Dodaj do ulubionych

Umieranie Trójki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:46
Weszło w fazę końcową.... Czapki z głów!
Nieliczni mają nadzieję na cud.
Obserwuj wątek
    • Gość: Preslaw Re: Umieranie Trójki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.04, 23:28
      Pytanie jest teraz takie: co nastąpi po zgonie, czy coś nowego naprawdę
      dobrego, czy też pożoga tylko i nic więcej, chłam i tandeta spotęgowane.
      Wielkie są możliwości władców Polskiego Radia.
      • un1 Re: Umieranie Trójki 14.09.04, 08:56
        "Tu Trujeczka FM - Twoje fantastyczne radełko!"
    • Gość: Krzemien Re: Umieranie Trójki IP: *.acn.pl 14.09.04, 11:40
      Niestety!

Słucham od czasu pewnego z większą uwagą, ponieważ siedzę rankami w domu i
      przerażenie mnie ogarnęło bezmierne.

Pseudointeligenckie konkursy dla bezmózgowców, z którymi bez trudu powinini dać
      sobie radę absolwenci szkoły podstawowej.

Podpowiedzi co 20 minut "podgrzewające atmosferę", ale oczywiście w mniemaniu
      autorów tej żenady.

Bezpłciowa muzyka lejąca się hektolitrami się z głośników (potop w domu) [BTW
      czemu wczoraj też słyszałem "A ja palę faję?" i to o tej samej porze? Komuś się
      plejlisty pomerdały?] i we wszystkim rechoczący Rokos, który - mimo
      nieustannych starań - rzadko kiedy potrafi się zmieścić na forszpanie do
      piosenki i włazi z jakimś "cudnym" zdaniem na pierwsze słowa piosenki czy
      innego hita...

Poza tym (gwóźdź do trumny) co chwilę słyszę "wyślij SMS".

Ech.......
      • Gość: Preslaw Re: Umieranie Trójki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:59
        Co zatem można zrobić żeby to umieranie przytspieszyć? Niech się trójka nie
        męczya a wraz z nią jej słuchacze. Może po jej śmierci ktoś coś zrozumie i
        stworzy jakąś wartpść. Oj, chyba naiwny jestem.
        • Gość: por. borewicz eutanazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:46
          Niestety eutanazja nielegalna, a pacjent w amoku bredzi, że czuje się świetnie!
          • Gość: Preslaw Re: eutanazja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:07
            Mówiąc innym tonem, to wydaje mi sie, że Trójka tego co się obecnie dzieje nie
            przetrwa, a napewno nie w takim kształcie. Ktoś kiedyś wymieni zarząd Polskiego
            Radia, jego radę nazdorczą i zacznie przyglądać się temu co się z dawnym
            Programem III stało. I może dojdzie do wniosku, że z tym co jest jego
            istenienie nie ma sensu i czestotliwości trzeba przekazać Programowi I, II i
            radiu Bis, które nałapie młodych słuchaczy.
      • Gość: plugawy Re: Umieranie Trójki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.04, 11:22
        nie "wyslij SMS" tylko wyslij esemesa ...;)
        • Gość: astat językowo IP: *.wat.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 11:53
          Gość portalu: plugawy napisał(a):

> nie "wyslij SMS" tylko wyslij esemesa ...;)

No właśnie, zjedz batonik... Gryzie mnie to a pani Tułowieckiej nie ma...
          Niby język żywy twór, więc nie do końca trzeba się czepiać, nie mówimy już np.
          Maryja. Ale jakos biernik to biernik... Oj Gerta tu brakuje, ale może Marta by
          się odezwała.
          Jeszcze nie umiem zaakceptować 'coś jest na rzeczy', ale może też już trzeba?
    • Gość: ivan Re: Umieranie Trójki IP: *.proxnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:37
      cudu nie będzie, zbierajmy na wieniec...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka