Gość: Pluszak IP: *.chello.pl 15.07.04, 21:28 Kojarzy Wam się z czymś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greg_f Re: Tylko bez polityki proszę... 15.07.04, 21:51 Kilka lat temu istniała taka weekendowa audycja w Trójce - prowadziła ją chyba Anna Semkowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ip Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:01 A ja chcę więcej polityki i debat politycznych w radiu.Bo takich jest mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 22:09 A ja chcę mniej polityki i debat politycznych, bo mnie to mierzi i nudzi!!! W końcu to publiczne radio, płacę abonament i ma być to co chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.zabki.net.pl / *.zabki.net.pl 15.07.04, 22:46 A ja bym chciał, by radio publiczne mądrze gadało (również o polityce) i dobrze grało. Na wszystko powinno być miejsce, byle w rozsądnych proporcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
axel_r Re: Tylko bez polityki proszę... 15.07.04, 23:21 Z Pawłem Sztompke. Oraz przy udziale studentów PWST. To były takie spotkania ze znanymi autorami i pisarzami. Nie wie ktoś, co się teraz z panią Semkowicz dzieje? Bo Sztompke jest w Jedynce, to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.chello.pl 16.07.04, 17:15 No właśnie... Bo chyba w Trujeczce nie ma dla niej miejsca za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
koliberek33 Re: Tylko bez polityki proszę... 20.07.04, 17:33 To akurat dobrze. Nie znosiłem tej audycji. Ale i tak lepsze to było niż bleblanie Rokosa z play-listą. Nic nie zastąpi Maniaka Niedzielnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słuchacz Re: Tylko bez polityki proszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 17:04 koliberek33 napisała: > To akurat dobrze. Nie znosiłem tej audycji. Ale i tak lepsze to było niż > bleblanie Rokosa z play-listą. Nic nie zastąpi Maniaka Niedzielnego. nic dodać nic ująć. te "nienaganne maniery" prowadzącej mnie dobijały. Odpowiedz Link Zgłoś