Dodaj do ulubionych

Tylko bez polityki proszę...

IP: *.chello.pl 15.07.04, 21:28
Kojarzy Wam się z czymś? ;)
Obserwuj wątek
    • greg_f Re: Tylko bez polityki proszę... 15.07.04, 21:51
      Kilka lat temu istniała taka weekendowa audycja w Trójce - prowadziła ją chyba
      Anna Semkowicz.
      • Gość: Ip Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:01
        A ja chcę więcej polityki i debat politycznych w radiu.Bo takich jest mało.
        • Gość: Zosia Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:09
          A ja chcę mniej polityki i debat politycznych, bo mnie to mierzi i nudzi!!!
          W końcu to publiczne radio, płacę abonament i ma być to co chcę!
          • Gość: Janusz Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 15.07.04, 22:46
            A ja bym chciał, by radio publiczne mądrze gadało (również o polityce) i dobrze
            grało. Na wszystko powinno być miejsce, byle w rozsądnych proporcjach.
      • axel_r Re: Tylko bez polityki proszę... 15.07.04, 23:21
        Z Pawłem Sztompke. Oraz przy udziale studentów PWST. To były takie spotkania ze
        znanymi autorami i pisarzami.
        Nie wie ktoś, co się teraz z panią Semkowicz dzieje? Bo Sztompke jest w Jedynce,
        to wiem.

• Gość: Pluszak Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.chello.pl 16.07.04, 17:15
          No właśnie...

Bo chyba w Trujeczce nie ma dla niej miejsca za bardzo...
          • koliberek33 Re: Tylko bez polityki proszę... 20.07.04, 17:33
            To akurat dobrze. Nie znosiłem tej audycji. Ale i tak lepsze to było niż
            bleblanie Rokosa z play-listą. Nic nie zastąpi Maniaka Niedzielnego.
            • Gość: słuchacz Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 17:04
              koliberek33 napisała:

> To akurat dobrze. Nie znosiłem tej audycji. Ale i tak lepsze to było niż
              > bleblanie Rokosa z play-listą. Nic nie zastąpi Maniaka Niedzielnego.
              nic dodać nic ująć. te "nienaganne maniery" prowadzącej mnie dobijały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka