Dodaj do ulubionych

Ankieta - WIELKA prośba o pomoc

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 14:01
Moi drodzy,

jestem właśnie w trakcie pisania pracy nt. wizerunku niszowych gatunków muzycznych. Potrzebuję jeszcze:

18 osób, które słuchają BUESA i zechcą dla mnie wypełnić ankietę: webankieta.pl/ankiety/w1hpxed72i4g
4 osób, które słuchają REGGAE i zechcą dla mnie wypełnić ankietę: webankieta.pl/ankiety/w1hpxed69t20
14 osób, które słuchają SKA i zechcą dla mnie wypełnić ankietę: webankieta.pl/ankiety/w1hpxed00eg8

Wypełnienie ankiety zajmie Ci tylko chwilę, a możesz się przyczynić do rozwoju polskiej nauki

Z góry bardzo dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebastian Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE IP: *.toya.net.pl 17.07.12, 11:38
      Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych.

Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 7 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
      analizy-statystyczne.host77.pl
    • driss1 Re: Ankieta - WIELKA prośba o pomoc 07.04.16, 15:43

Zapraszam również do sibie. Analiza statystyczna do prac magisterskich, dyplomowych, doktorskich, analiza wyników badań. Zapraszam na strony poświęcone statystycznej analizie danych, również w kontekście prac dyplomowych z zakresy studiów magisterskich i doktoranckich.

www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-analiza-ankiet-metody-statystyczne-analizy-statystyczne-analiza-badan-metody-statystyczne/
      www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-analiza-ankiet-metody-statystyczne-analizy-statystyczne-analiza-badan-metody-statystyczne/
      www.nauka.metodolog.pl/najczesciej-wykonywane-analizy-statystyczne-w-pracach-magisterskich-i-doktorskich/
      www.nauka.metodolog.pl/opracowanie-statystyczne-ankiety/ -> analiza wyników ankiet i kwestionariuszy
      Analiza do magisterek, doktoratów (mg, dr) wefgwwwefsfwefwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka