Gość: Taki tam słuchacz IP: 213.76.146.* 28.05.04, 16:28 Prowadzący ten program jest poniżej poziomu gleby, szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubya Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: *.icpnet.pl 22.06.04, 20:52 jak masz pisac takie głupoty to lepiej nie pisz nic, prowadzacy to super gosc ciekawie opowiada o motoryzacji,a co najwazniejsze widac a raczej słychac że naprawde jest jej fanem Odpowiedz Link Zgłoś
kotaro Re: Magazyn Motoryzacyjny 22.06.04, 22:02 Otóż to! Ten człowiek, w odróżnieniu od niektórych prowadzących audycje temateczne, wie, o czym mówi. Jego pasja jest radiowo szczera. Dla mnie samochód jest tylko środkiem komunkacji, nie jest fetyszem, jednak audycji Magazynu Motoryzacyjnego słucham z dużą przyjemnością. Gdyby tak inni mieli ten zapał i taką wiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:27 ... zapewne jest szczerym pasjonatem. Natomiast przerywanie innym w środku zdania, pan Jacek ma opanowane do perfekcji. Podobnie z opowiadaniem przez 1/3 czasu antenowego o testowanym własnie motocyklu, w audycji dotyczącej podobno samochodów KIA. Redaktor Balkan niezauważalnie przechodzi od konwersacji ze słuchaczem do monologu, w ktorym problem dzwoniącego byl jedynie dobrym punktem startu. Meta takiego monologu jest zawsze nieznana, zwłaszcza panu Jackowi. Jezeli akurat jade samochodem, chętnie slucham audycji red. Balkana. Czasami bywa ciekawie, kiedy indziej tylko mnie krew zalewa. Ani razu nie doświadczyłem nudy, gwarantowanej n.p. przez Radio Kierowców, PR1 i ulubionego inż. Walerycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Magazyn Motoryzacyjny IP: 213.76.146.* 19.11.04, 11:57 Pan Redaktor rzeczywiście jest pasjonatem motoryzacji, jednak jego wiedza w tym temacie w moim przekonaniu jest dosyć powierzchowna a opinie mocno tendencyjne. A szkoda bo być może przydałoby sie podejście bardziej profesjonalne czytaj obiektywne. Są samochody, które pan Redaktor lubi i te są dobre i godne polecenia, ale bywają także takie, które nie spotykają się z jego uznaniem i nie zostawia na nich suchej nitki. Cóz ocene pozostawiam słuchaczom. Mnie osobiście takie podejście nie do końca odpowiada... Łączę pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: 195.205.249.* 12.09.05, 12:04 Lubie słuchać tej audycji. Choć dla mnie i chyba większości słuchaczy to abstrakcja z powodu, że nowymi autami i to z często z b. egzotycznymi pojemnościami silników nigdy jeździć nie będziemy. BTW nowe auta tak od 5 lat w ogóle mi się nie podobają z powodu wyłupiastych i dziwnowatych reflektorów, co nie daje wygladu dynamicznego, a w srodku coraz więcej jakichś srebrnoplastikowych małych guzików w stylu srebrno lustrzanych DVD z marketów zamiast solidnych przycisków i pokręteł. Poza tym to jestem ciekawy na jakich zasadach prowadzący otrymuja te auta do testów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rcook Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 09:43 Mam wrażenie, że prowadzący chwali to co lubi, ale też to co mu się bardziej "opłaca" chwalić. Wychwalanie przez 30 minut Opla Meriva i porównywanie jego standardu wykończenia niemal do BMW, to "lekka" przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
bocian4 Re: Magazyn Motoryzacyjny 10.02.05, 18:02 Tu ześ troszkę wujek pojechał.... GOśc testuje co tydzień inny samochód, robi nimi tysiace kilometro, do jednych jest bardziej przekonany do innych nie. Wiec do tych do ktorych sie przekonal ma dobry stosunek czyli je lubi a do tych do korych sie nei przekoanł nie lubi. Ale to chyab jasne, i każdy by tka robił. TO nie jest tak ze lubi np BMW a resztę gani bo kiedyś tak zjechal BMW serii 5 ze go całe forum GW zwyzywało... Z kolei sam słyszałem iz twierdzi iz silnik diesla 3 litrowy z 535d to cudo, bo kto inny z takiej pojemnosci proponuje cokolwiek ciekawego? Opla Signum z silnikiem 3,0 zjechali... i zresztą im się nie dziwię po proponaowanie z tej samej pojemnosci 100 KM mniej niz BMW to ... porażka. Raz wychwalał RAV4, innym razem 535 zjechal BMW kiedy indziej czy MAtrixa za potworna brzydotę. Dla mnie ok. Moze faktycznie moze popracować nad nieprzerywaniem... ;-))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jackcool Re: Magazyn Motoryzacyjny 09.06.05, 17:26 nie zgadzm sie z tą opińją bardzo lubie wasz program a zwłaszcza komentarze pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: *.acn.waw.pl 08.07.05, 21:19 Moim zdaniem program jest bardzo dobry i bardzo ciekawy. Usłyszałem go kiedyś przypadkiem i od tej pory staram się nie przegapić żadnego odcinka. I nie chodzi tylko o samą zawartość merytoryczną, ale przyjemny lekki klimat i ciekawy humor. Bardzo miłym akcentem jest udział w programie pani Kasi. Pozdrawiam prowadzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgb Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: *.ssmb.com 11.07.05, 16:19 to jest jeden z najlepszych programow - bo nie wystepuje tam Paradowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 19:56 Nie można wiele oczekiwać od "fanów" samochodów. Zainteresowania świadczą o ludziach. Są z nich półgłówki, to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Motoryzacja i prowadzący to kompromitacja IP: *.bci.net.pl 20.09.05, 00:38 Bardzo lubie słuchać tokfm. To zdecydowanie najfajniesze radio do słuchania jadąśc samochodem. Wiem co dzieje sie na swiecie i w karju, wiem ze dowiem sie ostatnich newsxów. Nie zasypiam za kółkiem dzieki wam.. Ale blagam... Zdejmijcie tego kretyna od Motoryzacji. To jakies nieporozumienie. Zero dowcipu, zero kompetencji, zero wiedz... Nie mam poejcia jakim cudem taki gosc jak ten jacek znalazl sie w waszym radiu. ilez razy mozna sciszać radio w piatki wiecziorem? Widać ze facet podnieca sie tym ze mu dają producenci fury... ale co słuchacza to obchopdzi ze jezdzi on jakims merolem czy audi? zdejmicie go bo wyć sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar... [...] IP: 80.51.253.* 28.01.06, 13:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Magazyn Motoryzacyjny IP: *.dif.us.edu.pl 06.12.05, 10:25 mnie się podoba, nie wymagajcie precyzji jak w prasie bo lecą na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tja RACJA IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:12 Cienki jak.,.. weza a w ogole to nie moge sluchac goscia ktory urwal sie z zajec pomiedzy studiami a matura czy czyms tam... sikacze szaleja Odpowiedz Link Zgłoś
arek.jan Re: Magazyn Motoryzacyjny 03.03.06, 20:48 Pewnie byś chciał takiego jeepa, to tak zniechęcasz komuś kogo stać na takie auto. Odpowiedz Link Zgłoś