Dodaj do ulubionych

rmf v zet v trojka -> kto wygra ?

02.05.02, 19:18
heja,
jak myslicie co lepsze ?
- Radio Zet
- Radio RMF FM
- Radiowa "Trojka"
Jaka jest Wasza opinia ?

Atomowy
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: rmf v zet v trojka -> kto wygra ? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 11:09
      mam nadzieję że zet.dla mnie rmf to nic ciekawego.było jakieś 4 lata temu
      teraz nie jestem w stanie tego słuchać.od nich też odchodzą dziennikarze.
      odeszła drzyzga, sołtysik, wrona, rogalska, scott.
      Do zetki za to przychodzą i coś w tym musi chyba być i nie tylko o pieniądze
      ale myślę że o wolność dziennikarską. Gdyby tak zTrójki wszyscy najlepsi
      przeszli do Zetki to to by było the best radio. Tam płaciliby im już za to
      tylko że są i jacy są.
      • Gość: koliber Re: rmf v zet v trojka -> kto wygra ? IP: 149.156.12.* 03.05.02, 12:11
        Gość portalu: magda napisał(a):

> mam nadzieję że zet.dla mnie rmf to nic ciekawego.było jakieś 4 lata temu
        > teraz nie jestem w stanie tego słuchać.od nich też odchodzą dziennikarze.
        > odeszła drzyzga, sołtysik, wrona, rogalska, scott.
        > Do zetki za to przychodzą i coś w tym musi chyba być i nie tylko o pieniądze
        > ale myślę że o wolność dziennikarską. Gdyby tak zTrójki wszyscy najlepsi
        > przeszli do Zetki to to by było the best radio. Tam płaciliby im już za to
        > tylko że są i jacy są.
        RMF było dobre na początku, potem szczególnie od wyrzucenia z anteny Rocka Malowanego Fantazja
        Kosińskiego i Beksińskiegio nastapiło stopniowe obniżanie poziomu.
        A zetaka, niestety drazni muzyka i koszmarną play-lista, rodzynki Weiss, Żakowski, Olejnik to za mało. Tak
        krytykowana pluj-lista 3 jest o niebo, niebo lepsza i nie schodzi ponizej pewnego poziomu
        • Gość: Janusz Beksiński w RMF ??? IP: 10.30.1.* 24.06.02, 06:20
          Gość portalu: koliber napisał(a):

> Gość portalu: magda napisał(a):
          >
          > > mam nadzieję że zet.dla mnie rmf to nic ciekawego.było jakieś 4 lata temu
          > > teraz nie jestem w stanie tego słuchać.od nich też odchodzą dziennikarze.
          > > odeszła drzyzga, sołtysik, wrona, rogalska, scott.
          > > Do zetki za to przychodzą i coś w tym musi chyba być i nie tylko o pieniąd
          > ze
          > > ale myślę że o wolność dziennikarską. Gdyby tak zTrójki wszyscy najlepsi
          > > przeszli do Zetki to to by było the best radio. Tam płaciliby im już za to
          >
          > > tylko że są i jacy są.
          > RMF było dobre na początku, potem szczególnie od wyrzucenia z anteny Rocka Malo
          > wanego Fantazja
          > Kosińskiego i Beksińskiegio

Beksiński nigsy nie pracował w RMF i pamiętam że strasznie go nie lubił
          rozszyfrowując skrót: "RadioMałoFajne".
          • Gość: koliber Re: Beksiński w RMF ??? IP: 149.156.12.* 24.06.02, 08:34
            Prowadził drogi kolego do 1996 z Piotrem Kosińskim audycje Rock Malowany Fantazją.
            • Gość: Lesiek Re: Beksiński w RMF ??? IP: 195.205.139.* 26.06.02, 07:19
              Dokładnie to było tak: jesienią 1991 roku (kiedy RMF chciał być po prostu
              dobrym, ciekawym radiem, a nie walczyć o słupki) Beksiński miał parę audycji o
              rocku progresywnym i okolicach w niedzielne wieczory. Ponieważ audycje się
              spodobały, od 1992 roku Rock Malowany Fantazją wszedł na stałe na antenę -
              początkowo prowadzony razem przez Beksińskiego i Piotra Kosińskiego; dość
              szybko jednak Beksińskiemu znudziło się jeżdżenie do Krakowa i został sam
              Kosiak, który przetrwał na antenie daleko idącą ewolucję stacji, aż jesienią
              1997 roku okazało się, że jednak jego audycje nie odpowiadają targetowi i dla
              dobra słupków muszą spaść z anteny.
              W każdym razie Beksiński jesienią 1991 i wiosną 1992 współpracował z RMF. Tylko
              to był inny RMF niestety...
      • Gość: Sławek Re: rmf v zet v trojka -> kto wygra ? IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 22.06.02, 16:08
        Gość portalu: magda napisał(a):

jeśli chodzi o muze to zetka może sobie rękę podac z rmf (choć zetka to większa
        chała np. puszczają kurwa ich troje - co to ma być?)
        z w/w stacji zdecydowanie trójka

pozdrawiam

> mam nadzieję że zet.dla mnie rmf to nic ciekawego.było jakieś 4 lata temu
        > teraz nie jestem w stanie tego słuchać.od nich też odchodzą dziennikarze.
        > odeszła drzyzga, sołtysik, wrona, rogalska, scott.
        > Do zetki za to przychodzą i coś w tym musi chyba być i nie tylko o pieniądze
        > ale myślę że o wolność dziennikarską. Gdyby tak zTrójki wszyscy najlepsi
        > przeszli do Zetki to to by było the best radio. Tam płaciliby im już za to
        > tylko że są i jacy są.

• sfizofremia srutu tutu peczek drutu 01.06.02, 18:01
      atomowy napisał(a):

> heja,
      > jak myslicie co lepsze ?
      > - Radio Zet
      > - Radio RMF FM
      > - Radiowa "Trojka"
      > Jaka jest Wasza opinia ?
      >
      > Atomowy

najlepsza jest Radiostacja

• Gość: chemik Re: rmf v zet v trojka -> kto wygra ? IP: *.marwit.gliwice.pl 02.06.02, 22:49
      A guzik. Wszyscy wlasnie przegrywamy... Przegrywamy radio. Niektorzy przegrali
      juz wczesniej. Sluchacze 3 wlasnie teraz traca...
    • Gość: Lesiek Re: rmf v zet v trojka -> kto wygra ? IP: 195.205.139.* 03.06.02, 07:21
      A to jakiś mecz grają, czy co?
      • Gość: xz Re: rmf v zet v trojka -> kto wygra ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 07:51
        Mecz o kasę, kolego. O słupki, o reklamy.
        • Gość: chemik Re: rmf v zet v trojka -> kto wygra ? IP: *.marwit.gliwice.pl 04.06.02, 00:26
          Gość portalu: xz napisał(a):

> Mecz o kasę, kolego. O słupki, o reklamy.
          I o wlasna pozycje, spelnienie wlasnych (najczesciej durnych) ambicji...

• Gość: Tomek Re: rmf v zet v trojka -> kto przegra? IP: 213.76.149.* 26.06.02, 13:11
            Kto wygra - zdecydowanego zwycięzcy nie będzie, gdyż, jak pisałem wcześniej,
            wydaje się, że stosunkowo niewielu słuchaczy świadomie rozróżnia między RMF i
            Zetką. Słuchalność obu stacji jest b. podobna, profil muzyczny praktycznie ten
            sam, z tym, że Zetka ma Weissa ;-).
            Natomiast oczywiście - drogi Atomowy (kimkolwiek byś nie był) - przegranym w
            tej batalii jest oczywiście Program III PR, który na siłe stara dostosować swój
            charakter do poziomu ww. stacji. Oczywiście nic z tego nie będzie bo nie tego
            oczekują starzy słuchacze Trójki. W rezultacie słuchalność spada na łeb na
            szyję, bo spadać musi - jeśli firma Mont Blanc przerzuci się na produkcję
            plastikowych długopisów, rezygnując jednocześnie z luksusowych piór albo
            drastycznie ograniczając ich dystrybucję, to efekt będzie taki sam. Tylko, że
            firma Mont Blanc rządzi się normalnymi zasadami, a w jej zarządzie zasiadają
            ludzie znający się na piórach i marketingu - Polskim Radiem niestety zarządzają
            ludzie, którzy mają o wszystkim pojecie tylko nie o radiu...
            A zatem pytanie powinno raczej brzmieć "KTO PRZEGRA". Odpowiedź już znamy.
            BTW - jak tam ostatnie rezultaty słuchalności?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka