Gość: Stary Trójkowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:33 Rokos truje nawet w niedzielę.Nie będę płacił abonamentu za tkie trucie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zappi Re: Rokos truje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:41 Wczoraj słuchałem 94 po 14-tej. Tam zapraszam wszystkich trójkowiczów do słuchania muzki która była nadawana kiedyś w trójce Ładnie grali panie doktorze???????????Pozdrawiam wszystkich tych którzy nie płacą abonamentu.Na istnienie audycji P.Kaczkowskiego chętnie zapłacę ale nie za taki kit jaki nadaje trujka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Rokos truje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:29 Czy ja wiem kto gorszy: Kammel czy Rokos- jedno dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Rokos truje 13.03.05, 13:50 Ja wiem - Kammel:( Mam wrażenie, że tematy do "swojej" audycji (to, czym obudowuja wywiady z gwaizdami) wziął z pytań z "Randki w ciemno". Czy warto wracać do eks? Jaki jest sposób na idelana randkę? Luuuuudzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zappi Re: Rokos truje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:54 oczywiscie żadna róznica ale szkoda że trują coraz bardziej kamel=rokos - laskowski laskowski= kamel+rokos czyli totalne gó.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Rokos truje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:35 Rokos jest chyba rekordzistą w byciu bohaterem linków radiowych. Ale zasługuje na to, chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zare Re: Ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:55 bzdura, to tylko wasze subiektywne zdanie i nie wszyscy się z tym zgadzają. Jakaś nagonka czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
marekjas Re: Ale 15.03.05, 10:59 Tak to już jest na tym podłym świecie, że atakuj sie najsłabszego:(( a to, że on (Rokos) jest słabym radiowcem, nie ulega dyskusji, no to Mariuszek jest atakowany:)) cóz, tak jaego rola (dola)... Odpowiedz Link Zgłoś