skoropis 14.01.07, 01:24 Obiecałem ci kurnik za tydzień. Ten czas nadszedł. Wyznacz termin o ludzkiej porze po 22.00. :) PS. Zaloguj się na kurniku i daj znać jaki tam masz login. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabl Re: annabl? 14.01.07, 10:11 okej. skoro nadszedl czas to coz robic. sprobuje jutro zatem, zapisuje w notesie, o, juz. zalozylam sobie nick od czapy bo moj byl zajety Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: annabl? 14.01.07, 11:40 annabl napisała: > okej. skoro nadszedl czas to coz robic. sprobuje jutro zatem, zapisuje w > notesie, o, juz. > zalozylam sobie nick od czapy bo moj byl zajety no tak od czapy! a jak ja mędziłam żebyś przylazła na kurnik to nie i nie!:( Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: annabl? 14.01.07, 22:11 z racji na romantyczny nastrój załozyłam sobie nick e_motionelle. mam doła, trzeba mi to wybaczyć. :/ no i niemiec robię to wejdę tam najwczesniej o 23 moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: annabl? 14.01.07, 22:47 23.00 is ok for me, ale dziś czy jutro, bo skołowany już jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: annabl? 14.01.07, 23:33 Obejrzałem TVN z Kononowiczem i na wszelki wypadek jestem i tu i na kurniku. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: annabl? 15.01.07, 13:23 Oczywiście chińczyk, pokój tolko. Tam powinien być spokój to Cię z łatwością znajdę. Zresztą i tak Cię znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: annabl? 15.01.07, 22:15 Wchodzisz na www.kurnik.pl. Logowałaś się to wiesz. Z listy gier wybierasz chińczyk. I już. W tymmomencie powinienem Cię widzieć w kontaktach. Zaproszę do stołu. Do zobaczenia za 45 min. w kurniku. Odpowiedz Link Zgłoś