Gość: Były słuchacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 15:16 Jesteście tak samo wiarygodni jak Radio Maryja. Wyłączam się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doctor Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.demo.pl 25.02.05, 16:14 TOK FM chyba ma ujemna liczbe sluchaczy. Nie widzialem dotad ani jednego oloszenia, w ktorym ktos pisze ze zaczyna sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:18 Bo pewnie zanim zdążyłby to napisać...już by się zorientował,ze przestaje tego słuchać... JA TEŻ JUŻ NIE SŁUCHAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.demo.pl 25.02.05, 16:22 Sadze ze czytelnicy byliby zainteresowani gdys dodal ktorego sluchasz teraz. ( Odpowiedz "zadnego" jest tez poprawana odpowiedzia ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 16:26 biski i jedynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi hi Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 20:21 Ewentualnie: jedynka, trójka, trefl, eska nord, eska, radio maryja. Ale przekrój,co nie ? Ale jestem wszechstronna :))) A tak naprawdę, to żadne radio do końca mi nie odpowiada, TAK JAK DAWNE TOK FM !!!Bardzo tęsknię, bardzo:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz-adam Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! 25.02.05, 20:35 Dawniej słuchalem Toku przez cały dzień, teraz słucham tylko Pyzy no i poranki Gawryluk Kolendy i Ziemkiewicza. Laszuk, jak ja lubialem tak... szkoda gadać, a Janiszewskiego nigdy nie lubialem, też szkoda gadać. Tez tęsknie za dawną formuła Toku, ale cóż, bywa... Tak naprawdę w [Polsce nie ma dobrego, mądrego radia. Tok miało aspiracje, ale na tym się skończyło. Stacza się i ne wiem czyja to wina. Zastanawiam się jak będzie funcjonowało po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! IP: *.aster.pl 25.02.05, 20:35 PIN - spokojny serwis ifo., komentarze - i znakomita muzyka - "dla smakoszy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manzari Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.05, 21:43 ja wytrzymuje 5 godzin, dalej juz nie moge... mam dosyc wiadomosci co 20 min, tych samych jingli, kawalkow puszczanych codziennie, co z tego wynika, ze chyba trzeba poprzestac na poranku i ewentualnie po 16 wlaczyc plus moze wieczor; generalnie nie mozna budowac ramofki dla ludzi co jada samochodem i wlaczaja radio na 30min, a tak to teraz wyglada niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Wszystkie radia są do niczego, toć to szok!! IP: *.demo.pl 25.02.05, 22:22 - Slucham z przyjemnoscia, ale krotko - do godziny. Z muzyka przesadzaja - maly wybor, tematyka audycji dosc jednolita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.05, 09:01 O dzieki za tan post. Nachalna propagandda TOK-u dała sie odczuc przy okazji teczek. Audycje pani Laszuk i Janiszewskiego byly tak tendencyjne ...ze przestałam ich słuchać. Niestety popołudniowka z panem Pyza tez juz nie porywa ... Szkoda Rybinskiego , Kondrata , kiedys Raczka. Acha, pojawia sie za to popoludniami komentator. Postanowilam wytrwac te 15 min komentarza skaladajacego sie z eeeeeeee i yyyyyyy aby dowiedziec sie kto to ? To pan Witold Gadomski z GW !! W komentarzu zero odkrywczych tresci za to istna meczarnia dla sluchacza i prowadzacego. Kiedy z radia zniknie Ziemkiewicz 'wykasuje ' z pamieci odbiornika katowicki nr fali 97,40 ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.05, 15:08 Witolda Gadomskiego zdecydowanie lepiej czytać niż słuchać, ale to nie jego wina, że jest zapraszany. Męczące wciąż w radiu TOK FM jest nieustająca powtarzalność wiadomości. Teraz co prawda tylko 3 razy na godzinę, ale to i tak za dużo. Co pół godziny w zupełności byłoby wystarczające. Nie wiem, dlaczego nie można tego wprowadzić. Radio informacyjne nie oznacza katowania informacjami, tylko podawania ich rzetelnie i w spoób ciekawy. ja slucham tylko Poranka w Toku (często nie całego), później włączam zazwyczaj już po 16 - tej, albo później. Godzina słuchania wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolar Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.chello.pl 01.03.05, 20:45 Słucham Tok Fm w godzinach 7.00-9.00 od wtorku do piątku.Szkoda że Sz.P.Ziemkiewicz nie nadaje w poniedziałek,przyjemniej zaczynałby się tydzień.A tak, tydzień zaczyna się beznadziejnie... Ps.Jak ja nie cierpię poniedziałków. Ps.2.Brak Sz.P.Rybińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Banjo Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.chello.pl 01.03.05, 14:57 Ja słucham TOK FM codziennie od. 7:00 do 15:45 Dla mnie jest to najbardziej wiarygodne radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 x TAK Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:23 Ładnie naganiają niczym w najlepszych wczesnych latach pięćdziesiątych. Niech nam żyje Towarzysz Hausner! Niech żyje ! Niech nam żyje Towarzysz Stalin! I Towarszysz frasyniuk! Zaplutym karłom reakcji NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisleon Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.05, 21:13 Tak, tak. O tym WARTO ROZMAWIAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie:) Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: TOK FM radiem propagandowym IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.05, 20:50 Jest chyba coraz gorzej. Dzisiaj w popoludniowce, prowadzacy panowie audycje ekonomiczna - zaczeli martwic sie o losy gospodarki USA po 2,5 % dewaluacji chinskiej waluty. Szalenie martwi ich los amerykanskiego konsumenta chinskich dobr. Niestety , los polskich producentow , ktorzym moze uda sie dzieki tym 2 % nabrac wiatru w zagle ...wogole nie interesuje. Czyje interesy to radyjo reprezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś