Gość: Adam Komentatorzy w "Poranku radia Tok FM" IP: *.devs.futuro.pl 13.12.05, 10:45 chciałbym prosić o niepsucie świetnej porannej audycji zapraszaniem do niej człowieka, który: - nie potrafi się zachować, - przerywa wypowiedzi pozostałych obecnych w studiu, - dopowiada (pod nosem) złośliwe i głupie komentarze, - zarzuca innym uczestnikom dyskusji brak wiedzy sam prezentując ogromne własne niedostatki, - prezentuje pogląd: 'jako jedyny mam rację', co powoduje brak możliwości jakiejkolwiek dyskusji. o kim piszę?? Bronisław Wildstein - ten człowiek (i bynajmniej nie chodzi mi o poglądy) swoją obecnością psuje często naprawdę merytorycznie świetne dyskusje i rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowy_inaczej to żeś mnie rozwalił Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:12 Ty tak na serio czy dla jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: to żeś mnie rozwalił Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:23 Po co się głupio pytasz? On nie może dla jaj bo ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz1237 Re: Komentatorzy w "Poranku radia Tok FM" 07.01.06, 19:37 Gość portalu: Adam napisał(a): > chciałbym prosić o niepsucie świetnej porannej audycji zapraszaniem do niej czł > owieka, który: > - nie potrafi się zachować, > - przerywa wypowiedzi pozostałych obecnych w studiu, > - dopowiada (pod nosem) złośliwe i głupie komentarze, > - zarzuca innym uczestnikom dyskusji brak wiedzy sam prezentując ogromne własne > niedostatki, > - prezentuje pogląd: 'jako jedyny mam rację', co powoduje brak możliwości jakie > jkolwiek dyskusji. > o kim piszę?? > Bronisław Wildstein - ten człowiek (i bynajmniej nie chodzi mi o poglądy) swoją > obecnością psuje często naprawdę merytorycznie świetne dyskusje i rozmowy Panie Adamie rozumię Pana niesmak i wspieram pana prośbę o embargo dla tego indywidum w TOK FM.Jest Pan nadmiernie subtelny dla tego człowieczka o nazwie Wildstein toż to urwało się z kibucu i robi u nas za światopoglądowego czekiste.Z nim dyskutować!w swej żałosnej agresji i nienawiści zachowuje się jak burek za ogrodzeniem dlatego niektórym jest przydatny.Wydaje mu się że jest trybunem, walenrodem a jego genetycznie skrzywione poglądy są światłem i drogowskazem dla maluczkich.Nie wie bidula,że w swej buńczucznej żarliwości jest śmieszny i nieznośny, dlatego przez szanujące się media winien być dla dobra sprawy ignorowany i pomijany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cadyk Re: Komentatorzy w "Poranku radia Tok FM" IP: *.chello.pl 07.01.06, 20:30 Co prawda nie słyszałem audycji z udziałem Wiltsteina w Tok FM ale słyszałem i oglądałem go wielokrotnie w innych mediach. Czyżby stacił formę? Moje wrażenia były dotąd inne, to ze nie jest polemistą letnim a miejscami daje sie ponosić emocjom nie jest dla mnie wadą. Przeciwnie dodaje to dyskusjom temperatury i kolorytu, a fakt że facet jest ponadprzecietnie błyskotliwy powoduje że z reguły przyćmiewa oponentów co może dawać wrażenie pewnej apodyktyczności. Po prostu ma dynamiczny styl i ekspresyjny sposób narracji, jest przekonany do włąsnych racji i potrafi niejednoktotnie przekonywujaco je uargumentować. Nużą mnie swoją drogą biadolenia purystów językowych czy stylistycznych którzy miast skupić się nad treścia czepiaja siez uporem maniaka strony formalnej i domniemanego braku dobrych manier. Jak żałośnie nudziarskie są "wyważone analizy" Żakowskiego czy Paradowskiej...great yawners Odpowiedz Link Zgłoś
drmw Fajni sa komentatorzy w "Poranku radia Tok FM" 27.02.06, 22:30 ********** Przerywaja sobie wszyscy -wlasne wstawki i glupie niestosowne uwagi.Kulture prowadzenmia dialogu czy wywiadu .Mogli by sie uczyc od dziennikarzy radia rydzyka -pelnia role sluzebna, wiedza kiedy sie wtracic lub zmienic temat.Kroluje w tym marcin wojciechowskiten zawszebezkarnie przerywa Powinni go za to wywalic.Ale ,ze nie zasluzyli na taka okrutna ocene internautowto jest fakt.Jestem stalym sluchaczem-i-wiekszosc z nich ma wysoki wspolczynnik jasnosci umyslu w wyrazeniu swoich kwestii.Radio tokfm jest dobrym radiem-ostatnio cos im gorzej idzie.Mysle ,ze zaczynaja byc lekko sfrustrowani obecna sytuacja w kraju.Maja "cykora" jak trzeba rozmawiac ostro z pisowcami.Boja sie narazic.To nie to co kiedys z Oleksym- robili co chcieli na antenie. Zupelnie sie odizolowali od sluchaczy.Jedno jest pewne--nie moga sobie pozwolic na zupelna swobode wypowiedzi.Ziemkiewicz za niewyparzony jezyk polecial.Usluzna redaktor Wanatowa wypieprzyla go za to. ,,,,podobno jak to ladnie ujela,,,,byl w sporze prawnym z Wyborczalub Michnikiem. Dziennikarz musi byc odwazny i odpowiedzialny,a nie bojacy sie swoich przelozonych,,,,ale widocznie tak juz musi byc.Sprawdze jutro,czy sa odwazni?Nadalem im artykul dot.wydruku w egipskiej prasie,-zobaczymy.. Chyba sie nie odwaza- Meller wyszedby na idiote,,i wogole nasz oboz rzadzacy.Moze naiwnie o tym pisze ,,,lepiej sie nie wychylac,,,,,,,,a co ja maly zuczek moge sam zrobic? Nec hercules contra plures,,,,,,koniec cytatu. ps.Piotr Zaremba z Newsweeka nie mozna go sluchac- ma fatalna dykcje, ostatnio zdziadzial-zaczyna sie slinic.,,,i troche klepie od rzeczy. Chyba nie umie sie przystosowac do nowej rzeczywistosci (zmienia poglady)?Robi sie b.katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnuś Nie ma TOK FM bez Ziemkiewicza, nie ma wolności... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 07:52 Skandaliczna jest decyzja o wyrzuceniu Ziemkiewicza i przyjęciu na jego miejsce Gugały - dziennikarza o osobowości dyplomaty i nieciekawego pantoflarza bez własnego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz1237 Re: Nie ma TOK FM bez Ziemkiewicza, nie ma wolnoś 07.01.06, 13:34 Gość portalu: gnuś napisał(a): > Skandaliczna jest decyzja o wyrzuceniu Ziemkiewicza i przyjęciu na jego miejsce > Gugały - dziennikarza o osobowości dyplomaty i nieciekawego pantoflarza bez > własnego zdania. Panie gnuśny Gnusiu- Nie ważne jest kogo przyjęli(choć nowy wybór tu się zgadzam odstaje od reszty zespołu).Natomiast ważne jest ,że pozbyli sie takiego BUCYFAŁA jak Ziemkiewicz,który skrzywione, jednostronne produkty twórczego myślenia niech wyraża w innych rozgłośniach i dla miłych mu odbiorców,gdzie odsyłam wszystkich niechętnch radiu TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sturmgevehr Re: Nie ma TOK FM bez Ziemkiewicza, nie ma wolnoś IP: *.chello.pl 07.01.06, 17:44 Problem z Ziemkiewiczem jest tego rodaju że odstawał od światopoglądowej sztampy w której grzęźnie TOKujące radyjko. Nie przystawał do linii propagandowej a fakt że na tle miernot redakcyjnych typu Laszuk, Jasniszewski, Zakowski jawił sie jak powiew świeżego powietrza w zatęchłej celi polit-popu. Ceraz ta cela już w pełni hermetycznie zamknieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ziemkiewicza Re: Nie ma TOK FM bez Ziemkiewicza, nie ma wolnoś IP: 212.160.172.* 02.03.06, 14:52 Niestety bez Ziemkiewicza to radio nie jest takie same. Teraz ma przeglad prasy w vox fm codziennie o 7.30 ale tylko 5 minutowy. Nie ze wszystkimi jego pogladami sie zgadzam (czasem jest dla mnie zbyt radyklany) ale celność jego spostrzeżeń jest powalajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynnik ojczyzna- polszczyzna IP: 213.155.163.* 28.12.05, 09:05 Poranek w TOK FM, środa, 28.12.2005, zdanie wygłoszone przez jednego z komentatorów: "My, dziennikarze powinniśmy wziąść sprawy w swoje ręce". WZIĄŚĆ. Mam nadzieję, że jednak się przesłyszałem... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ZAKOWSKI MA SLUCHACZY ZA DEBILI IP: *.crowley.pl 27.01.06, 23:51 Dzis naczelny wychowawca Polski p. Zakowski zastanawial sie dlaczego Kwasniewski mial lepsza opinie w USA od Kaczynskiego. Panie Zakowski-my czytamy i Wybiorcza i New York Times wiemy tak jak pan jakie srodowiska tworza te gazety i jakie maja poglady na Polske. Od przedwojny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner Polityk Wildstein IP: *.e-wro.net.pl 14.02.06, 08:35 Szanowny panie Gugała, nie bardzo rozumiem co w pańskim poranku robi polityk i ideolog PiS-u pan Wildstein. To sprzeczne z formułą audycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toyayurek Re: Polityk Wildstein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:53 przyłączam się do protestu, było już tak miło niczym na plenum PZPR, wszyscy się ze sobą zgadzali, wszyscy byli rozsądni, wszyscy ładnie pachnieli, a tutaj wpuścili Widsteina, dosłownie dzikusa, puścił bąka i miło być przestało, proszę o powrót do wypróbowanej w kilku ostatnich miesiącach formuły inaczej grozi mi powrót do regularnego słuchania Toku Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Blondynka..... 14.02.06, 11:15 ...znów czegoś nie dosłyszała/doczytała/dowidziała (niepotrzebne skreślić).... ..tym razem, że chodzi o politologów ;) Czy nie można by blondynki poniedziałkowej i blondynki środowej rozdzielić jakąś nie-blondynką ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_sen tak B. Wildstein jest niebezpieczny dla centrolewu 14.02.06, 12:16 bo jest inteligentny i używa logicznych argumentów poza tym demaskuje lewicowe chwyty słowne typu zagrożenie demokracji, apokalipsa itp. jeśli nie można go pokonać to trzeba go usunąć z programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toniusz Re: psy szczekają -cieniasy wyją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:08 .... a karawana jedzie. I dobrze. Nareszcie coś w tym Kraiku się dzieje. Może to nieco ryzykowne ale ....... daje nadzieje której nas pozbawiono za rządów takich liberalnych cieniasów jak Maria w kapeluszu czy Donald. Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: psy szczekają -cieniasy wyją... 19.02.06, 09:09 A dlaczego nie zamieszczono w internecie piątkowego wywiadu Pana Żakowskiego z senatorem Niesiołowskim? Słyszałem ten wywiad, ale chciałbym go jeszcze przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
simr1979 Jacek Żakowski..... 24.02.06, 14:23 .....i niektórzy z jego gości zaczynają przypominać kierującą się wprost pod rozpędzony tramwaj uczennicę nauki jazdy, która na wołanie instruktora "SKRĘCAJ, SKRĘCAJ!" reaguje histerycznym piskiem: "Niech pan na mnie nie krzyczy, niech pan na mnie nie krzyczy ..!!!" Rozpacz coraz czarniejsza z tymi naszymi elitami.....nic dziwnego,że naród głosuje na PiS i Samoobronę :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś