieodpowiedniej chwili, poganiania( bo mało czasu), wad wymowy, jąkania itd. itp. Kochani! Zróbcie coś z tym! Realizator powinien wyłączać mikrofony, tym,co mają milczeć, gdy kolega mówi. Następnym razem zgłoszę pretensje personalne. A kochać i tak pewnie nie przestanę... Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Forum 27.11.05, 22:22 Wszystko ścierpię, ale nie powtarzane bezustannie wiadomości. A może pełne wiadomości co godzinę, a tylko 'niusy' częściej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babula redaktor Gugała IP: *.citysat.com.pl / 81.210.63.* 05.12.05, 08:11 denerwuje mnie,kiedy Pan Gugała w rozmowie z gościem koniecznie chce powiedzieć więcej niż jego gość - (przykład - rozmowa o sukcesach studentów w programowaniu, była tak irytująca, że więcej Pana Redaktora nie chcę słuchać ) Odpowiedz Link Zgłoś
gb14 Red.Gugała 06.12.05, 11:42 Pan J.Gugała obiecywał obiektywizm. W dniu 6.12.br. do "Poranka" TOK FM nie dosyć, że zaprosił wyłącznie prawicowych dziennikarzy, to odnosząc się do sprawy ułaskawienia pan Fogla przez prezydenta Kwaśniewskiego, ani słowem nie wspomniał, że było to na wniosek prokuraktora generalnego p. Suchockiej, prokuratura wydała też pozytywną opinię oraz, że pozytywne opinie odnośnie tego ułaskawienia wydały Sądy: Okręgowy i Najwyższy. Słuchając czasami polskich dziennikarzy, wydaje mi się, że całe społeczeństwo traktują jak wyjątkowych durniów. Więcej rzetelności dziennikarskiej panie Gugała. Przy okazji-wszystkim niezadowolonym z radia TokFm, a zwłaszcza panom w mocherowych pilotkach i paniom w takich że beretkach proponuję z dniem Św.Mikołaja nakierować swoje mocherowe antenki na chrześcijańsko uduchowioną, prawomyślną (lecz nie w swych szalbierskich rozliczeniach), dziennikarsko wzorcową rozgłośnię Radio Maryja. Gdzie wielebny dyrektor ojciec zresztą, natchniony cwaniactwem guru, będzie prostował już proste zwoje niektórych Polaków.Amen Odpowiedz Link Zgłoś