Gość: Agusja IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 30.05.02, 15:58 super radio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sfizofremia Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjostacje! 01.06.02, 17:56 NAJLEPSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
le_mansa Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjostacje! 07.06.02, 21:24 Zdecydowanie najlepsza muzyka, ale poziom dziennikarstwa jeszcze trochę kuleje.Ale i tak słucham TYLKO RADIOSTACJI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalor Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjostacje! IP: *.natned.com.pl 11.06.02, 13:19 aaa.. dziękuję! ja też Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maleen Re: również dzięki 11.06.02, 15:20 w moim radiu samochodowym mam zaprogramowane częstotliwości radiostacji w Wawie i P-niu.Kiedy jestem w jednym lub drugim to robię tylko pyk i już gra.U mnie na wsi nie działa! Żądam ogólnopolskości - co tam: globalności ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dax Re: również dzięki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.06.02, 04:40 kiedyś było lepsze, w moim mniemaniu - za Sity jeszcze.... ale i tak nie ma co narzekać. chociaż (nie)słuchając "pod forum" - wyłączam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjostacje! IP: 149.156.12.* 13.06.02, 06:59 Wczoraj sluchalem (sroda) jakiegos debila w radiostacji (okolo 21.00), ktory rozmawial na antenie ze sluchaczami (jakimi aktualnie jada samochodami)-zenada. P.S. Sprawdzilem na stronach radiostacji: "Potforum" Andrzej Szajewski, ten facet albo jest debilem, albo go ze siebie robi. Ludzie dzwonia i gadaja bez sensu. A wszystko to od 20.00-22.00 Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjostacje! 13.06.02, 09:33 konwencja programu Potforum nie jest najszczesliwsza ale Szajewski robi co moze. Nie jest na pewno durniem. Odwala jednak chałturę czego nie kryje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol Jedno potforum IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.06.02, 13:04 Jedno potforum z Radiostacji gówna nie czyni, tak jak jeden Kaczkowski z gówna nie czyni Trójki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b52 Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjosta IP: *.chello.pl 13.06.02, 16:17 kogo-czego? RADIOSTACJI a poza tym w porzadku. Moze lepiej by jej szlo gdyby miala wiecej sluchaczy, ktorzy radza sobie z dopelniaczem-tego jej zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 12 Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjost IP: *.telkab.pl 02.08.02, 19:26 popieram naprawdę ok!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aretzky Re: Pozdrawiam wszystkich ktorzy sluchaja Radjost 02.08.02, 22:35 Gość portalu: Agusja napisał(a): > super radio! juz nie super..... Odpowiedz Link Zgłoś