rudaa26 18.03.05, 12:05 Mam gorącą prośbę. Być może ktoś zna piosenkę którą można usłyszeć tylko w radiostacji ( ja przynajmniej nie słyszłąm jej w innym radiu). Nosi tytuł "Catch". Kto ją wykonuje? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezurus Re: Pytanie do słuchających radiostacji 18.03.05, 12:30 Tak. kojarze. Sam ją kocham. Tytuł Catch you a wykonuje Kosheen. Kawałek jest na składance DANCESTACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Pytanie do słuchających radiostacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:39 Jeśli mieszkasz na Pomorzu (Koszalin, Szczecin) to KOSHEEN usłyszysz również w radiu PÓŁNOC bo czasami mają zwyczaj ją tam grać. Wczoraj słyszałem osobiście. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa26 Re: Pytanie do słuchających radiostacji 18.03.05, 13:50 Jeszcze raz dzięki znając nazwę zespołu udało mi się ściągnąc piosenkę z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Pytanie do słuchających radiostacji 19.03.05, 15:25 taaak. podziel się skąd. Kochma ten kawałęk i jak słuchałem rdst to głównie dla tego numeru i tylko dla tego. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa26 Re: Pytanie do słuchających radiostacji 21.03.05, 09:35 Pozwoliłam sobie wyłać ci plik na skrzynkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tezurus Re: Pytanie do słuchających radiostacji 21.03.05, 12:31 rudaa26 napisała: > Pozwoliłam sobie wyłać ci plik na skrzynkę. Pozdrawiam wielkie dzięki. Ściągam............. Odpowiedz Link Zgłoś
borghia Re: Pytanie do słuchających radiostacji 23.03.05, 01:14 spróbujcie też ściągnąć całe płyty przez torrenty- www.torrentspy.com, są tam całe 2 płty- "Resist" i "Kokopelli", ściągnęłam, mam, świetne! Odpowiedz Link Zgłoś