Dodaj do ulubionych

Nowa szefowa PR

08.01.16, 11:42
pl.wikipedia.org/wiki/Barbara_Stanis%C5%82awczyk
Obserwuj wątek
    • m.p.3 Re: Nowa szefowa PR 09.01.16, 13:11
      Początek iście chrześcijański.

"No więc chodziło o odpolitycznienie mediów publicznych. Właśnie dlatego telewizją będzie kierował znany ze swej apolityczności Jacek Kurski.
      I chodziło o rzetelność. Dlatego nowy Zarząd Polskiego Radia na początek urzędowania wydał komunikat, że Magda Jethon przestała być dyrektorem Trójki w związku z rozwiązaniem z nią umowy o pracę na jej prośbę przez poprzedni zarząd. Tyle, że dokument, podpisany przez poprzedni zarząd, był prośbą dyr. Jethon o rozwiązanie umowy o pracę? w kwietniu 2016 roku.
      Ktoś jeszcze nie wie, czego się trzymać? Ręka w górę!"
      (www.jerzysosnowski.pl/)
      • imagistyk Re: Nowa szefowa PR 10.01.16, 13:42
        Dzisiaj Mann rozpoczął program pogrzebową muzyką i taki miał też ton podczas całej audycji.
        Coś się stało, albo na coś się zanosi ?
        Pozdrowili M. Jethon i użył słowo "wywalili". A przy takich okazjach Mann unikał angażowania się w komentowanie obsady stanowisk.
    • airborell Re: Nowa szefowa PR 16.01.16, 14:34
      A tymczasem:

wyborcza.pl/1,75478,19484136,pawel-sito-na-dyrektora-trojki-reszczynski-raczej-bez-szans.html

Gdyby te ploty się potwierdziły, to trzeba by chyba zacząć mówić o jakiejś wyjątkowej słabości PiS-u do Trójki. Najpierw Skowroński, teraz Sito.

Ale poczekajmy.
      • t.o.m.e.k Re: Nowa szefowa PR 19.01.16, 19:48
        Sito - chcę wierzyć, że tak i że będzie to rzeczywiście "dobra zmiana", przynajmniej w Trójce. Dobra kandydatura, pod warunkiem że nie zachce mu się rewolucji.
        Reszczyński - aż mnie zmroziło... Mam nadzieję, że nie. Choć może to być jakiś brudny deal, Sito na naczelnego, a Reszczyński na "politruka", pilnującego linii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka