Dodaj do ulubionych

To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie do

IP: 62.111.139.* 30.12.04, 09:03
przyjęcia,obrażając Oleksego.On twierdzi,że to co robił to ohyda i on na to
nie wyraża zgody.A ja stanowczo i 3 mil. bezrobotnych plus 5 mil.pracujących
za min. socj. też się nie zgadzamy by ten bencwał obrzezany nas obrażał.On ma
kase bo żyje z naszej nędzy.To on i jego kolesie taki nam los zgotowali.A
to ,że dzisiaj są agenci ,którzy współpracują z zachodem to ma być cacy?A jak
się odmieni opcja polit.to przyrzekam,że znajdę go nawet w Izraelu i tam
wymierzę sprawiedliwość.To dopiero będzie OHYDA.
Obserwuj wątek
    • Gość: nieobrzezany Porażająca jest twoja nędza umysłowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 10:28
      No cóż, można nic nie rozumieć z otaczającej nas rzeczywistości, to w końcu nie
      wasza wina, tylko nędzy ...umysłowej
      • Gość: wielbiciel prl Re: Porażająca jest twoja nędza umysłowa IP: 62.111.139.* 30.12.04, 11:38
        Brawo recepcjonistka,wreszcie wygarnęłaś tym durniom i złodziejom styropianowym
        całą prawde.Z takimi palantami ,mającymi kasy jak lodu to nikt nie pogada.Oni
        widzą tylko swoją rację.I nie widzą zagrożenia jakie może przynieść przykład z
        Ukrainy.A jest to wielce zarazliwe.Te palanty chcą więcej i więcej,mimo,że
        podatki obniżono im do 19% to jeszcze mało.A bezrobocie nie spada.A może by tak
        każdy z nich zatrudnił po 10 pracowników,chociaż przez 2 lata.
      • Gość: Falanga1 Re: Porażająca jest twoja nędza umysłowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:03
        Nie należe raczej do filo semitów, ale pan Wilsztajn jest jednym z niewielu
        którzy myślą po polsku i chcą w naszym kraju coś zmienić na lepsze(cierpi
        coprawda na ligo-fobie, ale oni to mają wszyscy). W przeciwieństwie do złodziei
        spod sierpa i młota jak Oleksio Millero czy Kwacho. I moja droga pani jeżeli
        jest pani biedna to miej pani pretensje do siebie, że nie zapisała się pani do
        SLDówka kiedy była na to pora.Może coś by pani skapneło z Kulczykowego stołu.A
        teraz to juz woda po kisielu, pani przyjaciele niedługo pójdą siedzieć. Choć
        podobno jeden cygan dał sie powiesić dla "towarzystwa" i boje się że przy pani
        nędzy umysłowej pani też to grozi.Pan Wilsztajn nie zmienił nazwiska na
        Kwaśniewski czy Kwiatkowski jak większość pani "towarzyszy broni".
    • Gość: Recepcjonistkla Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: 62.111.139.* 30.12.04, 10:38
      TE-nieobrzezany własnie dałeś dowód swojejIQ mogę powiedzieć ,że jestes
      niedorozwinięty umysłowo czyli inaczej'',skoro nie dostrzegasz tego wszystkiego
      co się dzieje w kraju.Należysz pewno do grona wyzyskiwaczy którzy sprzedali
      nasz kraj i to co ja i moi rodzice zbudowali.Po prostu jesteś
      złodziejem.Zapytaj 70 % społeczenstwa czy im się dobrze powodzi tak jak Tobie?
      • Gość: anex Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.aster.pl 30.12.04, 14:23
        Prawidlowo pisze sie Wildstein.
        Droga recepcjionisko - wieszaj prawidlowo klucze i filuj kto wchodzi.
        Na 100 naprawde bogatych Polakow 95 jest scisle powiazanych z PZPR/SLD.
        T.zw. prawica ani nie miala czasu, ani mozliwosci, ani UMIEJETNOSCI dorobienia
        sie fortun kosztem spoleczenstwa. 98% "wielkich przewalow" zostala dokonana w
        scislym porozumieniu z politykami i sluzbami ich wspierajacymi - przyjaciolmi
        m.in. p.Oleksego.
        Na koniec - B.Wildstein jest jednym z najzakomitszych polskich dziennikarzy o
        olbrzymiej, wszechstronnej wiedzy, wyjatkowo odwazny w krytyce wszystkich
        naszych politycznych nonsensow. Nigdy nie byl oportunista (co jest b.powszechne
        wsrod dziennikarzy), i to dzieki takim jak on mozna miec nadzieje, ze kraj
        bedzie powoli "normalnial"
        Pilnuj kluczy.

• Gość: Recepcjonistkla Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: 62.111.139.* 30.12.04, 15:31
          Anex-aleś Ty cienki jak nasz "Bolek"tz. wasz.Mijasz się z prawdą w ocenie
          Wilsztajna.Nie pamiętam by kiedykolwiek skrytykował pięknego "maniusia" gdy ten
          sterował przekrętami za rządów Buzka[nie chce mi się ich wymieniać],bo jest ich
          dużo,np: Szeremietiew[czy on też obrzezany?],itd,itd.Wy jesteście wszyscy po
          jednych pieniądzach.ZŁODZIEJE.
          • Gość: anex Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.aster.pl 30.12.04, 15:43
            Droga recepcjonistko. Nie Wilsztajn tylko Wildstein. Nie Aloksy tylko Oleksy.
            Pilnuj kluczy.
    • Gość: mike Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.pke.pl 30.12.04, 12:23
      to co mówił p. Wildstein nie miało nic wspólnego z gospodarką, sytuacją
      materialną ludzi itp. mówił jedynie i aż tak wiele o rządzących przez ponad 60
      lat naszym-moim krajem ludziach którzy nie mieli, niestety, nic wspólnego z
      Polską poza jedynie jej rozgrabianiem. Banda kłamców, złodzieji /tych zwykłych
      jak też tych z najwyższych półek/, agentów róznej maści, zwykłych pospolitych
      rzezimieszków. Mówił także o tym żeby nie łączyć Go z tymi którzy się na to
      zgadzali i współpracowali z tymi "czerwonymi Polakami", ja również nie zgadzam
      się aby stawiać mnie na równi z tymi czerwonymi zwykłymi chamami , którym udało
      się kupić czy "załatwić" sobie wykształcenia i fortuny.
    • Gość: ptok a ja go lubię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 18:13
      zawsze z zaciekawieniem słucham wypowiedzi Bronisława w Toku jak i w Puls, bo
      jest b.dobrym dziennikarzem, jednym z najlepszych
      Ma też odwagę wyrażać swoje poglądy. Myślę, że dobrze by się z nim dyskutowało

wild-stein czy to się tłumaczy dziki kamień?
      • Gość: jan Re: a ja go lubię IP: *.chello.pl 30.12.04, 20:24
        i ja
    • law_and_justice Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie 30.12.04, 22:02
      No proszę, gdy przychodzi co do czego, postkomuniści zaczynają przypominać
      ludziom ich pochodzenie. Jakie to nielewicowe!

Ileż razy będziecie jeszcze wypominać "rządom prawicowym" miliony biedujących ?
      Komuniści odpowiadają za 60 zmarnowanych lat (nie wspominając o
      najwartoścowszych obywatelach, których wymordowali bądź wyrzucili) i jeszcze
      mają czelność zrzucać winę na innych.

Brawo Bronisław Wildstein. Tak trzymać.
      • jacekm22 Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie 30.12.04, 22:07
        Pan Wildstein jest jednym z najlepszych polskich dziennikarzy !!
        Brawo tak trzymac!!!!
        • Gość: Gregg Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.chello.pl 30.12.04, 23:04
          Z niego jest taki dziennikarz, jak z gazetowowyborczego Pawła Śpiewaka wielki
          socjolog. Ten sam niebezpiecznie wysoki poziom tlumionych kompleksow: tydzien
          temu w Toku Spiewak komentujac sprawe Oleksego poslugiwal sie
          frazeologia "spieprzaj dziadu" Kaczynskiego (kto sluchal, wie, o czym mowie)
          Jak na doktora socjologii, to aparat pojeciowy zalosny. Wylaczylem radio.
          • jacekm22 Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie 31.12.04, 00:41
            Gość portalu: Gregg napisał(a):

> Z niego jest taki dziennikarz, jak z gazetowowyborczego Pawła Śpiewaka wielki
            > socjolog. Ten sam niebezpiecznie wysoki poziom tlumionych kompleksow: tydzien
            > temu w Toku Spiewak komentujac sprawe Oleksego poslugiwal sie
            > frazeologia "spieprzaj dziadu" Kaczynskiego (kto sluchal, wie, o czym mowie)
            > Jak na doktora socjologii, to aparat pojeciowy zalosny. Wylaczylem radio.
            Jesli nie chcesz sluchac pana Wildsteina po prostu wylacz radio lub zmien
            stacje np na radio maryja.
            • Gość: Gregg Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.chello.pl 31.12.04, 11:07
              Swietna propozycja! Tylko, gdybys czytal uwaznie, to bys wiedzial, ze obsluge
              radioodbiornika mam juz dzieki Bogu jako tako opanowana. BTW: Jestes klakierem
              p. Wildstiena? Tak sam z siebie? Gratuluje i wspolczuje.
          • Gość: anex Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.aster.pl 31.12.04, 01:50
            Gregg - dlaczego dwa gg - nie wystarczy jedno G ?? Co to znaczy "ten sam
            niebezpiecznie wysoki poziom tlumionych kompleksow" ???. Co ma z tym wspolnego
            niejaki prof. Spiewak? Gdzie jest recepcjonistka ?. Co to znaczy "aparat
            pojeciowy" ?? Wylacz radio i swoj "aparat pojeciowy". Do domu wrocilem o ok.
            01,15 - owszem, owszem - powoli dochodze do siebie..... a dzisiaj Sylwester ...
            i nie wiem Greggggg czy bede mial czas zapoznac sie z Twoimi zlotymi .... a
            gdzie recep
            cjonistka ?? Baw sie dobrze. Powodzenia.
            • Gość: Gregg Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.chello.pl 31.12.04, 10:59
              To Śpiewak jest juz profesorem??? Porazajace! ;-) Rowniez milez zabawy zycze
        • Gość: Gregg Re: To co dzisiaj wypowiadał B.Wilsztaj jest nie IP: *.chello.pl 31.12.04, 11:03
          jacekm22 napisał:

> Pan Wildstein jest jednym z najlepszych polskich dziennikarzy !!
          > Brawo tak trzymac!!!!

... i nie popuszczac!!!! Bo co by to bylo, gdyby Pan Wildstein popuscil,
          uwolnil choc na chwile te swoje szare komorki z ideologicznej smyczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka