Dodaj do ulubionych

Nienawidzę Radia Zet

20.11.04, 10:29
Nie mogę tej stacji słuchać. Zbiera mnie na wymioty. Niestety jest obecna
wszędzie - w autobusach, zakładach pracy, sklepach. Czy ja jestem
nieprzystosowany jakiś, czy może jest jeszcze ktoś taki jak ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: gracek Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.ksiezyc.pl / *.ksiezyc.pl 20.11.04, 10:37
      zgłaszam sie na liste nienawidzących radiA bZdET!!!!
      • Gość: ja też Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:05
        ja też,dodatkowo nie mogę zdzierzyć RMFu i wszystkich agorowych złotych przebojów.
        • Gość: frusstrat Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:42
          ja też nienawidzę tego co jest zsieciowane.
          ;)
          frustrat z niezależnej stacji regionalnej
          • Gość: Trójkofan Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.tomaszow.mm.pl 20.11.04, 14:21
            Przyłączam się do opinii o radyju bZdET. Ja nie znoszę tej komercynej paki i
            tandety, pożal się Boże zagadywaczy, plastikowych dziennikarzyn, którzy śmieją
            się w własnych "dowcipów". Poza tym nie znoszę tego udawanego luzu. Precz z
            komercją i bZdETkami, eremefami, eskami, itp.! Nigdy nie zrozumię, co przyciąga
            ludzi do tego chłamu.
            • imagistyk Re: Nienawidzę Radia Zet 20.11.04, 16:46
              Sprawa jest bardzo prosta: te rozgłośnie podają wszystko na tacy i słuchacz nie musi ,a nawet nie ma prawa m y ś l e ć.I to większości słuchaczy wystarcza .
              • Gość: a Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 19:41
                Ja też nienawidzę Radia Zet.
            • mariusz.max.kolonko Re: Nienawidzę Radia Zet 20.11.04, 22:07
              Gość portalu: Trójkofan napisał(a):

> Przyłączam się do opinii o radyju bZdET. Ja nie znoszę tej komercynej paki i
              > tandety, pożal się Boże zagadywaczy, plastikowych dziennikarzyn, którzy
              śmieją
              > się w własnych "dowcipów". Poza tym nie znoszę tego udawanego luzu. Precz z
              > komercją i bZdETkami, eremefami, eskami, itp.! Nigdy nie zrozumię, co
              przyciąga
              >
              > ludzi do tego chłamu.

Jezuuuuuuuu jak dobrze, że ja tej trUjki nie słucham... no tak ograniczeni
              ludzie jak Ty Trójkofanie powinni być duszeni tudziez jak kto woli powinno sie
              takim jak Ty zmniejszać ilość tlenu.
              • Gość: Trójkofan Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.tomaszow.mm.pl 21.11.04, 12:28
                Nie ma jak merytoryczna wypowiedź. Od zawsze wiedziałem, że komercyjnej tandety
                słuchają ludzie twojego pokroju, ale nie sprowokujesz mnie, nie mamy o czym
                rozmawiać. Suchaj sobie tych stacyjek, rozwijaj się ;)
              • Gość: sep-plowy Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 12:18
                Wiesz do czego służy forum gałganie? Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje
                zdanie pozytywne tudzież negatywne

poznajesz ten tekst? twoje wlasne slowa! faryzeusz z ciebie pierwszej wody.
                mentalnosc kalego: mi ukrasc krowy zle, ja ukrasc - dobrze
                zanim zmniejszysz komus ilosc tlenu idz na spacer i sam sie dotlen
            • Gość: madonna Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 10:26
              ja tez nie moge tej zetki,i tylko wielkie przeboje non-stop zwariowac mozna
          • Gość: fan fm Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.chello.pl 15.05.05, 03:27
            Zet to akurat nie jest sieć
        • mariusz.max.kolonko Re: Nienawidzę Radia Zet 20.11.04, 22:05
          Gość portalu: ja też napisał(a):

> ja też,dodatkowo nie mogę zdzierzyć RMFu i wszystkich agorowych złotych
          przeboj
          > ów.

Załóż lesza własną stacje niż rmf fm .... nie uda Ci sie załosny ludziku
        • Gość: k Re: Nienawidzę Radia Zet IP: 212.180.161.* 13.12.04, 13:40
          a ja je kocham,naprawde .za wielkie przeboje
      • Gość: GSM Słucham tylko RM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:39
        To radio jest inne od wszystkich i pozwala mi spokojnie zasnąć. Nie wyobrażam
        sobie leżeć przed snem i słuchać innego radia niż Radio Maryja. Nie ma tej
        hałaśliwej muzyki, tych denerwujących reklam; jest spokojny program i często
        ciekawe rozmowy ze słuchaczami, które naprawdę koją do snu po meczącym dniu.
        Polecam. I bez uprzedzeń do tej stacji proszę.
        • Gość: tak Re: Słucham tylko RM IP: *.net.autocom.pl 28.05.05, 22:02
          popieram
    • Gość: Maksia Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.derbynet.waw.pl 20.11.04, 22:59
      rowniez robi mi sie niedobrze dy slucham tego obrzydliwego radia zet! Ich
      haslem powinno byc nie "Tylko Wielkie Przeboje" ale "Tylko przeboje
      spiewajacych po francusku marnych piosenkareczek typu Ingrid" - promuja te
      szmire z zastanawiajacym uporem. Nie wiem czy gdziekowliek w Europie oprocz
      Polski to puszczaja!Chyba ze jakas stacja radiowa ma za dyrektora muzycznego
      typa takiego jak Jagielski
      • Gość: mgr inz Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 07:59
        ja tez ich nienawidzę!!!!!!!!!!!!!!!
        bleeeeee
    • Gość: Pluszak Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.chello.pl 23.11.04, 21:14
      O jak ja nienawidzę Radia Zet. O jakie ono jest beznadzejne. Załosne i tandetne!
      Niech szczeźnie!
    • Gość: konwalia52 Re: Nienawidzę Radia Zet IP: 217.153.136.* 30.11.04, 09:27
      Ja tez nie słcham tego radia, nie mogę ciągle słuchać muzyki, cieszę się ze mam
      wybór, odeszłam tez od TROJKI,razem z jej dziennikarzami,szczególnie z Panią
      Semkowicz. Pozdrawiam forum
      • Gość: Andoria Radia Zet słucham raz w tygodniu :) IP: 80.48.246.* 30.11.04, 15:02
        Radia Zet słucham raz w tygodniu. Przez godzinę . W niedzielę od 9 do 10. Bo
        program prowadzi Monika Olejnik :-)
        • Gość: alt. ja nie słucham wcale IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 01.12.04, 09:47
          beznadziejne jest
          • Gość: fan Re: ja nie słucham wcale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:48
            ja nienawiżu cjebia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: kapucyn Re: Radia Zet słucham raz w tygodniu :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 19:23
          Tak jest, jedna godzina w niedzielę wystarczy
    • Gość: Hi Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 03.12.04, 01:34
      Ha!
    • zayebisty Re: Nienawidzę Radia Zet 03.12.04, 20:24
      Nie bądźcie tacy egoiści. Przecież małolaty i inni rozwinięci inaczej też mają
      prawo mieć swoje radio.
    • Gość: Antonio Banderas Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 19:45
      RADIO BZDET - NAJWIĘKSZA SZMIRA NA ŚWIECIE. 5 kawałków w kółko to samo.
      Niestrawna papka, od której się zbiera na wymioty.
    • nocospodobnego TO NIE SŁUCHAJCIE FRUSTRACI! 06.12.04, 19:23

Musicie mieć bardzo nudne zycie skoro chce wam sie pisać tutaj puste zdania,
      które do niczego nie doprowadzą. To jest jak wiosłowanie zapałką.
      wyłączcie Radio ZET, nie słuchajcie go. Noście ze soba stoppery. Módlcie się o
      odebranie wam słuchu, przebijcie sobie bembenki w uszach, rzućcie się ze skały
      zróbcie cokolwiek. Tylko nie słuchajcie Radia ZET, RMF i Eski.
      • Gość: Radek Re: TO NIE SŁUCHAJCIE FRUSTRACI! IP: *.tomaszow.mm.pl 06.12.04, 19:41
        Otóż nie zawsze da się nie słuchać. Czasami zdarzają się sytuacje, gdy jestem
        katowany tym chłamem. Sam nigdy bym tego nie włączył.
      • trollllll Re: TO NIE SŁUCHAJCIE FRUSTRACI! 06.12.04, 20:01
        nocospodobnego napisał:

>
        > Musicie mieć bardzo nudne zycie skoro chce wam sie pisać tutaj puste zdania,
        > które do niczego nie doprowadzą. To jest jak wiosłowanie zapałką.
        > wyłączcie Radio ZET, nie słuchajcie go. Noście ze soba stoppery. Módlcie się
        o
        > odebranie wam słuchu, przebijcie sobie bembenki w uszach, rzućcie się ze
        skały
        > zróbcie cokolwiek. Tylko nie słuchajcie Radia ZET, RMF i Eski.

Z największą radością i przyjemnością NIE słucham tej stacji !!!!
        Moja radość z tego powodu jest tak ogromna, że wprost nie mogę się powstrzymać
        przed podzieleniem się nią z resztą forumowiczów. Stąd mój wpis tutaj.
        Naprawdę naprawdę szkoda moich delikatnych uszu na słuchanie tej - nie bójmy
        się tu nazwać rzeczy wprost i po imieniu - pożałowania godnej, marnej, dennej,
        płaskiej i ze wszech stron badziewnej stacyjki radiowej.

A ostatnia kampania z Madonną - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Cały przyszły rok mam się z czego naśmiewać!!!
        ROTFL do n-tej potęgi!
        I to jedyny pozytyw z zetki - kretyńska kampania, z której można się pośmiać.
        • nocospodobnego Re: TO NIE SŁUCHAJCIE FRUSTRACI! 07.12.04, 19:54
          > Z największą radością i przyjemnością NIE słucham tej stacji !!!!
          > Moja radość z tego powodu jest tak ogromna, że wprost nie mogę się
          powstrzymać
          > przed podzieleniem się nią z resztą forumowiczów. Stąd mój wpis tutaj.
          > Naprawdę naprawdę szkoda moich delikatnych uszu na słuchanie tej - nie bójmy
          > się tu nazwać rzeczy wprost i po imieniu - pożałowania godnej, marnej,
          dennej,
          > płaskiej i ze wszech stron badziewnej stacyjki radiowej.
          >
          > A ostatnia kampania z Madonną - HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > Cały przyszły rok mam się z czego naśmiewać!!!
          > ROTFL do n-tej potęgi!
          > I to jedyny pozytyw z zetki - kretyńska kampania, z której można się pośmiać.

TROLLL, wydaje mi sie, ze potrafie cie zrozumiec. Bo to chyba tak, jak ze mna i
          z tym forum. za kazdym razem obiecuje sobie, ze nie bede tego bagna czytywac i
          od czasu do czasu sprzeniewierzam sie sobie.
          Aczkolwiek Twoja reakcja czyni z ciebie abolutnie konkursowego durnia.
          Wybacz.
    • messer4 A mnie 06.12.04, 21:17
      A mnie odrzuca wszystko co niekomercyjne.
      Pociągają mnie tylko stacje komercyjne, zwłaszcza zsieciowane.
      Na szczęscie stoi za mną ok. 80% Polaków.
    • Gość: Antonio Banderas Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:39
      jedyna piosenka, której da się słuchać w radiu Zet to WHAM Last Christmas.
      piszę serio...:-)))))
      i to by było na tyle
    • Gość: rolo Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 12:51
      Zetka to najgorsze radio w Polsce. Poziom szmiry i bezguścia największy w Polsce. Radio dla wszystkich czyli dla nikogo.
      • Gość: gauche Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.ztpnet.pl 18.12.04, 21:34
        Mialem "przyjemnosc" sluchac jeden dzien Zetki. Po kazdych
        wiadomosciach "Trudno tak" Krawczyka&Bartosiewicz za nimi obowiazkowo hit
        Madonny. Nie moze sie obejsc bez Bajmu, Celine Dion i swiatecznej piosenki.
        Powinni karac w wiezieniach sluchaniem przez caly dzien Radia Zet, to na pewno
        zmniejszyloby przestepczosc :/
        • pefendorf Re: Nienawidzę Radia Zet 18.12.04, 22:44
          ....za to busiarze uwielbiaja :(( i jedz tu z takim ......
        • Gość: zdzichu Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.01.05, 22:50
          Witam! NIENAWIDZĘ Radia bZdet z całego serca! Mnie właśnie dodatkowo "ukarano"
          PRZYMUSEM słuchania Radia bZdet. Rzeczywiście byłem na skraju załamania
          nerwowego. Cztery miesiące roku 2004 spędziłem w Areszcie Śledczym. Nie ze
          swojej winy, ale mniejsza o to. Ponoć areszty są gorsze od wiezień, gdyż w
          więzieniach można chociaż posiadać własny odbiornik radiowy. W celi był
          telewizor na nieszczeście: na okrągło: Bar4, sport, TV4 ze swoimi "programami
          muzycznymi", Polsat z serialami i filmami. Totalna załamka. A w przerwach gdy TV
          był wyłączony z radiowęzła przez 80% czasu leciało Radio bZdet. Drżę na samą
          myśl gdyby to jeszcze kiedyś miało mnie spotkać - przymus tego pseudo-radia na
          zmiane z eSką i badziewnym radiem lokalnym. W piątki o 19-ej był włączany
          Program 3 PR, lecz cóż z tego, skoro o 19.15 na Polshicie zaczynała się
          "Muzyczna Winda" czy jakoś tak. To był gwóźdź do trumny.... Podsumowując: nie
          życz nikomu co tobie niemiłe. W tym kraju niestety każdy może niespodziewanie
          znaleźć się w areszcie... Wystarczy pomówienie 2 osób :-(
          • Gość: zdzichu Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.01.05, 22:54
            Jakoś tak dziwnie się zwątkowało. To była odpowiedź do postu "gauche".
    • Gość: AntoniNA Banderas Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:54
      czy dyr. artystyczni radia Zet czytają te posty?
      mogliby
      • mela14 Re: Nienawidzę Radia Zet 28.12.04, 01:41
        a nawet gdyby czytali, to myślisz, że sugerowaliby się opinią kilkunastu osób z
        forum GW?
        Zacznę od tego, że jeśli nie odpowiada mi stacja, to jej nie słucham, zatem na
        temat Radia Zet się nie wypowiem. Nie rozumiem też ludzi, którzy marudzą, że to
        radio jest kiepskie- nie ma przymusu słuchania, a i do wyboru jest wiele
        rozgłośni. Tak krytykowane przez was słupki pokazują, że Zetkę jednak lubi
        wiele osób- nie nam jednak oceniać kim są ci ludzie.
        Radio to interes taki sam jak handel pietruszką, czy samochodami. Stacja
        komercyjna żyje z reklam, aby je mieć musi docierać do szerokiego grona
        odbiorców. Musi sprzedawać taki towar jakiego chcą klienci.
        • nocospodobnego Re: Nienawidzę Radia Zet 28.12.04, 09:07
          Mela....sądzisz, że oni to przyswoją? To impregnowane towarzystwo. Napluj
          takiemu w twarz to powie, ze deszcz pada.
          I bądź tu mądry i pisz wiersze
        • Gość: hrabia von Paulus Re: Nienawidzę Radia Zet - Anti - Radio Zet front IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:29
          Niestety, czasami słuchanie tego gówna jest mi odgórnie narzucone - np. w
          autobusie jadąc do/z pracy. Kierowcy zazwyczaj to ludzie prości, którzy nie
          wiedzą,że istnieje inna muzyka niz ta serwowana w tej przygłupiej stacji. Radio
          Zet - to taka polska Korea Północna w eterze - tam też ludzie karmieni są tym,
          że poza krajem ich szczęśliwości jest tylko głód i nędza, podczas gdy jest
          zupełnie odwrotnie.
          Anti - radio Zet front
          • Gość: robns Re: Nienawidzę Radia Zet - Anti - Radio Zet front IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 29.12.04, 13:17
            Ale ty masz Paulus nasrane we łbie. Aż sie przerazilem
    • samson77777 A ja bardzo lubię Radio Zet 29.12.04, 11:24
      ... poniewaz jest fajnym radiem towarzyszącym, podaje to co lekkie, łatwe i
      przyjemne.
      Kiedy chcę pomyśleć o czymś poważniejszym to biorę do ręki Tatarkiewicza.
      Jak Wam się nie podoba to macie jeszcze w radioodbiorniku taki pstryczek.
      Nie narzekajcie , tylko wyłączcie.Przypominacie mi bandę rozhisteryzowanych
      gó..arzy.
      • Gość: rOBNS Re: A ja bardzo lubię Radio Zet IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 29.12.04, 12:36
        BO TO JEST BANDA GÓWNIARFZY, KTÓZY NA NICZYM SIE NIE ZNAJA I PIE..
        FARMAZONY, DLA ZASADY. DO GAZU SMIECIE!
        • Gość: hrabia von Paulus Radio Zet - dla prostych jak konstrukcja cepa IP: 217.8.163.* 29.12.04, 15:02
          No i posty rBONS-a potwierdzają, że Radia Zet słuchają głównie ludzie o niskim
          ilorazie inteligencji, tacy, co nie mając nic do powiedzenia obrażają innych.
        • Gość: Radek Re: A ja bardzo lubię Radio Zet IP: *.tomaszow.mm.pl 29.12.04, 15:50
          Masz kompleksy malutki człowieczku? Widać, jaki targecik słucha tego chłamu.
          Masz problemy z głową od urodzenia, czy waśnie w związku ze słuchaniem
          bZdET? "A ja bardzo lubię Radio Zet" - a ja Ci współczuję.
    • viggo Re: Nienawidzę Radia Zet 29.12.04, 17:24
      Nalezaloby zadac pytanie czy radio komercyjne ma grac tylko dla ludu i wciaz
      patrzec na wskazniki sluchalnosci czy moze ksztaltowac gusta sluchaczy. Radio
      Zet praktycznie niczym nie rozni sie od RMFu czy Eski. Wciaz ta sama muzyka,
      podobny jezyk i uklad programow, a faktycznie ich brak. Mam tylko nadzieje, ze
      jezeli slupki zaczna spadac ktos dojdzie do wniosku, ze sluchanie w kolko
      Celine Dion, Krawczyka, Bajmu i Sarah Conor targetowi juz sie przejadlo.
      Tymczasem slucham stacji internetowych, dopoki "slupkowa zaraza" nie dotrze do
      internetu :)
    • tekisk Ja , też 29.12.04, 20:05
    • Gość: Toma Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:11
      Radio Zet jest beznadziejne. Współczuję im, że mają tylko 3 płyty. Może jakaś
      akcja charytatywna?
      • katmoso Re: Nienawidzę Radia Zet 12.01.05, 17:24
        muzyka beznadziejna, ale najbardziej zastanawia mnie jak prezenter wiadomości
        mówi: "w Szczecinie wybuchła bomba, ale o tym w serwisie za godzinę" czy jakoś
        tak podobnie. to mają być wiadomości???
    • Gość: Piksel Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 09:59
      A słupki zaczęły spadać:
      www.wirtualnemedia.pl/index1.php?act=4&id_artykulu=19406
    • Gość: theagata Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:07
      Ty jesteś normalny, to reszta jest chora, taki ogólnonarodowy niedorozwój
      muzyczny. Ja słucham tylko Radio 94 i jestem szczęśliwa, że jest takie radio,
      które gra normalną rockową muzykę. Polecam. W sklepach dostaję białej gorączki,
      czuję się jakby mnie gwałcili pseudomuzyką.
      Pozdrawiam,
      Agata
      • Gość: wrażenie Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 23:16
        ;-))
        Czekam na metamorfozę radia zet.
        • Gość: Rozhlasovy_divak Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 07:12
          Słupki,słupki,słupki....
    • Gość: Arek Radio.Słuchaj Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:09
      zgadzam się z tobą,zetka denerwuje mnie z dnia na dzien. Spytacie pewnie skąd
      ta złość i nienawiść do tej niegdyś kultowej stacji, no właśnie ngdyś zetka
      była niezależną stacją puszczająca muzyke wspaniałych twórców i mająca świetne
      audycje. Dzisiejsze "tylko wielkie przeboje" to radio w pełni komercyjne , nie
      spełniające misji prawdziwego radia. Polsie radio Trójka górąąąąąą
    • olo1033 Re: Nienawidzę Radia Zet 16.05.05, 11:47
      pyrzyce napisał:

> Nie mogę tej stacji słuchać. Zbiera mnie na wymioty. Niestety jest obecna
      > wszędzie - w autobusach, zakładach pracy, sklepach. Czy ja jestem
      > nieprzystosowany jakiś, czy może jest jeszcze ktoś taki jak ja

>>>>>>>proponuję ci radio "wszechczasów mówiące prawdę i tylko prawdę"
    • Gość: kontra Re: Nienawidzę Radia Zet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:27
      przelacz sie na Jazz Radio (jest najlepsze!!!)- niestety tylko Wwa i Krakow (no
      i cyfra plus)
    • Gość: kontra wszyscy z tego forum - posluchajcie JazzRadia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:37
    • marian.piastowski Re: Nienawidzę Radia Zet 10.08.16, 12:37
      Tak Radio Z Rmf fm radio Pik.Wali non stop te same śmiecie.Wciskają taki syf jak będę się bił za ciebie,Na wojnę nie pójdę,żałosnego Bibera.Który nie umie śpiewać tylko gada.Niemcy nie dbają o słuchaczy w Polsce.Złote przeboje to totalna porażka.Kto ich finansuje? Ostatni raz słuchałem radia w wieku 16stu lat.Czyli 30lat temu.Tydzień temu włączam radio a oni dalej walą te kawałki.Prowadzący nie słyszy tego co leci z komputera bo by ześwirował.Mam znajomego w radiu.Mają 15 piosenek i nawalają je non stop.
    • przemobo Re: Nienawidzę Radia Zet 15.09.16, 10:23
      Takie samo jak pozostałe komercyjne radia. Od dawna nie słucham:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka