Dodaj do ulubionych

budzi się znowu TW Bolek

IP: *.pke.pl 14.02.05, 08:33
w chwili zagrożenia dawnych komunistów, tajniakow, ubeków i tajnych i
jawnych "współpracowników", jak za czasów "wykańczania " rządu Olszewskiego
odzywa się "wielki autorytet i mędrzec " Lech Wałęsa, broniąc przede
wszystkim siebie ale też cała w/w grupę, czy obywatele tego kraju znów sie
nabiorą na jego idiotyzmy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gustlik Re: budzi się znowu TW Bolek IP: *.clubnet.pl 14.02.05, 09:06
      Tak a osobą typu pani Paradowska i ludziom Gazety „Wybiórczej” to na rękę bo
      można konkurencje zwalczać. Pan Wałęsa pokazał jakim jest wodzem i wspaniałym
      prezydentem, jak kulturalnie potrafi się zachowywać wobec przeciwników
      politycznych(nogę im może podaćJ)dlatego gdy opowiada takie bzdury to mnie już
      nie dziwi. Radio Maryja jest jakie jest, ale to prywatna rozgłośnia utrzymywana
      z dobrowolnych składek więc co kogo to obchodzi co oni z pieniędzmi robią.
      Jeżeli by je wydawali na wódkę i samochody to ludzie by im nie płacili. Wara od
      prywatnych inicjatyw i wolności słowa.
      PS. Ja nie słucham Radia Maryja bo jest nudne, ale Gazety do ręki nie wezmę bo
      bzdury i kłamstwa pisze, nie jest obiektywna i usiana agentami. Na szczęście
      są inne gazety.Przykro mi tylko że w poniedziałki słuchając radia Tok krew mnie
      zalewa ,ale wtorek, środa i czwartek mnie uspokoją. Pozdrawiam pana
      Ziemkiewicza i panią Gawryluk.
    • Gość: egzegeta Bolek jak zawsze jest nie tylko za ale i przeciw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 10:02
      Tym razem jest za lustracją wszystkich i przeciw lustracji siebie.
      • Gość: aren Re: Bolek jak zawsze jest nie tylko za ale i prze IP: *.aster.pl 14.02.05, 11:39
        Gość portalu: egzegeta napisał(a):
        > Tym razem jest za lustracją wszystkich i przeciw lustracji siebie.

To jest klucz do sprawy i postawy Lecha Wałęsy
    • Gość: Falanga1 Re: budzi się znowu TW Bolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:39
      Niejaki TW Wałęsa ps. „Bolek” , „Zapalniczka” obraził się na „Radio Maryja” za
      to że w audycji dotyczącej lustracji pan Krzysztof Wyszkowski powiedział o nim
      kilka gorzkich słów prawdy. Musiały one „Bolka” urazić do żywego , miał
      nadzieję że już nikt nie będzie wracał do tej sprawy ,bo się będzie bał że
      zrobią z niego oszołoma jak z Maciarewicza. Tym razem nie są to jednak oszołomi
      tylko cyt. „grupa psycholi od Rydzyka”. Znamienne jest również to gdzie
      pan „Bolek” opublikował swój list, gazeta zwana „Gó Wnianą”, jest to aktualnie
      to miejsce gdzie wszelkiej maści agenciki jeszcze mogą coś publikować. Pod
      sztandarem „Gó Wnianej” wszyscy agenci łączcie się.
      • Gość: Falanga1 Zapalniczka to nie zapalniczka,to kto zapalniczka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:34
        • Gość: krzywyryj Jeśli Zapalniczka to nie Zapalniczka, to .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:47
          ...Zapalniczka jest Zapalniczką.
          (Dopóki czegoś nie zdementowano to nie jest prawdą)
        • Gość: aren Re: Zapalniczka to nie zapalniczka,to kto zapalni IP: *.aster.pl 15.02.05, 13:50
          To bardziej publicysta ( gdzie on teraz publikuje? ) niż polityk. Ma jedno oko
          i dodatkowo jeszcze dwoje.
          • Gość: anex Re: Zapalniczka to nie zapalniczka,to kto zapalni IP: *.aster.pl 15.02.05, 14:37
            Zgadza się. Czasem coś można przczytać, rzadko w TV. Tylko on wie jak było naprawdę.
    • Gość: MatematykSpołeczny Bolek myśląc, że zbiera plusy dodatnie, gromadzi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:09
      ...akurat minusy ujemne.
      • Gość: ina Re: Bolek myśląc, że zbiera plusy dodatnie, groma IP: w3cache.* / *.2-0.pl 14.02.05, 14:20
        Walesa uratowal tylki waszych dzieci przed komuna. Skoro on, Michnik, Kuron i
        reszta to banda tajniakow, to kto doprowadzil do Okraglego Stolu? Harry Potter?
        Komunisci sami siebie chcieli wykonczyc? Wezcie sie zastanowcie zanim kogos
        zbluzgacie. A Radio MaRyja to niestety jest banda psycholi.
        • Gość: Gustlik Re: Bolek myśląc, że zbiera plusy dodatnie, groma IP: *.clubnet.pl 14.02.05, 15:31
          Aha to rozumiem ze komunistów juz nie ma bo ich okrgly stól wykonczyl? Miller i
          ekipa to pewnie prawicowi liberalowie a wladze sprawuja w Polsce krasnale
          hehehehe
          nc
        • Gość: anex Re: Bolek myśląc, że zbiera plusy dodatnie, groma IP: *.aster.pl 14.02.05, 17:13
          Masz rację. Od lat obserwuję opinie nt. Wałęsy. Z wielu z nich bije nienawiść do
          tego człowieka i jej nasilenie jest tym większe im ktoś - jak się wydaje- jest
          prymitywniejszy. Może w nim drażnic wiele,ale to nie powód żeby wieszać na nim psy
          (kochane zwierzęta), przy dosłownie każdej okazji. Syndrom jest dość prosty - ja
          jestem taki mądry i siedzę w domu, jestem nikim, a ten prostak, niewyksztalcony
          - sławny na cały świat. Przy okazji do Falangi: Zapalniczka to ktoś zupelnie
          inny, chociaż b.znana persona.
        • Gość: Falanga1 Re: Bolek myśląc, że zbiera plusy dodatnie, groma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 17:23
          Ta ina to jest fajna dziewczyna. Na pewno Adaś Michnik da jej podwyżkę. Jak
          chcesz ineczko poczytać trochę prawdy o Wałęsie i tych swoich Kuroniach i
          Michnikach to odsyłam na
          www.starwon.com.au/~korey/A.%20Gwiazda/A.Gwiazda%20-%20main.htm
          może przejrzysz na oczy ( w co wątpię). A tak swoją drogą to ciekawe ile
          ineczka ma lat .
        • Gość: Jan N. Re: Bolek myśląc, że zbiera plusy dodatnie, groma IP: 157.25.31.* 15.02.05, 19:43
          Okrągły stół uratował twoje dzieci a nie moje bo zapewnił im możliwość
          grabienia narodowego majątku. Więc nie wciskaj ludziom kitu że bolek coś
          załatwił bo poszedł na układ.
          Dziś nasz były kolega adaś m. zatrudnia agentów a nie myśli o jego ofiarach co
          nie mają pracy.
    • Gość: Darek Co jest takiego w tym radiu , ze wciąż go atakują IP: 217.153.174.* 14.02.05, 16:53
      Chyba zaczne słuchac - oczywiście tylko politycznych audycji .
      • Gość: słuchacz Re: Co jest takiego w tym radiu , ze wciąż go ata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 19:24
        Ja słucham - szczególnie "Rozmów niedokończonych" - ta audycja tchnie
        autentyzmem jakiego mało było było nawet za najlepszych lat Tok FM .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka