Dodaj do ulubionych

IX Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach

IP: *.sympatico.ca 02.07.04, 19:58
Miedzyzdroje to wizytowka polskiej kultur. To liczaca sie impreza kulturalna
Europy. Morze artystow i romantyczny sposob bycia na codzien. Najlepsze
wzorce swiatowe, europejskie i polskie. Byc tam zaproszonym to prestiz i
slawa. To takze historia. Wspaniala organizacja i piekna okolica.
Obserwuj wątek
    • Gość: Euro Re: IX Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach IP: *.adsl.proxad.net 02.07.04, 21:15
      Zabawa najnizszego lotu dla niewymagajacej polskiej gawiedzi§ Na sasadzie:
      patrzcie kmiotki jak sie Panstwo bawi (waszym kosztem)! :-((((((((( sromota!
      • Gość: opiniapollpressage Ale trzeba dodac ze ta Holland to syjonistka IP: *.sympatico.ca 03.07.04, 03:06
        ktora uciekla z Polski po prubie syjonistyczno-zydowsko-trockistowskiego
        przewrotu w 1968. ale Gomulka z Moczarem im dal lekcje.
        • Gość: znudzony Re: Ale trzeba dodac ze ta Holland to syjonistka IP: 217.98.64.* 03.07.04, 07:20
          Powinno się to nazywać:FESTIWAL TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI
        • Gość: opiniapollpressage ROZTROPEK UZYL LOGO FIRMY IP: *.sympatico.ca 04.07.04, 00:15
          Roztropek uzyl logo firmy. Prosimy o wymazanie tej prowokujacej informacji.
          Pani Holland jest rezyserem swiatowej klasy. Cenimy ja bardzo.
          BONAWENTURA SOLSKI
          • Gość: Paranoja Re: ROZTROPEK UZYL LOGO FIRMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 13:59
            Ale wam dobrze jesteście najedzeni i zajmujecie się pierdołami. Moją gwiazdą
            jest sucha bułka ze śmietnika....
    • Gość: Miłosierny Re: IX Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:04
      Jak się na to patrzy to aż się chce wyłączyć komputer i wyłączam.
      Jest taka sytuacja, że ktoś to musi zacząć pierwszy...
      • Gość: Gośś Re: IX Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:07
        Coś mi tu pachnie REJSEM
      • Gość: Kaskada Re: IX Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:10
        Cuiekawe czy pani Holland potrafiła by zrobić REJS Mam nadzieję, że nie...
        Ciekawe co o tym sądzą inni...
    • Gość: Skowronek Re: IX Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:15
      Nie wiem czy są to prawdziwe gwiazdy... Ja mam co do tego niemałą wątpliwość
    • Gość: huj gwiazdy przenno-buraczane IP: *.lublin.mm.pl 11.07.04, 16:03
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka