slon2002 24.02.05, 09:37 Dlaczego żaden z synów Wałęsy nie ma na imię Bolek??? Żeby się Tatusiowi nie kojarzyło z oficerem prowadzącym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julka Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: *.chello.pl 24.02.05, 09:55 Oficer prowadzący miał ksywkę Slon 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 Bolek-spadaj. Zrób se Polskie w ogródku i baw się 24.02.05, 11:27 w Prezydęta ze swoimi pasmi. Może też być nawet Cesarzem i grać w salonowca z Wachoskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydek Kariera Nikodema Dyzmy 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:26 Tatuś Wałęsa spłodził w sumie ośmioro drobiazgu. Oj będzie się wesoło działo za parę lat. Jeżeli z tych ośmiu każde będzie mieć ośmioro ,a z tych ośmiu też wszyscy po osiem...?! Na razie ,szczęściem, mamy tylko dwóch debilów zamiast jednego , perspektywa następnych setek jednak mnie przeraża. Widmo kretynizmu krąży nad biedną Polską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twprezydent Kto da więcej? Synek do wzięcia! 24.02.05, 21:03 A tatuś podbija cenę zadymami. Nagle się jakoś tak ożywili. Trzeba wesprzeć antylustracyjny front i urządzić przy okazji synka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 24.02.05, 12:34 taka jak tatus aby dorwac sie do kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: *.ifd.uni.wroc.pl 24.02.05, 10:13 Przypomina mi to wstawianie na listy partyjne sportowcow czy dziwnych facetow z Big Brothera. Ktos, kto nie ma zadnego poparcia spolecznego, jedynie nazwisko i skonczona szkole wystawia sie na licytacje partyjna. Zalosne, smutne zwyczaje. Niech moze najpierw cos zrobi w srodowisku, samorzadzie terytorialnym, jak go tam wybiora. Niestety, dziennikarzyny probuja zlowic wierszowke za kazdy chlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dość Wałęsy Panie Daj pan spokój po tylu latach bucowatych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 10:17 wystąpień udowodnił pan jedno.Legendę Bohatera walczącego o wolność Polski stworzono małemu , nędznemu człowiekowi gotowemu zdradzić wszystkich i wszystko/ wspieranie lewej nogi/. Przestań pan wreszcie mącić w Polsce. Idż pan na ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wis Re: Panie Daj pan spokój po tylu latach bucowatyc IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 24.02.05, 10:58 Panie Wałęsa, podobno na Kamczatce i na Magadanie dobrze ryba bierze. Radze jak najszybciej wyjechac, świeże powietrze dobrze Panu zrobi a po ostatnich Pana wypowiedziach to myślę ,że Panie Walentynowicz i Gwiazda miały racje. ..." z drugiej strony..." (to Pana ulubione powiedzenie) może wstąp Pan do UW, po tych wypowiedziach napewno cie przyjmą, acha jeszcze jedno zdejmij ten znaczek z klapy bo to nie pasuje takiemu katolikowi jak ty a poprostu obraza mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik a czy Jarek wie jak sie robi laskę? 24.02.05, 10:59 trzeba wziąć kawałek drewna, najlepiej bukowego. potem ładnie go wystrugać na pręt o długości 1.35 m. poddać go szlifowaniu aby uzyskać jednakową srednicę około 3 cm na całej długości. itd. w robieniu lasek dobrze szkolą w prałata Jankowskiego-można się zapisać na kursy wieczorowe. nawet Jarek będzie miał bliżej jak do Rydzyka, bo tam też uczą jak i w każdym seminarium duchownym. tym sie zajmij bracie bez pomroczności jasnej. a nie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywyryj Odróżniajcie J.Wałęsę od TW Bolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:13 Tytuł "komentowanego artykułu" mataczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemas Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: 195.150.233.* 24.02.05, 11:18 To jeszcze nie wie: na lewo czy na prawo? A może w centrum? Czeka na to kto zaproponuje mu wiecej? Obłuda wszelkiej maści polityków napawa mnie niesamowitym obrzydzeniem. Klasa polityczna to jeden wielki ekskrement.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tello Biskup Dembowski, a nie Dębowski IP: *.swps.edu.pl / 193.201.164.* 24.02.05, 11:30 Biskup Bronisław Dembowski - bo chyba o niego chodzi - ma pisownię nazwiska nieco inną niż w artykule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: langwer1 Re: Biskup Dembowski, a nie Dębowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:41 Mam wrażenie że niektórzy mylą ojca z synem,żeby zaistnieć w polityce syn będzie musiał być bardziej wyrazisty bo elokwencją na szczęście przerasta ojca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: *.hcz.com.pl 24.02.05, 11:37 Jestem za a nawet przeciw. Jestem z lewicą a nawet przeciw. Kupuję w ciemno. Siła działania (robienia kasy jest duża a powiedziałbym bardzo duża). Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Oj Gazeto 24.02.05, 11:43 Oj Gazeto ,oj! Nie wypromujecie goscia.Dawno jest przegrany.Synek tez tu nie pomoze.Ludzie nie dadza sie nabrac na nowa frasyniukowo-walesowa partie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi 24.02.05, 11:40 Ile nienawiści wylał katolicki Tygodnik Powszechny na Polaków, ale finansowany z żydowskiej Fundacji Batorego ma ocztwiście specjalną ochronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... do slon2002 IP: 217.153.33.* 24.02.05, 11:41 Jesteś typowym dowodem na to, że w Polsce jest wielu idiotów. Człowiek dzięki, któremu żyjesz w wolnym kraju miałby bycjednocześnie sprzedawczykiem??!! Masz gigantyczne problemy z logicznym mysleniem. Tak jak Rydzyk i reszta tej sekty RM. Rodzi się pytanie: jak się pozbyćtakich piiiiiii....... z naszego kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: do slon2002 24.02.05, 11:49 Gość portalu: ... napisał(a): > Jesteś typowym dowodem na to, że w Polsce jest wielu idiotów. > > Człowiek dzięki, któremu żyjesz w wolnym kraju miałby bycjednocześnie > sprzedawczykiem??!! > > > Rodzi się pytanie: jak się pozbyćtakich piiiiiii....... z naszego kraju? Zgodnie z doktryna .Zapytaj ubecje.Moze na sybir?Moze jak ksiedza Jerzego? Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 oddać Bogu co Boskie a Wałęsę rozliczyć uczciwie 24.02.05, 15:26 ale ten boży prostaczek rozumie tylko język pałki i polecenia w stylu: stul pysk, spadaj łachu, itp. Przypisuje sobie cudze zasługi bo w Hameryce pisali o nim jak o Kościuszce i wielkim człowieku. To my wiemy, że to przygłup i nawet nie potrafi wysławiać się w języku ojczystym. Zawsze i wszędzie cygani i łże jak pies. Tam w Hameryce Wał-ensa ma dobrych tlumaczy i ludzie nie widzą, że to prostak i debilek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abwprl1 Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: *.cust1.qld.dsl.ozemail.com.au 24.02.05, 12:11 Ale checa - udało się zamęcić - autorce artykułu. Brawo tylko tak dalej a będzie zamęt co nie miara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech X Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: 195.117.200.* 24.02.05, 12:24 To dosyć żałosne, bo można stwierdzić, że dla wielu osób w naszym kraju wystarczy być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:59 Myślałam, że ten młody Wałęsa jest mądrzejszy. Czy on w ogóle ma jakieś poglądy? Gadał jak panienka spod latarni, która pójdzie z tym, kto więcej zapłaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:15 A czemu Twój nick nie jest kretyn2002? Odpowiedz Link Zgłoś
onatutrwa Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi 24.02.05, 13:56 Czy on nie wie że dla niejego czas się zakonczył? Daj spokój Bolek!!! na te numery naród sie nie nabierze 2 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witop Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi- IP: *.elmor.com.pl 24.02.05, 13:58 A kim Ty jesteś młody Wałęso ? Cos Ty w zyciu dokonał ? Mieszkam w gdańsku od 100 lat ( no może trochę przesadziłem ) i nic o Tobie pozytywnego nie wiem ! Czy tylko dlatego, ze nazywasz sie Wałęsa to już legitymacja do zajmowania się polityka ? Jestes tak cieńki, że az boli. Zajmij sie czyms pozytecznym. Skop ogródek albo co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Czy to próba budowania dynastii Wałęsów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:23 To raczej sie nie uda, bo niby jakiej dynastii? SBecko-agenturalnej ? Chciał Wałesa byc królem, nie udało się, więc może uda się dynastia zła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywyryj Dwa półgłówki to nie to samo co jedna cała głowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:29 No comments. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywyryj L.Wałęsa pozazdrościł Kaczorom i wprowadza do gry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:20 ...Wałęsę dublera. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi 24.02.05, 17:30 Wałęsa: Jestem gotowy rozmawiać ze wszystkimi! JESTEM ZA A NAWET PRZECIW! BOLUS POJEDZ NA RYBY ALBO NA WYKLADY DO AMERYKI. Odpowiedz Link Zgłoś