mlamert 13.01.05, 12:17 Program Rewelacyjny! Zwietna muzyka - nie ma takiej w |adnym radiu w Polsce, swietni muzycy, swietni ludzie, doskonala atmosfera!!! Chce zeby bylo tego wiecej i w troche lepszym czasie!!!!!!!!!! NP. od 16 - 19. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_strzalek Re: Woobie doobie 19.01.05, 01:56 piszesz o tym jakbys sam ta audycje prowadzil i chcial sie troche podreklamowac ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufin Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 22:17 kolesie z woobie doobie nieżle sie promuja,nawet sami na forum sie chwalą. nie od dziś wiadomo że ta pseudo audycja określana jest jako żenada Odpowiedz Link Zgłoś
massta Re: Woobie doobie 19.01.05, 02:46 tak zresztą najprawdopodobniej jest. ŻENADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trumpette Re: Woobie doobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:33 Audycje są super! Humor na który czeka się cały tydzień :D A moherowa godzilla i kontynuacja niektórych wątków mnie poprostu rozwala! Tak trzymać chłopaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklama Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:43 Skoro byla raklama to teraz, obiektywna prawda od słuchaczy: • co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: zniesmaczony 12.01.2005 22:36 + odpowiedz co to jest?! jakis magiel w męskiej wersji! audycja lubi dubi to jakas zenada! o czym ci kolesie gadają?! o niczym!!! i tak polowy nie slychac, bo dykcja fatalna!!!! ciekawe ile sie placi takim "talentom". • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl Gość: Kalafior 12.01.2005 22:41 + odpowiedz Podobno radio dla ludzi myslacych,a a audycje prowadza ziomale a la radiostacja • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: zniesmaczony 12.01.2005 22:53 + odpowiedz ziomale a la radiostacja sa na 10x wiekszym poziomie niz to COS, bo na pewno audycja tego nazwac nie mozna! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.kosson.com Gość: retycoto 12.01.2005 22:46 + odpowiedz polecam szefom stacji fragment łubicośtam z 22:41.. pewnie macie to gdzieś nagrane..? Nie mam pojęcia, co facet powiedział, tak seplenił. W przedszkolu by go nie zatrudnili! I kto to prowadzi?? Jakaś kuna bez żagla!? Szkoda gadać było takie, że szkoda gadać, a to jest takie, że..ech.. Te 30 minut słuchania to stracone 30 minut w moim życiu. Żegnam. • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: lumpex 12.01.2005 22:50 + odpowiedz szkoda gadac bylo spoko. przynajmniej mozna bylo zrozumiec o czym dziewczyny mowily. a to?! tragedia!!! kolesie bawia sie swietnie w swoim towarzystwie i swoimi zarcikami. niech ida pogadac do knajpy...WSTYD • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: myszka 12.01.2005 22:51 + odpowiedz Gdzie do kur.y nedzy jest Szkoda Gadac, dlaczego nie ma dzis tej audycji. panienki byly fajne i mowily przynajmniej normalnie a nie przekrzykiwaly sie tak jak te pawiany co teraz w studiu niby program robia. Ludzie to ma byc radio dla inteligentow!! Lubi-dubi to jakas kolejna pomylka tej stacji. I dlaczego zniknelo Szkoda GAdac bez zadnych informacji. Jak Lizut MIka i Michalak. Brawo! Tearz jeszcze proponuje wyrzucic Rybiskiego i Ziemkiewicza i juz nikt normalny nie zostanie w tej stacji. • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl Gość: Kalafior 12.01.2005 22:53 + odpowiedz Panowie powiedzieli "zaglosujcie, ktory Dj ma opuscic studio": wybieram odpowiedz "niech wszyscy ida i nie wracaja". Gdzie mozna wrzucic glos? ;) • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: zniesmaczony 12.01.2005 22:57 + odpowiedz NIECH NIE WRACAJA! jestem za! zeganmy to towarzystwo wzajemnej adoracji!!!! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: fan szkoda gadac 12.01.2005 22:59 + odpowiedz popieram muszke. GDZIE DO K..NĘDZY JEST SZKODA GADAĆ. zmysłowe dziewczyny zastąpiły jakieś niewyparzone ryje!!! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: skandal 12.01.2005 23:06 + odpowiedz Właśnie zrobiłem cośczego nie robiłem już bardzo dawno... Zmieniłem stację... I to na jaką... Na RMF FM... Wolę muzyczną sieczkę niż gadki pryszczatych licealistów... Dobrze że choć w porankach i oklokach są inteligentni ludzie... • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: rece-opadaja 12.01.2005 23:08 + odpowiedz • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ręce-opadają 12.01.2005 23:15 + odpowiedz nie da się słuchać! dykcja tragedia, przemyślenia dno! i nic nie ratuje tych panów nawet ich muzyczne korzenie. tym bardziej, wracać na scenę! prowadzenie audycji zostawcie dziennikarzom, albo studentom ps. szkoda gadać, może będzie w inny dzień? nie wierze, że ci prostaccy kolesie są zamiast kulturalnych dziewczyn • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: skandal 12.01.2005 23:20 + odpowiedz W tym radiu Fszystko jest możliwe. Zaczynam sią przyzwyczajać do RMFu. • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: zniesmaczony 12.01.2005 23:24 + odpowiedz cytat z "audycji" lubi-dubi: -kiedy artysta powinien zejsc za sceny? - a kiedy bedzie chcial! -ahahahaha, dobre... to tyle • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: skandal 12.01.2005 23:27 + odpowiedz zniesmaczony, po co tego słuchasz? ja zaczynam kochać RMFowa sieczkę!! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: zniesmaczony 12.01.2005 23:33 + odpowiedz to ja przeżucam się na zetke! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Karol 12.01.2005 23:33 + odpowiedz No rzeczywiście poziom, jak to mówią na Śląsku 500... pod ziemią. Wszedłem na stronę tych panów i oni po prostu mówią o tym w czym robią. Sami pracują nad tą muzyką a słuchaczy naciągają na dyskusje dlaczego jest tak a nie inaczej. Najgorsze jest to, że wedle tego co widnieje na ich stronie to robią już audycje radiowe od lipca. A brzmią jakby pierwszy raz im ktoś dał cokolwiek powiedzieć i pletą co tylko mogą. A i proszę nie pisać,że Szkoda Gadać było dużo lepsze. Było bardziej ludzkie. Pan przed chwilą powiedział, że od lutego audycja będzie dłuższa, a ja zawsze czekam na powtórkę PORANKA, czyli teraz będę musiał jeszcze dłużej. Czy szykują się jakieś zmiany w ramówce od lutego?? • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jordan 12.01.2005 23:49 + odpowiedz Dlaczego ci ludzie robią audycje muzyczna w radiu mowionym. I jeszcze sie tym chwala niech ida do rock radia lub do pogody to tez agora, a nie zasmiecaja radio informacyjne. juz wystarczy ze wojciul robi audycje muzyczna! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: marianne 12.01.2005 23:53 + odpowiedz bo do zadnego innego by ich nie wzieli!! a moze oni sa tu bezprawnie? moze wlamali sie do radia, obezwladnili dziewczyny ze Szkoda Gadac i dorwali sie do mikrofonow. trudno uwierzyc ze ktos ich zatrudnil, to radio ma chyba szefa? • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jordan 13.01.2005 00:02 + odpowiedz Nir, to radio ma tylko szefowa. Ale jak widac, a raczej slychac ona nie panuje nad tym co jest na antenie. • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ODESZLI !! 13.01.2005 00:22 + odpowiedz MIKI, RACZKA, MICHALAKA, LASKOWSKIEGO, WIELOWIEYSKIEJ, SZKODA GADAĆ... TEGO PANI EWO NIGDY NIE WYBACZYMY !! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: przechodziłam 13.01.2005 07:19 + odpowiedz A mi się podobało ! • Re: co to jest?!!!!?????? IP: 172.16.3.* Gość: xxx 13.01.2005 10:55 + odpowiedz Dziewczyny, nie wstyd Wam? Zupełnie jak Mika - czy to jest naprawdę jedyny sposób, żeby sobie podnieść samooocenę? zakładajac wątek we własnym interesie , o sobie i zaśmiecać swoją frustracją, żółcią i nieudacznikostwem to forum? A nie lepiej wziąć się do pracy nad sobą? Naprawdę myslicie, że takie jesteście juz doskonałe, medialne, radiowe? Aj waj - to nie wróżę Wam zbyt błyskotliwych karier. • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: razdwatrzy 13.01.2005 16:34 + odpowiedz rzeczywiscie straszne g... bylo w radiu wczoraj w nocy • Re: co to jest?!!!!?????? IP: *.t6.ds.pwr.wroc.pl Gość: FurioSan 13.01.2005 12:39 + odpowiedz Ci owi "kolesie" to sa muzycy - na tym sie znaja i probuja zrobic cos Odpowiedz Link Zgłoś
pan_strzalek Re: Woobie doobie 21.01.05, 12:59 ja audycji nie slyszalem, to sie nie czepiam. ja sie tylko czepiam tej opinii, co wyglada jak list do Stalina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malika Re: Woobie doobie IP: *.206.112.115.telsat.wroc.pl 07.02.06, 21:01 Jasteście nuuudni, a to największy grzech... współczuję waszym kobietom, które mają was na codzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malika Re: Woobie doobie IP: *.206.112.115.telsat.wroc.pl 07.02.06, 21:04 To było do Waszych drętwych komentatotów - panowie Wojtek i Cezary... Odpowiedz Link Zgłoś
marekzwawy Re: Woobie doobie 02.02.05, 22:12 Uważam, że bardzo słusznie powiedział jeden z rozmówców o szacunku dla innych artystów nawet gdy nie reprezentują tego samego nurtu lub opcji artystycznej. Chciałbym aby to motto przyświecało niektórym moderatorom przy omawianiu zjawisk i wykonawców muzycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwiec 14 Re: Woobie doobie IP: *.chello.pl 27.04.05, 23:44 marekzwawy napisał: > Uważam, że bardzo słusznie powiedział jeden z rozmówców o szacunku dla innych > artystów nawet gdy nie reprezentują tego samego nurtu lub opcji artystycznej. Nie słuchałem, ale czy chodzi o artystów w stylu pani nieznalskiej (-;? (Błąd zamierzony). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edge Re: Woobie doobie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 28.04.05, 17:50 nie, ale slyszalem, ze byc moze chodzi o artystow aka jankowski hendryk (blad zamierzony) (-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Woobie doobie IP: *.bait.pl / *.bait.pl 05.02.05, 20:27 !!! mi tez sie podobalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melania Re: Woobie doobie IP: *.bait.pl / *.bait.pl 05.02.05, 20:34 z niejednego pieca- rewelka!!! super muza! powinno byc wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrad Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 21:08 TAK!! Zwłaszcza w radiu gadanym i informacyjnym. Ludzie chyba Was pogieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchacz Re: Woobie doobie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 15.03.05, 18:36 bardzo spoko fala. w koncu ktos o strawnym podjesciu do radia, a nie nastepny student na stazu - "bo se siwi musze podkrecic". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pleban Woobiedoobie są niesomowicie smakowici!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 22:59 Tak jak dobry papierosss... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:24 no wyscie chyba stracili dobry gust , wpuszczac do siebie tych kolesi , wystarczy spojrzec na ich rozpiske - funky filon , piasek , przeciez to tandeciarze , producenci najwiekszych kich lansowanych przez oficjalne radia - kasia kowalska , itd . to jest muzyvzna komuna w doslownym tego slowaznaczeniu i w przenosni tez , pozdrowienia dla sluchaczy tok fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Woobie doobie IP: *.zory.msk.pl 02.05.05, 20:57 Krzysiu!! proponuje posluchac audycji "TYCH KOLESI"......a dopiero potem sie wypowiadac..... P.S. znajomo wygladajace ip ;-)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:28 przepraszam , jeszcze jedno - WIESNIAKI, to slowo tlumaczy wszystko , nie obrazajac mieszkancow wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Woobie doobie IP: *.zory.msk.pl 02.05.05, 21:02 .....Krzysiu......pomysl zanim cos napiszesz...to naprawde nie jest trudne;-))) pozdr once again;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 12:21 gratulacje za produkcje znanego przeboju pt " mala chinka " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejchudy Re: Woobie doobie IP: *.pukam.pl / *.pukam.pl 06.07.05, 21:28 ten zespół "ultra"- sorry- perkusja taka sztuczna? poproszę o żywą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~marek Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:40 wiem dlaczego boicie się Kaczyńskich. Przecież TokFm jest powiązane z Gazetą Wyborczą a ta z Michnikiem, Kwaśniewskim i czerwonymi. Gazeta Wyborcza oraz Polsat i inne media już promują Tuska ze strachu przed zmianami. Po prostu czerwoni dogadali się z Michnikiem i podzielili wpływy. Teraz boją się zmian. Poza tym TokFm jest radiem lewicowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Woobie doobie IP: *.180.219.81.magma-net.pl 28.09.05, 23:38 Musze przyznac, to jeden z najgorszych, moze najgorszy program TOK FM. To ze sluchacze mowia bzdury mozna darowac, ale ze prowadzacy audycje to skandal. Ten program wyraznie odbiega poziomem od pozostalych w radiu Tok FM. Powinni prowadzic audycje co najwzej w jakiejs szkolnej rozglosni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaCCCPer Re: Woobie doobie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.05, 22:50 zainteresujcie sie radiem juzef:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaCCCPer Re: Woobie doobie IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.05, 22:51 graj im w kaczy kuper;) tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafmalec Re: Woobie doobie IP: *.boreknet.com 23.11.05, 22:09 ten program jest po prostu B O S K I................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr gore Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:56 słucham was I raz i stwierdzam że wymiatacie, zajefajny programik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 22:53 oddaje swoj glos...macie byc w srode do rana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram! Re: Woobie doobie IP: *.acn.waw.pl 07.12.05, 23:12 jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tazet Re: Woobie doobie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.05, 19:59 Mi ten program przypomina raczej "NIe" Urbana czy Radio Księdza Wiadomego, tyle że z pozycji odwrotnej. Generalnie żenada i rynsztok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Woobie doobie IP: *.206.112.115.telsat.wroc.pl 07.02.06, 20:57 taaak chcę Was (słuchać)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata z poznania [...] IP: *.echostar.pl 20.12.05, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. offtopic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:52 a teraz z innej beczki: czy ktoś wie gdzie można dorwać wczorajszy powerplay zdaje się .. Halina Babkowsky ... albo jakoś tak :) pozdr a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes z Krakowa Re: Woobie doobie IP: *.telnet.krakow.pl 24.12.05, 13:58 Gdzie jest Wasz powerplay ze srody (Halina) Chłopaki program jest pyszny. Tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Woobie doobie- 28.12.05 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:55 Hejka, co myslicie o "koronacji maliniaka" oraz o całowaniu chleba z tel kom w dłoni "maliniakowej" Odpowiedz Link Zgłoś
xantos.poznan Re: Woobie doobie 02.01.06, 10:13 Audycja rewelacyjna! Słucham jej niekiedy w aucie wracając do domu i całą drogę mam wyśmienity ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowy_z_wyboru Re: Woobie doobie IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 01:19 słuchałem wczoraj tego programu jadąc autem prawdę mówiąc przez przypadek i po raz pierwszy hmm tak go słuchałem i odniosłem wrażenie, że jest robiony dla idiotów dzwonili tam różni ludzie trudno powiedzieć ale chyba sympatycy programu gadali od rzeczy fakt ze się uśmiałem czy ktoś go jeszcze słuchał o co w nim chodzi ? ....................................................... i oni zwolnili Ziemkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Woobie doobie IP: *.sap.com / 217.8.176.* 05.01.06, 12:27 audycja troche w klimacie dawnego jw23 z rmf'u super sprawa i mam nadzieje, ze przetrwa jak najdluzej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hełm strażacki Re: Woobie doobie IP: *.chello.pl 05.01.06, 15:02 Taaaaaaaa. Strasznie śmieszny program , zwłaszcza dla zwolenników humoru koszarowego rodem z Bawarii. Dwóch błaznów bez polotu chichocze sie jak dwie panienki w podstawówc w ostatniej ławce.Wystarczy że jeden beknie jakąś monosylabę a drugi już zanosi sie głupawkowatym chichotem. Przypominaja mi pewną , na oko 10 letnią dziewczynkę która jechała ze mną w przedziale 3 godz i chiochotała non stop bez najmniejszego powodu. Ten duet kabotynów sam sobie wystarczy do szcześcia. O kilka poziomów przerasta ich np Man który prowadzi subtelną i nasyconą wyrafinowanym humorem narrację dla naprawde kumatych. A co mi odbiło żeby w ogóle robić takie porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weber Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 20:42 Jak zdobyć namiary na pana Gąsiora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamnaimięwacław Re: Woobie doobie IP: *.autocom.pl 23.02.06, 11:50 koleś jest mistrzem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: Woobie doobie IP: *.206.112.115.telsat.wroc.pl 07.02.06, 20:53 współczuję nizin umysłu... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekfranek Re: Woobie doobie 16.02.06, 13:22 Było by super jakby ten program był conajmniej taki jak dawny jw23 z RMF. Ale niestety WD jest duzo gorszy. Na moje oko "stanowi on" tylko ze 40% fajności jw23. No ale trzeba przyznac ze tych audycji nie da sie porównywac, bo WD to audycja w większości słuchaczy a nie prowadzących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cuba Re: Woobie doobie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.01.06, 22:14 Chłopaki wstydzą się że tok.fm należy do Agory to chyba wylecą z roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:50 Zastanawiam się, po co ci wszyscy ludzie słuchają tej audycji skoro im się tak nie podoba.Krytykują, krytykują i jak widać ciągle słuchają.Po cholere słuchacie akurat tej stacji!!!! Przełączcie się na Radio Mocher albo na cokolwiek innego i dajcie już wreszcie tym chłopakom spokój. Jak się chce to każdego redaktora i moderatora, niezależnie od stacji, można krytykować i zawsze coś się na niego znajdzie - tylko po co?? Wystarczy zmienic częstotliwość i już!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Olczyk Re: Woobie doobie IP: *.pai.net.pl 25.01.06, 21:49 To przecież absurd. Benek przegiął. Acha, nie wiem czy prawo się zmieniło, ale papież miał nieomylność tylko w sprawach wiary. I tak jest przykro... Zwłąszcza, że uzurpuje sobie prawa do encyklik poprzedników, którzy wielokrotnie wypowiadali się w sprawach społecznych jak Jan XXIII czy Jan Paweł II. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Woobie doobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:31 Audycja całkowicie w duchu i po linii "michnikowszczyzny". Zresztą nic nowego w tym radiu: target stanowi banda atyklerykałow, mających na pieńku z własnym proboszczem + BYLI BENEFICJENCI SB lub ich dzieci + klientela Jerzego Urbana. Szkoda czsu na ten poziom. Stawiacie na półinteligentów, niestety dzwonią tylko ćwierć. Odpowiedz Link Zgłoś