Dodaj do ulubionych

Radio Wawa

IP: 195.94.206.* 08.02.05, 15:14
Ostatnio słucham wawy i wydaj mi się, że zmieniło się na plus. A co wy
sądzicie o tej zmianie?
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: Radio Wawa IP: 217.153.131.* 08.02.05, 16:48
      ja próbowałam gdy dowiedziałam się o pewnych zmianach
      jedyne co przychodzi mi do głowy to: SYF!
      przykro mi

• Gość: Dentysta Re: Radio Wawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.02.05, 01:58
        Aaaaaaaaaaaa miało byc tak pięęęęęęęęęęknie. ;-)
        Zawsze polska muzyka.....to ja pozdrawiam przy okazji Pana Kube Sienkiewicza ;)
        WAWA to syfiaste radio. Już wolałem ich najlepszy mix. Wzieli jakies disco
        polowe piskliwe głosy. To nie radio tylko zbiórkla radiowców którzy chca a
        radiowego głosu nie maja. Nie wiem jak reszta tego forum ale dla mnie radiowiec
        to człowiek dysponujacy głosem ( jesli o facetów chodzi) Kobiety maja i tak i
        tak miłe głosy :P
    • tanczacy.z.myslami Nowe Radio Wawa 09.02.05, 11:32
      Gdy usłyszeliśmy przypadkiem w pracy, że będzie to stacja tylko z polska muzyką,
      to było ogólne "no nareszcie ktos wymyślił coś takiego", i oczywiście od razu
      radyjko na ful. Niestety - powstał następny miks największych przebojów, tyle że
      wyłącznie po polsku, z przewagą "Słodkiego miłego żyyyyciaaaa" tudzież "Piękną
      żone książę miaaaał...".
      Podejrzewam że redaktorzy po prostu nie znają polskiej muzyki, i że uruchamiając
      nowa stację przelecieli się po "dobrych sklepach muzycznych" i zgarnęli płyty
      wyłącznie z półek ze składankami "The best of..." i podobnymi.
      No cóż - "chcieliśmy dobrze, a wyszło jak zwykle" :((
      • Gość: Dentysta Re: Nowe Radio Wawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.05, 09:08
        tanczacy.z.myslami napisał:
        > Podejrzewam że redaktorzy po prostu nie znają polskiej muzyki, i że
        uruchamiają
        > c
        > nowa stację przelecieli się po "dobrych sklepach muzycznych" i zgarnęli płyty
        > wyłącznie z półek ze składankami "The best of..." i podobnymi.

Przelecieli to się chyba sami. Zapomniałeś tam dopisać Mój Disneyland i Sen sie
        spełni.
        Panu Jarkowi Paszkowskiemu sen się raczej nie spełnił.
        • tanczacy.z.myslami Re: Nowe Radio Wawa 10.02.05, 13:50
          Gość portalu: Dentysta napisał(a):

> Zapomniałeś tam dopisać Mój Disneyland i Sen sie
          > spełni.
          Nie znam. Kto to śpiewa? Znów "pa-pa, Dens"? czy Kombi, które teraz stało się
          mocno przechodzonym sedanem, jak któś ładnie zauważył?
    • Gość: maniek Re: Radio Wawa IP: 81.219.14.* 10.02.05, 17:40
      ...mnie się podoba, dobra stacja z jajami i już... Dobra muza. Lubię ich!!!
      • Gość: radioman Re: Radio Wawa IP: *.3.pl / *.3.pl 11.02.05, 00:58
        O gustach sie nie dyskutuje ale współczuje...Papa Dance miksowane z Rynkowskim,
        toz to horror. Pomysł grania tylko polskiej muzyki jest dobry ale realizacja
        fatalna.Ograniczaja sie do puszczania syfiastych pseudohitów zapominajac w
        wspaniałej polskiej muzyce np SBB, Niemenie czy rocku przełomu lat 60/70 i
        później.Autorzy Wawy mogli byc twórcami nowej jakosci zostali tylko tfu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka