Dodaj do ulubionych

WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 10:08
Wszyscy sympatycy Trójki i przeciwnicy niszczenia jej tożsamosci:
Głosujce na WIRNIK LECHA JANERKI NA LP#
Trzeba sie zejestrowac i oddać głos, mozna przy okazji na cos innego.
I tak dlugo az ktos sie opamieta.
Obserwuj wątek
    • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 14:44
      I co drodzy protestujący bez ozewu, ale moze chociaz glosujecie. Tyle aktywnosci, by raz w tygodniu glosować
      chyba można z siebie wykrzesać. A 1000 głosów, chyba tyle jest nas tutaj wystarczy do 1 trójki LP3.
      Do pracy!!!
    • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 14:46
      Chodzi o liste przebojów programu trzeciego (zwanej w latach 80-tych lista trójki), teraz nazywanej Listą
      Przebojów Trójki.
      Głosowanie ze stron internetowych Programu Trzeciego przekształcającego się w Trójkę, a teraz w truuujkę
      • Gość: aga Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.devs.futuro.pl 20.04.02, 16:46
        Juz zaglosowalam. Mam nadzieje,ze inni tez. Pozdrawiam.
        • Gość: WIRNIK Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 21:36
          I DO GÓRY> GŁOSUJCIE NA LECHA JANERKĘ
    • Gość: Roman Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.waw.prokom.pl 22.04.02, 15:26
      Ale się dobrze czuję - zagłosowałem na Janerkę.
      Żeby tylko nie oszukali w wynikach
      Ludzie głosujcie lista pod adresem
      www.radio.com.pl/trojka/lp3/
      Pozdrawiam
      • Gość: WIRNIK WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 22.04.02, 19:05
        Głosować, głosować I W GÓRĘ
    • Gość: KOLIBER Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 22.04.02, 19:30
      i DO GÓRY
    • Gość: poli Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 20:30
      Napiszcie do muzycznej poczty UKF, zeby puscili New Model Army "Vagabonds",
      jestem ciekaw czy pojdzie, juz 3 moich kumpli wyslalo, chce sprawdzic na ile
      jest to wiarygodny program ;)
      • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 22.04.02, 21:48
        Odkąd w muzycznej poczcie była Shakira, Ricky Martin I Jennifer Lopez, to pierdolę ten program z jego
        jinglami
      • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 23.04.02, 01:14
        Jak prowdzi Żąda o wiarygodności: jest Shakira, ricky martin brrrrr..
    • Gość: jozek Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 22.04.02, 23:22
      I w gore
    • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 22.04.02, 23:24
      tylko ja tu pracuję
      Ale chociaż głosujcie!!!!!!!!!!
      • Gość: jacek Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.acn.pl / 10.131.130.* 23.04.02, 20:26
        Gość portalu: koliber napisał(a):

> tylko ja tu pracuję
        > Ale chociaż głosujcie!!!!!!!!!!
        Zagłosowałem ale czy to coś zmieni? Kolega Kierownik wywali Janerkę i już! A nam
        jak się coś nie podoba to wynocha do innych stacji! Ja już tak zrobiłem! $MOLAR
        JA cI TEGO NIE ZAPOMNĘ!!!

• Gość: Jureek Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 62.8.156.* 23.04.02, 20:35
          Gość portalu: jacek napisał(a):

> Gość portalu: koliber napisał(a):
          >
          > > tylko ja tu pracuję
          > > Ale chociaż głosujcie!!!!!!!!!!
          > Zagłosowałem ale czy to coś zmieni? Kolega Kierownik wywali Janerkę i już! A na
          > m
          > jak się coś nie podoba to wynocha do innych stacji! Ja już tak zrobiłem!

Tak z ciekawości zapytam. Na jaką stację zamieniłeś trójkę?
          Jurek

P.S. A na Janerkę zagłosowałem (i na Wirnik, i na Wieje), bo dobry jest po
          prostu. Jego ostatnia płyta jest rewelacyjna.
    • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 25.04.02, 10:13
      Pamietajcie glosowac Na Lecha Janerkę, można na Wieje i można Na Republikę Śmierć na pięć
      ale najważniejszy jest wirnik
    • Gość: KOLIBER Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 25.04.02, 15:56
      i ZNOWU W GÓRE
    • Gość: MARIAN Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 25.04.02, 18:52
      i GŁOSOWAC I W GÓRĘ
    • Gość: jarzyna Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 195.8.131.* 26.04.02, 09:31
      dalem glos
      • Gość: Gosia Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.opole.uw.gov.pl 26.04.02, 12:39
        ja też, oczywiście
    • Gość: igi Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.04.02, 13:16
      UWAGA!!! dziś głosowanie zamykamy w samo południe... proszę nie zaspać...!!!

spoznilam sie :(((
      ale wieczorem zaglosuje, na pewno!
      • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 26.04.02, 16:29
        Trzymam za słowo
        • Gość: igi Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.04.02, 22:27
          nie moge sie zarejestrowac :(((((
          • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 00:18
            wchodzisz na : radio.com.pl/trojka
            podajesz nick i hasło
            oni ci to przysyłają maile, a ty kliksz na link z maila od nich i juz
            Takie proste.
            • Gość: igi Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.04.02, 11:54
              wiem, ale dlugo czekalam na maila od nich. jednak po dlugich i ciezkich udalo
              sie :)
    • Gość: chemik Dzwoncie w ramach protestu!!! IP: *.marwit.gliwice.pl 26.04.02, 22:18
      Dzwoncie do audycji, w ktorych sluchacze mowia na antenie na zywo. Najpierw
      mily facet zapyta was o wasza wypowiedz - odpowiedzcie mu cos wiarygodnego. Po
      wejsciu na antene mowcie co o aktualnym ksztalcie trUjki myslicie. Mozecie tez
      dzwonic do Dzialu Kontaktu ze Sluchaczami Polskiego Radia +22 8445714 i do
      sekretariatu wiceprezesa Smolara +22 6459103. Panie odbierajace telefony sa
      sympatyczne i chetnie sluchaja :))) Piszcie maile: laskowski@radio.com.pl
      smolar@radio.com.pl
      Polecam strony www.tajniak.nsbi.pl www.trojkowy.prv.pl www.lppt.storm.pl
      minimax.info/protest www.bluesmanniak.pl
      Trooooojkaaaaaa moooojeeeeee byyyyleeee raaaadiooooooooo!!!!!!!
    • Gość: kat Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 27.04.02, 12:09
      Napiszcie do poczty ukf coby new model army zapuscili!!!!!!!1
      • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 14:44
        I co z tego ze puszcza z pozdrowieniami dla babci psa i w towarzystwie Shakiry czy ryky mmmartina
        Wirnik jestv wazniejszym i trwalszym protestem
        • Gość: wirnik WIRNIK LECHA JANERKI w górę IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 16:52
          Jak w tytule
    • waldi123 Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu 27.04.02, 19:21
      Czesc wszystkim, popieram kazdy protest w obronie starej Trojki, dlatego
      wlasnie zaglosowalem na Janerke - Wirnik, chociaz nigdy nie bralem udzialu w
      tej zabawie. Ludzie glosowac i nie marudzic!!!!!!!!
      • Gość: koliber WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W obronie 3 na LP3 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 12:28
        Brawo, zagłosujcie tez na Wieje i kilka dobrych (waszym zdaniem utworów)
        Wieje jest w 1 10 więc jak nie oszukają jest szansa wprowadzic tam WIRNIK
    • Gość: chemik Glosujcie na Wirnik i dzwonce do trUjki IP: *.marwit.gliwice.pl 27.04.02, 19:22
      Na Wirnik mozna glosowac, ale chyba nie nalezy sie do tego
      ograniczac...Dzwoncie do audycji, w ktorych sluchacze mowia na antenie na
      zywo. Najpierw
      mily facet zapyta was o wasza wypowiedz - odpowiedzcie mu cos wiarygodnego. Po
      wejsciu na antene mowcie co o aktualnym ksztalcie trUjki myslicie. Ja to juz
      zrobilem, w pierwszej audycji Za czyli Przeciw Mozecie tez
      dzwonic do Dzialu Kontaktu ze Sluchaczami Polskiego Radia +22 8445714 i do
      sekretariatu wiceprezesa Smolara +22 6459103. Panie odbierajace telefony sa
      sympatyczne i chetnie sluchaja :))) Piszcie maile: laskowski@radio.com.pl
      smolar@radio.com.pl
      Polecam strony www.tajniak.nsbi.pl www.trojkowy.prv.pl www.lppt.storm.pl
      minimax.info/protest www.bluesmanniak.pl
      Trooooojkaaaaaa moooojeeeeee byyyyleeee raaaadiooooooooo!!!!!!!
    • Gość: nma Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 28.04.02, 12:34
      Sluchaliscie poczty UKF, nadali new model army, bo poszlo kilkanascie maili w
      tej sprawie, jestem ciekaw a nie sluchalem, bo pilem z kumplami :)
    • Gość: koliber WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE II tydzień protestu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 22:21
      II tydzień, trzeba sie wykazać. A czy zwrócilicie uwage, że w ogóle WIRNIKA nie graja w 3 od
      rozpoczęcia akcji.
    • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.02, 17:20
      By chociaż dżingle nie denerwowały
    • Gość: koliber II tydzień akcji wirnik IP: 149.156.12.* 03.05.02, 12:30
      Głosować
    • Gość: koliber WIRNIK LECHA JANERKI na 30-tym. IP: 149.156.12.* 04.05.02, 08:17
      Glosujcie, pelna mobilizacja bo jak spadnie bedzie wstyd.
    • Gość: sombre Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.05.02, 12:25
      Witam,
      Czy ktoś mi może napisać, dlaczego akurat Wirnik Janerki?
      Nigdy nie słyszałem, więc nie wiem. Czy chodzi o słowa, czy o coś innego?

Jeszcze Trójka nie zginęła!
      :)
      • Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 18.05.02, 16:24
        Bo artysta niezależny, utwór dobry, a tak wybrał puk i ja.
        Po prostu bylismy pierwsi.
    • Gość: rooster Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 10:32
      Ratujcie Wirnik, bo spadnie, wczoraj byl dopiero na 30, GLOSUJCIE!!!
    • Gość: sombre Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 20.05.02, 18:36
      Proponuję głosować też na WIEJE.
      Ostatnio było na miejscu 12. Poza tym te słowa...

"Ja nawet wiem / Skąd biorą się te wszystkie szmery
      W dalekim tle / Abstrakcje śmiałe i etery
      A ty coś jesz / I jesteś taka niezmęczona KICZEM
      Wieje / Wieje i rozwiewa mnie"

A refren? Aż nadto znaczący:

"Wyprowadzam się wyprowadzam się na górę
      Wyprowadzam się w piórnikowym garniturze
      Wyprowadzam się wyprowadzam się na górę
      Wyprowadzam się i zasilam czarną dziurę
      A ty możesz zostać".....

Choć i WIRNIK mówi sam za siebie:

"Będzie bida / Widać fenomenalnie / Bida".......

Głosujmy na oba kawałki!!!

Pozdro, jeszcze Trójka nie zginęła! :)

• Gość: koliber Re: WIRNIK LECHA JANERKI_GŁOSUJCIE W ramach protestu IP: 149.156.12.* 20.05.02, 19:20
        Popieram WIRNIK i WIEJE LECH JANERKA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka