Gość: enolc IP: *.icpnet.pl 11.10.04, 19:32 ,,warto znać żeby dyskutować o formalnych rozwiązaniach'' ? To ten Dogwil całkiem jak Daredewil, panie recenzent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poldek Re: "Dogville", reż. Lars von Trier IP: 62.233.152.* 12.10.04, 14:04 beznadzieja, najgorszy film von Triera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: "Dogville", reż. Lars von Trier IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.10.04, 23:23 mam inne zdanie na ten temat;)mnie się podobał, zwłaszcza jego czerpanie z tradycji teatralnych, w tym - teatru greckiego. Nie ma nic lepszego niż porządne katharsis;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEus Re: "Dogville", reż. Lars von Trier IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 13.10.04, 00:52 Film dla ludzi myslacych a nie dla fanow pif paf, spiderman, kabuuum!!! :D. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gloria Re: "Dogville", reż. Lars von Trier IP: *.kobylnica.sdi.tpnet.pl 13.10.04, 21:57 moim zdaniem to dobry film. przypomina mi "wizytę starszej pani durrenmata oraz "demona i pannę prym" coelho Odpowiedz Link Zgłoś