teko1 24.05.02, 13:40 Najbardziej brak mi Walka. Byl wyjatkowym prowadzacym, a jest przecietnym korespondentem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuskus Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.u.mcnet.pl 24.05.02, 14:19 Korespondentem tez jest bardzo dobrym, tylko jego glos brzmi dziwnie przez telefon. A Baron, niestety, nie dorasta mu do piet. Walek wroc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teko1 Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... 24.05.02, 14:58 Gość portalu: Kuskus napisał(a): > Korespondentem tez jest bardzo dobrym, tylko jego glos brzmi dziwnie przez > telefon. > > A Baron, niestety, nie dorasta mu do piet. Walek wroc!!!! Przepraszam, ale tu nie chodzi o dziwny głos przez telefon... Nie w tym rzecz. Problem w tym, że pracując jako korespondent Marek Wałkuski nie ma możliwości wykorzystania takich atutów, jak szybka pointa, specyficzne(w dobrym tego słowa znaczeniu oczywiście)poczucie humoru i genialne pomysły na główne tematy audycji. Pamiętasz np. Akwarium Wielkiego Wałka? Mistrzostwo świata! A Baron? To po prostu nie w jego stylu. Coz... Facet nie ma tej "iskry bozej" i blizej mu do bezbarwnej i teatralnie pogodnej Anety Wrony niz do Walkuskiego, czy Tomasza Sianeckiego, ktorego, nawiasem mowiac, tez brakuje na antenie 3... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 19:55 teko1 napisał(a): > Gość portalu: Kuskus napisał(a): > > > Korespondentem tez jest bardzo dobrym, tylko jego glos brzmi dziwnie przez > > > telefon. > > Walkuski nie nadaje przez telefon, tylko nie nadaje się na korespondenta. > Problem w tym, że pracując jako korespondent Marek Wałkuski nie ma możliwości > wykorzystania takich atutów, jak szybka pointa, specyficzne(w dobrym tego słowa > > znaczeniu oczywiście)poczucie humoru i genialne pomysły na główne tematy audycj > i. Co Ty wiesz o zabijaniu ? Pierwsze slyszę, że korespondent nie może wykazać się umiejętnoiścią szybkiego puentowania, czy poczuciem humoru. Chyba za bardzo przyzwyczaileś się do bardzo niskiego poziomu obecnych korespondetów radia i telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
teko1 Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... 28.05.02, 11:35 Gość portalu: jacek napisał(a): > > Co Ty wiesz o zabijaniu ? Pierwsze slyszę, że korespondent nie może wykazać się > > umiejętnoiścią szybkiego puentowania, czy poczuciem humoru. Chyba za bardzo > przyzwyczaileś się do bardzo niskiego poziomu obecnych korespondetów radia i > telewizji. Sorry. Będę obstawał przy swoim. Wałkuski ma fantastyczne predyspozycje na prowadzącego i facet się marnuje jako korespondent. "Pierwsze slyszę, że korespondent nie może wykazać się umiejętnoiścią szybkiego puentowania, czy poczuciem humoru." Proszę zwrócić uwagę, że Wałkuski przesyła z USA gotowe, nagrane materiały. Z natury rzeczy jest to statyczne: jakiś "ciekawostkowy" temat + czyjaś wypowiedź + komentarz. Montujemy to, wysyłamy i do kasy. Gdzie tu miejsce na rozwinięcie skrzydeł, na typową dla niego ciętą ripostę lub słynne gry słów? ? Marek Wałkuski jest stworzony do programów na żywo. Niech Baron leci do Stanów. Na Wronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 12:17 teko1 napisał(a): > > Sorry. Będę obstawał przy swoim. Wałkuski ma fantastyczne predyspozycje na > prowadzącego i facet się marnuje jako korespondent. "Pierwsze slyszę, że > korespondent nie może wykazać się umiejętnoiścią szybkiego puentowania, czy > poczuciem humoru." Proszę zwrócić uwagę, że Wałkuski przesyła z USA gotowe, > nagrane materiały. Z natury rzeczy jest to statyczne: jakiś "ciekawostkowy" tem > at > + czyjaś wypowiedź + komentarz. Montujemy to, wysyłamy i do kasy. > Gdzie tu miejsce na rozwinięcie skrzydeł, na typową dla niego ciętą ripostę lub > > słynne gry słów? ? Niestety, mówisz o rzeczach na których się kompletnie nie znasz. Jeśli ktoś jako korespondent nie umie puentować, błyskotliwie komentować, inteloigentnie analizować i jeszcze tak to poda c, żeby wszyscy z zapartym tchem sluchali to znaczy, że to d... a nie korespondent. Piszesz :"Marek Wałkuski jest stworzony do programów na żywo.". Zawodowy korspondent wchodzi na żywo, a z taśmy brzmi tak, że nawet nie jesteś w stanie poznać, że to już nie żywiec. " Niech Baron leci do Stanów. Na Wronie." - nie sil się na nieeleganckie zlośliwości, bo nawet nie warto ich komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teko1 Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.publicis.com.pl / 192.168.0.* 28.05.02, 14:46 Gość portalu: beata napisał(a): > Niestety, mówisz o rzeczach na których się kompletnie nie znasz. Jeśli ktoś jak > o > korespondent nie umie puentować, błyskotliwie komentować, inteloigentnie > analizować i jeszcze tak to poda c, żeby wszyscy z zapartym tchem sluchali to > znaczy, że to d... a nie korespondent. > Piszesz :"Marek Wałkuski jest stworzony do programów na żywo.". > Zawodowy korspondent wchodzi na żywo, a z taśmy brzmi tak, że nawet nie jesteś > w > stanie poznać, że to już nie żywiec. > Ależ ja się z Tobą zgadzam. Nie ma watpliwosci, ze Wałek doskonale sobie poradzi w Stanach jako korespondent. To oczywiste: tyle lat w branzy, łeb ma na karku, itd. Chodzi mi tylko o właściwe wykorzystanie czyjegoś talentu. Myślę, że dla nas, słuchaczy, więcej byłoby pożytku z Wałka prowadzącego, niż z Wałka korespondenta. A mój tekst z Baronem i Wroną... No, faktycznie. Trochę to było na poziomie Polsatu. Sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 15:24 Gość portalu: teko1 napisał(a): > > znaczy, że to d... a nie korespondent. > > Ależ ja się z Tobą zgadzam. Nie ma watpliwosci, ze Wałek doskonale sobie poradz > i > w Stanach jako korespondent. To oczywiste: tyle lat w branzy, łeb ma na karku, > itd. No więc jednak się ze sobą nie zgadzamy. Ponieważ ja uważam, że Walkuski sobie nie radzi. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
teko1 Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... 28.05.02, 15:51 Gość portalu: beata napisał(a): >> > No więc jednak się ze sobą nie zgadzamy. Ponieważ ja uważam, że Walkuski sobie > nie radzi. I to by było na tyle. Chwileczkę, momencik!! No to chyba tym bardziej mam rację? Niech wraca i robi to, w czym się sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
kuskus3 Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... 24.05.02, 20:17 Oczywiscie, ze masz racje a propos genialnosci Walkuskiego w programach na zywo. Tesknie za tym okrutnie i mam nadzieje ze to kiedys wroci (czy istnieje cos takiego jak kadencja korespondenta i kiedy sie konczy?), chcialabym jednak oddac mu sprawiedliwosc takze i w obecnej roli. Kilka tygodni temu sluchalam Klubu 3 nt. pozwu prawnikow amerykanskich w imieniu potomkow niewolnikow o jakies miliardy dolarow. Zadaniem Walkuskiego mialo byc ogolne nakreslenie sytuacji, a w studiu miala odbyc sie dyskusja na powyzszy temat w gronie specjalistow. Po trwajacej kilka minut korespondencji prowadzacy poprosil jakiegos goscia w studiu o zabranie glosu, na co ten po chwilowej ciszy powiedzial, cyt. "yyy... yyyy... wlasciwie to wszystkie najwazniejsze aspekty sprawy zostaly poruszone w korespondencji...yyy " Jest po prostu b. dobrym dziennikarzem i tyle. Ale jasne, ze wolalabym go sluchac na zywo. A Walkuski i Sianecki (+ boski Andrus) byli w dawnych pieknych czasach moimi ulubionymi prezenterami. A jeszcze dawniej Pawel Zegarlowicz, kiedy prowadzil popoludniowa zd3. Ale kto to pamieta? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mj Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: venus:* / 192.168.1.* 17.07.02, 01:28 Ja pamietam Pawla Zegarlowicza, byl moim ulubiencem. Pamitam wszystkie audycje z ostanich 20 lat. Mam 30 i od właśnie 20 słuchalem non stop PR3. SŁUCHAŁEM!!!!!! To było radio z duszą teraz wymiociny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.marwit.gliwice.pl 24.05.02, 19:49 Walkuski rano to bylo to. Czasem wstawalem rano tylko po to, zeby go posluchac (a jestem strasznym spiochem). Balonik nie jest zly, zle dla niego nie zrywam sie z lozka. A kwarium to tylko jeden przyklad - mi najbardziej utkwila w pamieci akcja pt. "dlaczego kura przekroczyla ulice?" W kategorii prezenter jajcarski brakuje mi tez Igora Blachuta (Droga na Ostroleke). On ma specyficzne poczucie humoru absurdalnego. A teraz probuja nam wcisnac jakies kity typu Wrona i Orzech (ten jeszcze od biedy ujdzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 09:47 Mnie brakuje OBU ZD3. Obie te audycje były żywe, udział słuchaczy zapewniał, że często były to bardziej audycje rozrywkowe, niż informacyjno - muzyczne. Tu nie można było nic poprawić (zepsuć się udało skutecznie). A Wałkuski wykrakał: gdy słuchacz napisał "won z wami!" - Wałkuski skomentował: "Won z panem!". Prezes musiał słuchać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodka Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 62.89.101.* 27.06.02, 11:11 Jak Walek wyjechal, czulam jakby wyjechal ktos bliski. Codziennie wstaje o 6.00, najpierw wlaczalam radio i witalam sie z Walkiem (chyba, ze zaspal), dzieki niemu od rana bylam w dobrym humorze. Teraz rano nie spiesze sie tak z wlaczeniem Porannej ZD3. Cos umknelo. Ostatnio kupilam plyte z "Romea i Julii", Walek uwielbial te kawalki. Ostatnio coraz czesciej slucham innych stacji, wczesniej o tym nawet nie myslalam. Na ra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 212.234.226.* 02.07.02, 16:15 Frodka, przyznasz, ze muzyka z Romeo i Julii jest niezwykla. Ja kazalem sobie te plyte kupic we Francji ponad rok temu, zaplacelem kolosalne pieniadze, ale nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodka Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.datastar.pl 03.07.02, 08:31 Taj, płyta jest rewelacyjna. Nie znam francuskiego, ale "czuje" te piosenki, jest w nich niesamowita energia a zarazem delikatnosc. Zaplacilam 60 zl i tez nie zaluje (a tak w ogole to szukalam tej plyty ponad rok). Ostatnio plyty i ksiazki kupuje w merlinie, maja duzy asortyment i promocje, minusem jest oplata za przesylke. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 212.234.226.* 03.07.02, 09:42 Czolem Frodka ! Nieskromnie przyznam, ze w Merlinie zamiescilem recenzje naszej ulubionej plyty, recenzje entuzjastyczna, oczywiscie. NIedawno we Francji ukazala sie kolejna plyta z muzyka z tego spektaklu, tym razem jest to dwyplytowy album z nagraniami "live" i z kilkoma sciezkami z obrazkami z przedstawienia. Wszystko za jedyne ok. 20 euro. Jeszcze sie waham, ale pewnie kupie sobie i ten album. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 20:56 Przepraszam, że się wtrącę. Jaki jest tytuł tej płyty?? Jeżeli dobrze kojarzę, to piosenka baaaardzo mi sie podobała, ale tytułu nie ośmieliłabym się powtórzyć. A Wałka brak mi jak nikogo na świecie!! ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 212.234.226.* 04.07.02, 08:41 Tytul tej plyty to po prostu ROMEO ET JULIETTE. Okladka w blekicie z czerwienia, przypuszczam jednak, ze nielatwo bedzie Ci ja znalezc w sklepach muzycznych. Zapewniam jednak, ze warto poszukac. A walka oczywiscie szkoda, tak jak i calej Trojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodka Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.datastar.pl 04.07.02, 16:47 Plyta jest do kupienia w Merlinie za 56 zl + przesylka. Raszefka, bedziesz miala tam okazje przeczytac entuzjastyczne recenzje (w tym kolegi Darka). Darek, moze ta nowa plyta tez jest w Merlinie, sprawdzales? Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 212.234.226.* 05.07.02, 09:32 Witaj Frodka. Nie sprawdzalem, ale nie sadze. Nikt nie lansuje w radiu fragmentow tej plyty i prawdopodobnie nie trafi ona do Polski. Ja chyba jednak sie wykosztuje i kupie ja sobie jeszcze w ten weekend. Pozdrawiam. P.S. A Walka oczywiscie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doroto Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 212.244.106.* 08.07.02, 21:57 własnie zamówiłam płytę. możecie się domagać od Merlina procentów za reklamę!!! a tak swoją drogą, to do dziś myślałam, że tylko mnie jednocześnie brakuje wałka na miejscu, myślę,ze to bycie korespondentem to pomyłka i jeszcze do tego szukam piosenek z Romea i Julii. Hmmmm. No to teraz już wiem, jak jest naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 22:10 teko1 napisał(a): > Najbardziej brak mi Walka. Byl wyjatkowym prowadzacym, a jest przecietnym > korespondentem. Oj tak! Aż rano nie chce mi się włączać radia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 212.234.226.* 09.07.02, 09:22 Anno, a chce sie Tobie wlaczac radio przed poludniem, po poludniu czy wieczorem { poza piatkowymi wieczorami}? Na szczescie jestem teraz we Francji i nie mam dylematu- sluchac nie sluchac? Kiedy jednak w maju bylem w POlsce probowalem przekonac sie do nowej formuly Trojki. Niestety, nie udalo sie. Trojka brzmi teraz jak mala prowincjonalna stacja, ktorej wlasciciele wymyslili sobie, ze beda robic radio na ksztalt Trojki. Smutno mi Boze, jak mawial Poeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GD Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.opole.uw.gov.pl 09.07.02, 10:33 To wszystko Darku prawda. Mi też jest smutno z tego powodu. Ty masz jednak nade mną jedną wielką przewagę. Jesteś teraz przynajmniej w normalnym (normalniejszym?) kraju Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 212.234.226.* 09.07.02, 12:16 GD, bez kompleksow!!! Nawet jesli jest to normalniejszy kraj, to tylko troche. Naprawde, nie powinnismy sie wstydzic przed Francuzami naszego wlasnego kraju. Owszem, trzeba u nas zmienic to czy tamto, ale tubylcy takze nie sa doskonali. Glowa do gory. Trzeba jednak przyznac, ze rynek radiowy we Francji ma sie znacznie lepiej i czasami nie wiem na co sie zdecydowac, jak stacje wybrac. Mam nadzieje, ze i u nas tez tak kiedys bedzie. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 149.156.12.* 11.07.02, 23:02 Ale poranna ZD3 jest nadal znakomita, chociaż ja wolałem formułę z autorskimi audycjami (codziennie inny prezenter, czwartki Mann, poniedziałki Niedźwiedź, ppoza tym Miecugow, Zegar, Sianecki). Ale ta formuła sie niestety przeżyła z powodu ogólnego obniżenia wymagań słuchaczy i ich poziomu. Gdyby tylko nie było kretyńskich jingli, muzyki pod serwisami, sportem, przeglądem prasy, informatorem ekonomicznym, pod pogodą może być. No i by w trakcie serwisu nie było: Serwis Trójki, Twoje pierwsze (k...!) wiadomości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doroto Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... 12.07.02, 11:32 a mnie się wydaje, że prowadzący trochę przysypia. a gdzie jest Sianecki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 13:25 O ile się nie mylę, dostał propozycję nie do odrzucenia. Szukać w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 17:41 Tomek Sianecki jest w Faktach. Z Trójki zniknał niepostrzeżenie jakoś tak wkrótce po Wałku Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... 16.07.02, 12:43 Owszem, jest w Faktach. W TrUjce dostał propozycję "nie do odrzucenia" - czyli prowadzenie audycji około południa, w godzinach kiedy pracuje w TVN. Oczywiście, bez etatu! W sytuacji, kiedy dyrekcja TrUjki potrafi odsuwać ludzi doświadczonych i lubionych przez słuchaczy nieomal z dnia na dzień, wybór był oczywisty. Nikt nie porzuca pewnej pracy (a w zasadzie tak można powiedzieć o etacie w Faktach) na rzecz "palcem na wodzie pisanej" współpracy. Dlatego Sianecki zniknął z początkiem marca z anteny TrUjki. Powiem szczerze - jego brakuje mi bardziej niż Wałka, na szczęście czasem (kiedy uda mi się dotrzeć do domu na Fakty), widuję go w telewizjji. Choć to oczywiście nie to samo, co "żywa" audycja z udziałem słuchaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 13:36 i ==>"Ale ta formuła sie niestety przeżyła z powodu ogólnego obniżenia wymagań słuchaczy i ich poziomu". To zupełnie nie tak. To derekcja postanowiła, że teraz będzie się robić papkę dla masowego odbiorcy o obniżonym poziomie i wymaganiach. W ten sposób ma zamiar nałapać targetu od RMF-u czy Zet-ki. Stąd Zetkowe wyjce i RMF-owa muzyczka z playlisty. No i ścisła selekcja wypowiedzi słuchaczy na antenie (najlepiej, gdy słuchacz leci na żywo z taśmy). Tak ambitna derekcja chce podbić słuchalność do 30%, na co podobno jest moralnie gotowa. Będą i konkursy z pralkami, odkurzaczami i nawet samochodami podobno. To nazywa się :"wypełnianie treścią nowoczesnych form antenowych", jak mawiał były już wiceprezes d/s. programowych PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: 149.156.12.* 12.07.02, 16:00 Całosciowo zgoda. Lecz to za Dyrekcji Kaczkowskiego wprowadzono stałych prezenterów porannej (Wałek, Sianek) i uatrakcyjniono audycje poranną, bo wtedy powinno być radio towrzyszące. Obecna dyrekcja po prostu tego jeszcze nie zepsuła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:38 Gość portalu: koliber napisał(a): > Ale poranna ZD3 jest nadal znakomita, BYŁA ZNAKOMITA, TERAZ JEST WYRÓŻNIAJĄCĄ SIĘ NA "+" AUDYCJĄ W TROOJCE... > chociaż ja wolałem formułę z autorskimi > audycjami (codziennie inny prezenter, czwartki Mann, poniedziałki Niedźwiedź, > ppoza tym Miecugow, Zegar, Sianecki). JA TEŻ TAKĄ WOLAŁEM...KACZOR TEZ BYWAŁ CZASAMI...ACZKOLWIEK WAŁEK BYŁ OK! ALE NAJBARDZIEJ BRAKUJE TELEFONÓW "NA ŻYWO" I TEMATU DO "WAŁKOWANIA":-)) W POPOŁUDNIOWEJ ZD3 > Ale ta formuła sie niestety przeżyła z > powodu ogólnego obniżenia wymagań słuchaczy i ich poziomu. DOPRAWDY TAK UWAŻASZ??? CHYBA ZBYT OBSZERNE UOGÓLNIENIE! > Gdyby tylko nie było kretyńskich jingli, muzyki pod serwisami, sportem, > przeglądem prasy, informatorem ekonomicznym, pod pogodą może być. "MOŻE BYĆ"- CZYLI JEDNAK NIE - "ZNAKOMITA"... > No i by w trakcie serwisu nie było: Serwis Trójki, Twoje pierwsze (k...!) > wiadomości. JA TEZ WOLAŁEM "TRZECIE" WIADOMOŚCI:-) "TWOICH PIERWSZYCH" NIE SŁUCHAM BO SĄ DO KITU:-) I JESZCZE TEN OBOWIĄZKOWY W NICH "DODATEK DO ŚMICHU"... POZDRAWIAM, JAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodka Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... IP: *.datastar.pl 02.08.02, 12:43 Dajcie spokoj Walkowi, on pewnie potrzebowal juz jakiejs zmiany. Jak odpocznie troche od trojki to moze z checia wroci na Mysliwiecka. Bardzo bym chciala. A co do Sianeckiego, to tez wielka strata, lubilam piatkowe poranki z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Ale najbardziej brak mi Walkuskiego... 03.08.02, 17:28 I mi szkoda Walkuskiego ,fajny, pyskaty byl :) A propos jego powiedzonek nie zapomne jednej jego riposty. Bylo to tuz po wyborach prezydenckich w Stanach i troche po przegranej Krzaklewskiego u nas. zadzwonil sluchacz i powiedzial ze skoro wygral Bush to sprawiedliwości stalo sie zadość!. Na co Wałek w imieniu Krzaka: "Tam Bush wygrywa a ja gore!!!" :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Wałkuski chyba pojedzie do Iraku IP: *.icpnet.pl 06.02.03, 12:33 W ostatniej Polityce Wałek opowiadał, jak to Amerykanie spędzili dziennikarzy i korespondentów na tydzień do jakichś koszar i tam dawali im szkolenie nt. zachowania się na wojnie. Poza tym przegonili ich parę razy w pełnym wyposażeniu, zrobili im kilka próbnych ataków i alarmów i zademonstrowali siłę amerykańskiego oręża. Wszystko po to, aby korespondentów przygotować do pracy na linii frontu w Iraku, żeby sobie tam krzywdy nie zrobili, ale za to aby na cały świat głosili chwałę dzielnych "naszych chłopców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratajka Re: Wałkuski chyba pojedzie do Iraku IP: *.duna.pl 06.02.03, 14:55 Wałek nie jedż do Iraku, wracaj na Myśliwiecką! Twoje celne riposty od razu stawiały człowieka na nogi, nie to, co ten romemłany Baloonik... Aż przyjemnie sie wstawało... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartownik TROCHE LUZU; BARON TEZ JEST BARDZO DOBRY!! IP: *.gov.pl 07.02.03, 12:44 Wałek był super. Jego Python zawsze był dobrą monetą na cały tydzień, ale Baron też ma dużą klase. Wydaje mi się, w związku z tym, że grono krytków-trójkowiczów jest na forum największe, że jest to też grono najmniej REFORMOWALNE!!!!!! Pewnie, że i ja wolałbym utrzymać wyskoki kulturalno-muzyczny poziom Trójki, ale większość z Was to na KAŻDY powiew świeżości dostaje alergii. Prawdopodobnie nawet Kaczkowskiego puszczającego Eminema byście zjechali. Troche luzu. A jak się nie podoba, a widzę, że słuchacie trójki, żeby móc ją potem skrytykować na tym forum, to zmieńcie stacje. Będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEĆWIEĆ Re: TROCHE LUZU; BARON TEZ JEST BARDZO DOBRY!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.03, 18:52 Gość portalu: wartownik napisał(a): > A jak się nie podoba, a widzę, że słuchacie trójki, żeby móc ją > potem skrytykować na tym forum, to zmieńcie stacje. > Będzie spokój. ŁYSY, TO TY??? Odpowiedz Link Zgłoś