Dodaj do ulubionych

TOK FM radiem propagandowym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:16
Jesteście tak samo wiarygodni jak Radio Maryja. Wyłączam się.
Obserwuj wątek
    • Gość: Doctor Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.demo.pl 25.02.05, 16:14
      TOK FM chyba ma ujemna liczbe sluchaczy.
      Nie widzialem dotad ani jednego oloszenia, w ktorym ktos pisze ze zaczyna
      sluchac.
      • Gość: . Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:18
        Bo pewnie zanim zdążyłby to napisać...już by się zorientował,ze przestaje tego
        słuchać...

JA TEŻ JUŻ NIE SŁUCHAM
        • Gość: Doctor Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.demo.pl 25.02.05, 16:22
          Sadze ze czytelnicy byliby zainteresowani gdys dodal ktorego sluchasz teraz.
          ( Odpowiedz "zadnego" jest tez poprawana odpowiedzia )
          • Gość: . Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:26
            biski i jedynki
            • Gość: hi hi hi Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:21
              Ewentualnie: jedynka, trójka, trefl, eska nord, eska, radio maryja.
              Ale przekrój,co nie ?
              Ale jestem wszechstronna :)))
              A tak naprawdę, to żadne radio do końca mi nie odpowiada, TAK JAK DAWNE TOK
              FM !!!Bardzo tęsknię, bardzo:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
              • grzegorz-adam Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! 25.02.05, 20:35
                Dawniej słuchalem Toku przez cały dzień, teraz słucham tylko Pyzy no i poranki
                Gawryluk Kolendy i Ziemkiewicza. Laszuk, jak ja lubialem tak... szkoda gadać, a
                Janiszewskiego nigdy nie lubialem, też szkoda gadać.
                Tez tęsknie za dawną formuła Toku, ale cóż, bywa...
                Tak naprawdę w [Polsce nie ma dobrego, mądrego radia. Tok miało aspiracje, ale
                na tym się skończyło. Stacza się i ne wiem czyja to wina. Zastanawiam się jak
                będzie funcjonowało po wyborach.
              • Gość: kik Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! IP: *.aster.pl 25.02.05, 20:35
                PIN - spokojny serwis ifo., komentarze - i znakomita muzyka - "dla smakoszy".
                • Gość: manzari Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 21:43
                  ja wytrzymuje 5 godzin, dalej juz nie moge... mam dosyc wiadomosci co 20 min, tych samych jingli, kawalkow puszczanych codziennie, co z tego wynika, ze chyba trzeba poprzestac na poranku i ewentualnie po 16 wlaczyc plus moze wieczor; generalnie nie mozna budowac ramofki dla ludzi co jada samochodem i wlaczaja radio na 30min, a tak to teraz wyglada niestety
                • Gość: Doctor Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! IP: *.demo.pl 25.02.05, 22:22
                  - Slucham z przyjemnoscia, ale krotko - do godziny.
                  Z muzyka przesadzaja - maly wybor, tematyka audycji dosc jednolita.
            • Gość: andzia Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.05, 09:01
              O dzieki za tan post. Nachalna propagandda TOK-u dała sie odczuc przy okazji
              teczek.
              Audycje pani Laszuk i Janiszewskiego byly tak tendencyjne ...ze przestałam
              ich słuchać. Niestety popołudniowka z panem Pyza tez juz nie porywa ...
              Szkoda Rybinskiego , Kondrata , kiedys Raczka.
              Acha, pojawia sie za to popoludniami komentator. Postanowilam wytrwac te 15 min
              komentarza skaladajacego sie z eeeeeeee i yyyyyyy aby dowiedziec sie kto to ?
              To pan Witold Gadomski z GW !! W komentarzu zero odkrywczych tresci za to istna
              meczarnia dla sluchacza i prowadzacego.
              Kiedy z radia zniknie Ziemkiewicz 'wykasuje ' z pamieci odbiornika katowicki nr
              fali 97,40 ...:(
              • Gość: Preslaw Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.05, 15:08
                Witolda Gadomskiego zdecydowanie lepiej czytać niż słuchać, ale to nie jego
                wina, że jest zapraszany. Męczące wciąż w radiu TOK FM jest nieustająca
                powtarzalność wiadomości. Teraz co prawda tylko 3 razy na godzinę, ale to i tak
                za dużo. Co pół godziny w zupełności byłoby wystarczające. Nie wiem, dlaczego
                nie można tego wprowadzić. Radio informacyjne nie oznacza katowania
                informacjami, tylko podawania ich rzetelnie i w spoób ciekawy. ja slucham tylko
                Poranka w Toku (często nie całego), później włączam zazwyczaj już po 16 - tej,
                albo później. Godzina słuchania wystarczy.
                • Gość: Dolar Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.chello.pl 01.03.05, 20:45
                  Słucham Tok Fm w godzinach 7.00-9.00 od wtorku do piątku.Szkoda że
                  Sz.P.Ziemkiewicz nie nadaje w poniedziałek,przyjemniej zaczynałby się tydzień.A
                  tak, tydzień zaczyna się beznadziejnie...

Ps.Jak ja nie cierpię poniedziałków.
                  Ps.2.Brak Sz.P.Rybińskiego.
          • Gość: Mr.Banjo Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.chello.pl 01.03.05, 14:57
            Ja słucham TOK FM codziennie od. 7:00 do 15:45
            Dla mnie jest to najbardziej wiarygodne radio.
    • Gość: 3 x TAK Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:23
      Ładnie naganiają niczym w najlepszych wczesnych latach pięćdziesiątych. Niech
      nam żyje Towarzysz Hausner! Niech żyje ! Niech nam żyje Towarzysz Stalin! I
      Towarszysz frasyniuk! Zaplutym karłom reakcji NIE!
    • Gość: lisleon Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 21:13
      Tak, tak. O tym WARTO ROZMAWIAĆ.
      • Gość: właśnie:) Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:50
        • Gość: andzia Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.05, 20:50
          Jest chyba coraz gorzej. Dzisiaj w popoludniowce, prowadzacy panowie audycje
          ekonomiczna - zaczeli martwic sie o losy gospodarki USA po 2,5 % dewaluacji
          chinskiej waluty. Szalenie martwi ich los amerykanskiego konsumenta chinskich
          dobr. Niestety , los polskich producentow , ktorzym moze uda sie dzieki tym 2 %
          nabrac wiatru w zagle ...wogole nie interesuje. Czyje interesy to radyjo
          reprezentuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka