Dodaj do ulubionych

KTOŚ CZYTA FORUM.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 13:05
szkoda że tylko cenzuje a nie da głosu!
skasowali moj list hłe hłe
a kiedyś to radio miało hasło: rozmowy niekontrolowane....
ciekawe czemu wycieli moją wypowiedź?
za pie.....p.. szo... ne... skóty wiadomości
czy za Jakdupka zarozumialca...

ale wiem jedno! Ktoś to czyta!
Obserwuj wątek
    • Gość: alx Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 16:36
      Gość portalu: ech napisał(a):

> szkoda że tylko cenzuje a nie da głosu!
      > skasowali moj list hłe hłe
      [...]
      > ale wiem jedno! Ktoś to czyta!

Pewnie, i to nie jedna osoba. Widzisz przycisk "skasujcie ten wątek"? Komuś się pewnie nie spodobała Twoja wysoka kultura osobista. Dla jasności: nie, nie ja Cię zgłosiłem.
      • Gość: dawna słuchaczka Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 18:19
        Proponuje wprowadzić dla słuchaczy opcję "Skasuj tego prezentera" i wszystko
        będzie w porządku.

PS.nie miałam śmiałości użyć słowa "dziennikarz"
        • Gość: alx Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 19:51
          > Proponuje wprowadzić dla słuchaczy opcję "Skasuj tego prezentera" i wszystko
          > będzie w porządku.

Każdy odbiornik radiowy ma taką opcję. ;)
          • Gość: dawna słuchaczka Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.04, 20:31
            Ma taka opcję, ale ja po to mam radio,zeby sobie słuchać,i po to mam mózg,żeby
            innym mówić czego chcę słuchać a czego nie, nie idę po najmniejszej linii oporu:)
            Wyłączyć ...to takie proste:)
            Chciałabym mieć chociaż możliwość przełączenia:)
            • Gość: alx Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 15:41
              Gość portalu: dawna słuchaczka napisał(a):

> Ma taka opcję, ale ja po to mam radio,zeby sobie słuchać,i po to mam mózg,
              > żeby innym mówić czego chcę słuchać a czego nie, nie idę po najmniejszej
              > linii oporu :)
              > Wyłączyć ...to takie proste:)
              > Chciałabym mieć chociaż możliwość przełączenia:)

Toż właśnie o tym piszę. Radia do użytku domowego mają zazwyczaj tę cechę, że można zmienić w nich częstotliwość.

• Gość: dawna słuchaczka Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.04, 15:47
                Żeby zmienić częstotliwość, musiałabym mieć jakiś wybór w radiach mówionych.
                • Gość: alx Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.04, 16:34
                  Gość portalu: dawna słuchaczka napisał(a):
                  > Żeby zmienić częstotliwość, musiałabym mieć jakiś wybór w radiach mówionych.

To prawda.
              • agaton45 Re: KTOŚ CZYTA FORUM. 23.07.04, 16:06
                "Radia do użytku domowego" itd było aktualne kilkanaście lat temu. Teraz stacja
                żyje z reklam, im większa LICZBA SŁUCHACZY, tym większe wpływy z reklam. Nic odk-
                rywczego, prawda? Wyłączyć radio to nawet małpa potrafi, a nie w tym
                rzecz.Trzeba się tylko zastanowić, dlaczego ta stacja w rej formie jeszcze istnieje.
    • Gość: zyczliwy Re: KTOŚ CZYTA FORUM. IP: *.net-serwis.pl 23.07.04, 23:14
      Nie tylko oni, ale oni tez.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka