jedzoslaw 13.01.15, 18:51 Czy ktoś wie, o co chodzi z tymi spotami? Czy Polskie Radio chce tym samym przygotować słuchaczy na cyfryzację? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mediabrowser Re: "Cyfrowa książka ma... lat. A radio...?" 14.01.15, 21:56 jedzoslaw napisał: > Czy ktoś wie, o co chodzi z tymi spotami? Czy Polskie Radio chce tym samym przy > gotować słuchaczy na cyfryzację? > Moja pierwsza interpretacja: radio jest najstarsze. Teraz po namyśle wywołanym Twoim postem: nie wiem co myśleć. Cyfrowe radio już podobno jest, ale słuchają go raczej nieliczni. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: "Cyfrowa książka ma... lat. A radio...?" 16.01.15, 20:32 Dzisiaj w DGP ta reklama odsyła na stronę dab.polskieradio.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
82adrian Re: "Cyfrowa książka ma... lat. A radio...? 17.01.15, 12:46 Te reklamy na antenie Polskiego Radia potwierdzają dwie rzeczy: 1) - Że Polskie Radio w tym roku obchodzi 90 lat. 2) - Polskie Radio wkracza w system radia cyfrowego DAB+. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: "Cyfrowa książka ma... lat. A radio...? 24.01.15, 12:12 Powiedzcie mi, po co, do jasnej cholery, na siłę uszczęśliwiać? Częścią magii radia jest także to, że jest mało wymagające technicznie- wystarczy prosty obwód elektroniczny i zwykły drut. Można słuchać radia nawet i w zapadłej wsi w Bieszczadach lub na pustyni. To medium pionierskie. Teraz, w imię idiotycznego "unowocześniania", chcą nam tę magię odebrać. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: teraz chcą nam to odebrać 22.05.25, 19:08 Może kiedyś, ale jeszcze długo nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś