Dodaj do ulubionych

Anna Gacek-audycja o modzie

16.09.12, 20:54
Rusza nowa audycja o modzie Anny Gacek, a ja wrzucam film
vimeo.com/43397740
który znalazłem gdzieś w sieci.
Bez komentarza.
Obserwuj wątek
    • jedzoslaw Re: Anna Gacek-audycja o modzie 16.09.12, 21:06
      Ehm... wygląda na to, że radio jest dla niej stanowczo zbyt ciasną dziedziną aktywności :)
      • t.o.m.e.k Re: Anna Gacek-audycja o modzie 17.09.12, 12:38
        Niestety jest to przyjemna panna (wizualnie), ale przy jej niedzielnych popisach wytrzymałem 'całe' 15 minut. Przy okazji - mam nieodparte wrażenie, że Wojciech Mann wytrzymuje wspólne z Anną Gacek audycje już tylko dla samej przyjemności przebywania w towarzystwie atrakcyjnego podlotka. Bo formuła wyczerpała się już dawno - przepaść klas WM i AG przypomina już kanion Kolorado...
        Nie mam natomiast absolutnie zielonego pojęcia, jak i dlaczego ostatnie poważne radio w Polsce (no dobra, przedostatnie, bo jest wciąż PR 2) zatrudnia i lansuje na potęgę osobę z wadą wymowy???
        • petshopgirl Re: Anna Gacek-audycja o modzie 22.09.12, 11:21
          mam do Was pytanie: jaką muzykę (abstrahując od tematyki modowej) Waszym zdaniem winna prezentować Anna Gacek, by być odpowiednią dla Manna współprowadzącą, ba, by w ogóle prezentowac muzykę w radiu (abstrahując od wady wymowy)? Coś spoza swego kręgu zainteresowań? Wykonawców o których NAWET W. Mann nie ma pojęcia? Ustawić poprzeczkę wyżej niż mistrzostwo świata - no ale jak, skoro nie znosi Pink Floyd?

nie uda Wam się wziąć poprawki na fakt że urodziła się później niż Mann czy nawet Stelmach i że radio, także (niestety dla Was) Trójka, nie będzie wiecznym betonowym bastionem och wielkich wykonawców - toć przecie kiedyś tego Manna i reszty starej gwardii zabraknie, przestanie słuchać, nie przestając narzekać? Na co? Że inne gusta mają czelność coś Wam narzucać?
          Kompletnie nie rozumiecie koncepcji ich "W tonacji" i jakkolwiek cenicie Manna, nie słuchacie
          jako rzecze guru co pewien czas cytując oburzone maile w tonie Waszych "ale", że to "audycja z przymrużeniem oka".
          • radiowoleodtelewizji Re: Anna Gacek-audycja o modzie 27.09.12, 21:27
            petshopgirl napisała:
            > mam do Was pytanie: jaką muzykę (abstrahując od tematyki modowej) Waszym zdanie
            > m winna prezentować Anna Gacek, by być odpowiednią dla Manna współprowadzącą, b
            > a, by w ogóle prezentowac muzykę w radiu (abstrahując od wady wymowy)?
            Pytanie powinno dotyczyć w pierwszym rzędzie postawy życiowej czy wyznawanych wartości. W Trójce do 2000 roku liczyły się osobowości radiowe i przekaz jaki niosły-wielu z nich było życiowymi nauczycielami. Co A. Gacek chce zaproponować? Ludzie piszą na forach, że jest przemądrzała i ja się z tym zgadzam. Nie do takiego poziomu przyzwyczaił nas stary Program Trzeci. Być może, jak ktoś zauważył A. Gacek bardziej pasuje do środowiska nastolatków w Esce/Esce Rock niż do Trójki? Dostrzegam problem z A. Gacek od momentu, kiedy pozwolono jej rozwinąć skrzydła w Trójce. Póki prowadziła relacje z Off Festiwalu nic do niej nie miałem-podobało mi się (ale to było raz w roku w sierpniu po kilka godzin).

Osobiście chyba nie będę się czepiał wady wymowy A. Gacek, choć od zawsze wmawiano nam, że z wadami wymowy do radia nie ma wstępu (zwiedzającym Program III podczas ostatnich dni otwartych zaproponowano usługi logopedy - niesamowite!). Ileż ja się nasłuchałem gadek o akcentach, łykaniu głosek itp. Nie chciałbym, żebyśmy skupiali się nad tym jak kto wygląda lub jak mówi.
            • petshopgirl Re: Anna Gacek-audycja o modzie 28.09.12, 20:04
              wrzucasz video i rzucasz "bez komentarza"
              a jednocześnie "Nie chciałbym, żebyśmy skupiali się nad tym jak kto wygląda lub jak mówi. "

to o co w końcu Ci chodzi?
              • radiowoleodtelewizji Re: Anna Gacek-audycja o modzie 28.09.12, 20:46
                petshopgirl napisała:

> wrzucasz video i rzucasz "bez komentarza"
                > a jednocześnie "Nie chciałbym, żebyśmy skupiali się nad tym jak kto wygląda lu
                > b jak mówi. "
                >
                > to o co w końcu Ci chodzi?

Bez komentarza pod video materiałem, oznacza,że w tym poście nie miałem zamiaru komentować tego materiału.
                Drugie zdanie: "nie chciałbym, żebyśmy skupiali się nad tym jak kto wygląda lub jak mówi" oznacza, że nie interesuje mnie np. jaki kto ma kolor włosów lub np. nie interesuje mnie, że się jąka podczas mówienia.
                W tym sensie ważne jest dla mnie: co kto mówi i jak się zachowuje. Gdyby A. Gacek wiedziała co mówić w radiu albo jak się zachowywać, może dziś pisalibyśmy, że to fajna redaktorka świetnie wpasowana w klimat Programu Trzeciego.
                • petshopgirl Re: Anna Gacek-audycja o modzie 28.09.12, 21:33
                  > Bez komentarza pod video materiałem, oznacza,że w tym poście nie miałem zamiaru
                  > komentować tego materiału.

kurde, topic o audycji A. Gacek o modzie, wklejasz link na którym jest modelką (a co to, zabronione jak się ma co pokazać? - obiektywnie, bo subiektywnie kobiety mi się nie podobają) i "no comments"?
                  tere fere!
                  • radiowoleodtelewizji Re: Anna Gacek-audycja o modzie 29.09.12, 00:32
                    Napisz o swoich wrażeniach z przesłuchania nowej audycji A. Gacek. Ja nie słuchałem na razie i może od Ciebie czegoś nowego się dowiem. Kolega (T.o.m.e.k.) powyżej nie wytrzymał za długo, a jak Tobie się podoba?
                    • petshopgirl Re: Anna Gacek-audycja o modzie 29.09.12, 00:41
                      kiedyś żywo interesowałam się modą, dziś sporo mniej ale audycji wysłuchałam z przyjemnością, autentyczna pasja tematem jest w głosie A. Gacek na tyle wyrazista że nie przeszkadza mi Oskal de la Lenta zamiast Oscar de la Renta
                      jest miejsce na wywiady z cudownie nawróconymi złoczyńcami ("Godzina prawdy" - choć teraz jakby ich mniej niż przed wakacjami), pasmo katolickie, audycje poświęcone modulacji głosu Baszki Marcinik - świetnie, choć ich nie słucham
                      radio nie musi u mnie napitalać na okrągło żeby było miło
                      • radiowoleodtelewizji Re: Anna Gacek-audycja o modzie 29.09.12, 00:48
                        Miło mnie zaskoczyłaś szybką odpowiedzią o tej porze. Fajnie!
                        • petshopgirl Re: Anna Gacek-audycja o modzie 29.09.12, 11:44
                          ba, ledwo wstając już sprawdzam czy przeczytałeś:)
        • wendrowczyk Re: Anna Gacek-audycja o modzie 01.10.12, 20:55
          t.o.m.e.k napisał:
          > Nie mam natomiast absolutnie zielonego pojęcia, jak i dlaczego ostatnie poważne
          > radio w Polsce (no dobra, przedostatnie, bo jest wciąż PR 2) zatrudnia i lansu
          > je na potęgę osobę z wadą wymowy???

Dzień dobły przy mikłofonie Piotł "Kluski w gębie" Kaczkowski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka